Kotihoidon tuen jakaminen perheiden päätettäväksi

Kommentoitu viesti

...............

#112 Re:

31.08.2013 14:37

#105: ............... -

Et peräänkuuluttanut vastuullisuutta vaan käskit miettiä ennenkuin tekee lapset. Oletko alkuunkaan tietoinen siitä miten lapsia tehdään? Kaikki lapset eivät synny suunnitelmallisesti. Siitä ei pidä tulla äitejä moittimaan.

Vastaukset


Vieras

#119 Re: Re:

2013-08-31 15:46:23

#112: ............... - Re:

"Et peräänkuuluttanut vastuullisuutta vaan käskit miettiä ennenkuin tekee lapset. Oletko alkuunkaan tietoinen siitä miten lapsia tehdään? Kaikki lapset eivät synny suunnitelmallisesti. Siitä ei pidä tulla äitejä moittimaan."

Se nimenomaan on vastuullista että miettii etukäteen. Mulla on useampikin lapsi ja jokainen tarkasti mietitty miten se vaikuttaa mm taloudellisesti ja kestäkö perheen talous. Mitään ongelmaa ei ole ollut kunhan miettii ensin ja sikiää vasta sitten.

Kyllä äitejä saa moittia siitä että he tekevät tyhmyyksissään lapsia joita ei sitten pysty elättämään. Mikä ihmeen etuoikeus äideillä olisi olla arvostelun ja kritiikin ulkopuolella? Moititaanhan alkoholisteja ja sekakäyttäjiäkin omien tekemisiensa seuraamuksista. Ehkäisykin on keksitty joten vahingossa raskaaksi tuleminen on aika harvinaista jos vähääkään näkee vaivaa.