Kotihoidon tuen jakaminen perheiden päätettäväksi

Kommentoitu viesti


Vieras

#45 turha adressi

30.08.2013 19:41

Kannattaisiko ensin edes opetella kirjoittamaan ennen kuin vaatimuksia esittää, ettei joudu naurun kohteeksi. Kodinhoitamisesta ei mitään tukea makseta, onneksi ei. Sen sijaan nyt on kyse lasten kotihoidosta, mikä on aivana eri asia kuin kodinhoito.

Sitä paitsi on helvetin hyvä asia, että isille vihdoinkin tarjotaan mahdollisuus päästä mukaan lasten elämään. Nythän äidit ovat omineet sen kokonaan itselleen.

Niin turha adressi kuin olla ja voi.

Vastaukset

................

#47 Re: turha adressi

2013-08-30 19:49:39

#45: - turha adressi

Ei nyt ole kyse siitä, että äidit haluavat omia lastenhoidon vaan siitä, että miesten tulot on edelleen paljon isommat. Monissa perheissä siis isot tuloerot ja nainen menisi vain suoraan kortistoon. Onhan se hyvä niillä, joilla on se vakiduuni odottamassa...oikeasti hallitus haluaisi vain alipalkatuille naisvaltaisille aloille lisää työvoimaa. Siitä tässä taitaa olla kyse, ei tasa-arvosta. Perheiden pitää saada itsenäisesti päättää miten kotihoidontuki jaetaan. Entäs jos lasta hoitaa mummu? Miksi pienet lapset halutaan pakottaa isoihin tarharyhmiin?


Vieras

#195 Re: turha adressi

2013-09-02 15:23:35

#45: - turha adressi

Onhan se nykyäänkin miehellä mahdollisuus jäädä kotiin hoitamaan lastaan ja saada siihen tukea!!! Eiköhän se ole perheen oma päätös, kuinka vapaat jaetaan...