Oikeus itsensä tai lapsensa hoitamiseen säilyttävä.

Kommentoitu viesti

Roope-setä

#99 Re: Re: Humpuukia

06.11.2013 13:30

#98: Hannu-Hanhi - Re: Humpuukia

Koskaan en ole tulehduskierteeseen joutunut ja lääkehoitoja vaatineet sairaudet olen selättänyt "yhdessä tai kahdessa vuorokaudessa". Pitäisikö 1. tyypin diabeetikkona kokeilla myös homeopaattisia hoitoja insuliinilääkityksen sijaan? Ruotsissa oli surullisenkuuluisa tapaus, kun vanhemmat eivät suostuneet lääkitsemään lastaan, vaan pistivät homeopaattiseen yrttikylpyyn. Eikä mitään, kuoli sitten komplikaatioihin.

Vastaukset

Hannu-Hanhi

#100 Re: Re: Re: Humpuukia

2013-11-06 15:59:15

#99: Roope-setä - Re: Re: Humpuukia 

 Tässä paistaa taas tämä tietämättömyys. Lapsi kuoli 15 vuotta sitten, kun vanhemmat lopettivat hänen insuliinilääkityksensä. Mikään terapia ei lasta tappanut ja se mitä terapiaa lapsi oli aiemmin saanut, oli kuhnekylpyä. - Mitään homeoatiakylpyhoitoa ei ole olemassakaan.

Mutta turhiin-, vääriin-, liiallisiin- synteettisiin lääkeisiin kuolee vuosittain suomessakin satoja ihmisä. - Josta ei ole mkukaan vastuussa? Amerikassa se on jo myönnetty, että lääkkeet, lääkärien hoitovirheet, on yksi yleisin kuoleman aiheuttaja, jos ei jo yleisin. Järjestelmä on mätä ja vaarallinen, mutta raha suojaa. Ja sitten erikoulukunnat opetetaan puhumaan "tieteen" puolesta. Järki käteen ihmiset.