Kotihoidon tuen jakaminen perheiden päätettäväksi

Kommentoitu viesti


Vieras

#356 Re:

31.10.2013 16:23

#355: -

Kaikille lapsille järjestetään hoitopaikka, älä siitä ole huolissasi.

Olet vaan huolissasi siitä että lomailu ja löhöily  loppuu ja sinunkin täytyy lähteä aamutuimaan työpaikallesi etkä saa nukuskella puolelle päivin ja ottaa iltapäivällä päikkäreitä.

Vastaukset


Vieras

#358 Re: Re:

2013-10-31 16:58:26

#356: - Re:

"Kaikille lapsille järjestetään hoitopaikka, älä siitä ole huolissasi." hyvä kun pystyt lupaamaan täällä tämmöisen asian mikä on nyt jo vaikea toteuttaa monessa kunnassa. Lisäksi ei taida itselläsi olla lapsia tai et ole niitä itse ainakaan kotona hoitanut jos meinaat että voi "nukuskella puolelle päivin ja ottaa iltapäivällä päikkäreitä". On se mukava huomata miten tällaiseenkin adressiin on jahkaantunut koti-isiä/äitejä syyllistäviä narsisteja, ihan kuin oman lapset hoitaminen olisi mielestäsi lainvastaista ja kauhea vääryys. Olet varmaan sitäkin mieltä että turha niitä lapsia on hankkia ollenkaan niin yhteiskunta pelastuu :)


Vieras

#371 Re: Re:

2013-11-16 08:02:05

#356: - Re:

Meinaatko ihan tosissasi, että lasten kanssa kotona oleminen on lomailua ja löhöilyä?? :O Se on kuule raskaampaa, kuin kokopäivätyö. Kommenttisi voisi myös ajatella niin, että kaikki perhepäivähoitajat, ihmiset, jotka töskentelee päiväkodeissa, ovat vaan lomalla ja löhöilevät, jos ei lasten hoito sinun mielestäsi ole työtä. kyllä se on ja hienoa työtä onkin. On myös paljon ihmisiä, joille työ ja ura on perhettä tärkeämpää.