Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

On tuomittu

#1799 Re: Re: Re: Re:

18.10.2013 18:13

#1797: Väärinkäytöksistä - Re: Re: Re:  

 Kyllä suomalaisia on tuomittu omaan kansalaiseen kohdistuneesta syrjinnästä. mutta kyseessä on ollut ongelmamustalainen, jolta evättiin ravintolaan pääsy, koska aina aiheutti vakavia järjestyshäriöitä. Ravintola tuomittiin sosiaalitanttojen nostamassa kanteessa syrjinnästä kaikissa oikeusasteissa. tuloksena oli, että mustalainen tuli riehumaan oikeuden päätöksen kanssa ravintolan ovelle, että hakee poliisit, jos ei päästetä sisään. No, portsari päästi, mutta ravintolan vastaava kielsi, ettei saa tarjoilla kuin 2 isoa tuoppia illassa, jotta muu ravintolaväki on turvassa. Taas sossutantat nostivat kanteen syrjinnästä ravintolaa vastaan ja ravintoloitsija hävisi kaikissa oikeusasteissa, vaikka poliisi todisti, ettei kukaan muu aiheuttanut koskaan häiriöitä kuin nimenomaa aina tämä yksi ja sama mustalainen.

 Tulos - yrittäjäsuku lopetti kaikki yrityksensä Suomessa ja muutti varoineen ulkomaille. Demari- ja viherfeminismi on pahin työttömyyden aiheuttaja  ja verovarojemme raiskaaja Suomessa.

Vastaukset

jatkoa edelliseen

#1800 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-10-18 18:28:04

#1799: On tuomittu - Re: Re: Re: Re:  

 Kaiken huippu oli, että Tukes, joka valvoo anniskeluoikeuksia halusi peruuttaa ravintolan anniskeluoikeudet järjestyshäiriöitten takia, vaikka pystyttiin näyttämään toteen, ettei kukaan muu häriköinyt ja saattanut muita asiakkaita vaaraan kuin tämä sossutanttojen ja oikeuslaitoksemme suojatti. Näin tasa-arvoinen ämmäyhteiskuntamme on, kun verraataan  kunnollisten suomalaisten ja lain suojaamien vähemmistöryhmien oikeuksia.

Samoin oikeudessa vapautettiin 49nnen kerran ehdolliseen vapauteen 49 törkeää raiskausta ja törkeää ryöstöä tehnyt mamu, kun samoilla käräjillä samana päivänä tuomittiin samanikäinen suomalaisnuorukainen 3 ylinopudesta ja kortitta ajosta 2 v ehdottomaan vankeuteen, vaikkei hän aiheutanut kenellekään vahinkoa.

 Näin tasa-arvoisesti suomalaisnaisemme toimivat, kun saavat valtaa!


Vieras

#1801 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-10-18 18:29:54

#1799: On tuomittu - Re: Re: Re: Re:

Onko tämä se mielikuvitusvartija vai joku uusi mielikuvitusnaapuri?