Oikeus itsensä tai lapsensa hoitamiseen säilyttävä.

Kommentoitu viesti

poiju

#55

16.10.2013 20:47

Eikö kukaan muista tapausta, jossa vanhemmat uskoivat sokeasti vaihtoehtohoitajaa 4-vuotiaan 1-tyypin diabeetikkopoikansa sairaudessa? Lapsi kuoli, kun "kovan lääketeollisuuden" insuliini jätettiin pois ja tilalle tuotiin kuhne-kylpyjä. Tässä ei ollut lapsella mitään oikeuksia, kun hörhöt päättivät hänen kohtalostaan.

Tehköön aikuinen terveydellään ja elämällään mitä haluaa, siitä olen samaa mieltä, mutta lapsia on ehdottomasti suojeltava uskomushoitajilta ja uskomushoitoihin hurahtaneilta vanhemmiltaan. Ja tokihan on eri asia, hoidetaanko flunssaa (joka paranee hoidottakin) vai jotain oikeaa sairautta, etenkin sellaista, johon lääketiede tutkitusti tuo avun.

Vastaukset

Tietämättömyyttä ihmettelevä

#58 Re: Poiju voisi ajatella hiukan laajemmin.

2013-10-17 06:10:00

#55: poiju -  

 Tämä kuhne tapaus ei liity mihinkään luontaishoitoihin, vaan vanhempien päätökseen lapsen diabeteslääkityksen lopettamiseen.

Tämän 15 vuotta sitten tapahtuneen jälkeen, on kylläkin lääkärit virheillään aiheuttanee tuhansien suomalaisten turhan kuoleman.  - Ja joka päivä kuolee lisää - sairauksien hoidossa, johon ei olisivat varsinaisesti kuolleet. - WHO:n mukaan, joka 300 sairaalapotilas kuolee hoitovirheeseen.

Voit nyt vaikka alkajaiseksi muistella tapausta, jossa sairaala lähetti keuhkokuume lapsen ovelta kotiin 3 kertaan, kunnes sitten lapsi kuoli. Tai voi muistella vaikka talidomi lääkityksen vaikutusta. Tai tulehduskipulääkkeiden aiheuttamaan suurta kuoleman riskiä, tai kolesterolääke riskiä altistaa äkkikuolemalle. Tai liikojen antibiottien käytön tuomaa maailmanlaajuista ongelmaa, josta syystä kohta olemme kaikki pulassa, jne. - Tämä lista olisi loputon. - Kyllä ne ongelmat vaan on muualla kuin kehoa tukevissa hoidoissa.