Ei kivilouhimoa Vuorelan Hanhimäkeen, Siilinjärvelle

Kommentoitu viesti

"sisar hento valkoinen"

#69 Tosiasioita Vuorelan asukkaille ja muilla paikkakunnilla oleville..

09.11.2013 17:25

Vuorelan kyläläiset ja heidän "kaukaiset" ystävänsä eri paikkakunnilla (Helsinki,Espoo,Vantaa jne aina Englantia myöten!!!)näyttävät käyttävän Itkolan maita "automaattisesti" ominaan. Heillä ei näytä olevan" mitään" kunnioitusta Itkolan asukkaita kohtaan.Esim. koirien ulkoiluttaminen aivan pihapiirin lähellä, joka häiritsee talon omia koiria suunnattomasti.Eikö Vuorelassa sitten olekkaan koirapuistoa?! tai katuja mitä pitkin voisi "rakkaan "koiransa kanssa kulkea? Ainut paikkako on ns. Itkolantie -ja heidän metsänsä? Moni toki omistaa auton ja voi viedä koiransa lenkille kaupungin muille koirille tarkoitetuille ulkoilutus alueille.Eikä marssia koiransa kanssa toisten pihoille!!!
Ja kertaalleen vielä, Itkolantie ei ole ns. yleinentie,vaan se on takoitettu sen tien varrella asuvien käyttöön.
Ja ratsastustallilla ei ole mitään osaa eikä arpaa sen tien-ja polkujen käyttöön!!Ratsastustalli toimii omalla "pienellä" pläntillään ja ulkoiluttaa hevosensa omilla maillaan.Joka hevosia kohtaa näyttää hyvin surulliselta!!( Ihmettelen miten saakaan pitää,hevostallia niin pienellä alueella,tuntuu, että tilan pienyys aiheuttaa hevosille kärsimyksiä..) Ja tästäkin asiasta on kunnan-ja hevostallin omistajan kanssa tehty sopimus.Että sekin asian on virallisesti tiedossa.
Ja sitten liito-oraviin ja kuuluisiin "vallihautoihin", niistäkin on tehty selvitykset ja kunta tietää ne asiat. Ei tarvitse Vuorelan kyläläiset enää pitää näistä asioista huolta.Luulisi nyt monen mieltä helpottavan nämä tiedot?!
Ja siitä mahdollisesta rekkaliikenteestä,joista niin moni Helsinkiä myöten näytti olevan niin huolissaan...niin eihän toki tämä liikenne kulje Vuorelantietä pitkin, saatikka omakoti-rivi-ja kerrostalojen pihojen poikki.Liikenne tulee kulkemaan Teboililta suoraan moottoritielle (etelään-pohjoiseen-itään-ja länteen)eli sinne missä kiviainesta tarvitaan.(Tätä tarvitaan, mm.rakentamiseen,betonin tuotantoon,teitten-ja junaratojen rakentamiseen)Sillä Siilinjärven luonnonmukaiset soravarannot ovat loppuneet ajat sitten.Nyt niitä varantoja ajetaan Maaningalta.
Eli tässä kaikessa näyttää olevan ihmisten suuri kateellisuus toista kohtaan ja sitä, että hän yrittäjänä loisi työpaikan monelle muulle.
Nyt luulisi monelle asiat selkeytyvän,kun tässä olevat tekstit on tosiasioita.Nyt luulisi mm.joulukuusi varkaatkin tietävän,ettei maat ole kunnan maita,sekä ne lukuisat marjanpoimijat ja suunnistuksen järjestäjät....

Vastaukset

Tosiasia

#76 Re: Tosiasioita Vuorelan asukkaille ja muilla paikkakunnilla oleville..

2013-11-09 23:37:50

#69: "sisar hento valkoinen" - Tosiasioita Vuorelan asukkaille ja muilla paikkakunnilla oleville..

Sisar hento valkoinen on kyyninen sisar eikä ymmärrä meitä Siilinjärveläisiä (on varmaan kotoisin zadista) siitä että täällä on Suomen pisin yhtäjaksoinen harjujakso joka haarautuu Siilinjärven keskustan kohdalla pohjoiseen ja länteen. Soraa on riittänyt toistasataavuotta mm. Kuopion rakentamiseen alussa junalla ajaen. Tänä päivänä soravarantoja riittää mukavasti rakentamiseen ainakin 30vuodeksi joten ei ole siinä suhteessa mitään hätää. Siilinjärven soravarannot on suojeltu osittain noin 5miljoonaa kuutiota ja käytettävästä varannosta on mahdollista käyttää vielä 30 %.

Kuopioon ajettavasta sorasta Siilinjärven lisäksi ajetaan Suonenjoelta, Karttulasta, Maaningalta ja muista pienimmistä ympäristö kunnista.

Sisar et ole enää hento ja valkoinen eikä nämä sinun asiat ole selkeitä ja tosiasioita.