Kotihoidon tuen jakaminen perheiden päätettäväksi

Kommentoitu viesti

Sääliksi käy niitä köyhiä ja varsinkin lapsiperheitä.

#107 "Halosen ihannoima köyhä kansa, köyhän asialla."

31.08.2013 13:56

Valtiolla ei varsinaisesti ole tuoloja muita kuin vertulot ja vähän osinkotuloja.Tuotanto mitä se harjoittaa, ei riitä omaan kulutukseenkaan. Täytyisi kysyä veronmaksajilta, että ryhtyvätkö ne elättämään toisten perheitä. Suomessa on tullut tavaksi, että toiset päättävät asioista toisten puolesta, joka on johtanut Suomen täydelliseen rappiotilaan. Lakeja on monenlaisia,kansalaiset elävät - ,kunhan eivät kiinni jää periaatteella.
Kysymys on lähinnä siitä, että on menty kaikessä kohtuuttomuuksiin, esim, halonen puolitoista sataa tonnia eläkeitä, aina kymmeniin ja satoihin miljooniin tuloihin. Sijoitus ja suuret voitot, tulot siunaa kaiken, sanoo pappikin kolehtista. Rohmua on sorti, jos toisenkin laista. Pienituloinen kansan osa ruokkii verokarhua ja kaikki hinnat ovat muutamassa vuodessa kuusinkertaistuneet ja meno jatkuu kiihtyvällä vauhdilla. On sosialidemokraattista demokratiaa.

Vastaukset


Vieras

#110 Re: "Halosen ihannoima köyhä kansa, köyhän asialla."

2013-08-31 14:13:29

#107: Sääliksi käy niitä köyhiä ja varsinkin lapsiperheitä. - "Halosen ihannoima köyhä kansa, köyhän asialla."

"kaikki hinnat ovat muutamassa vuodessa kuusinkertaistuneet"

Siis mihinköhän tämä sinun väitteesi perustuu? En ole ainakaan huomannut maksavani ruoasta kuusinkertaista hintaa verrattuna vuoteen 2010.