Ei kivilouhimoa Vuorelan Hanhimäkeen, Siilinjärvelle

Kommentoitu viesti

"EI Ikolan tyttöjä eikä poikia"

#80 Tarjalle.& "Vähän laajenpaa näkökantaa" olevalle...ja muille valittajille..

10.11.2013 11:19

Käsitykseni mukaan,sinä itse et asu Vuorelassa lainkaan?! Miten sinuun ja ystäviisi voikaan vaikuttaa näin"kaukana" oleva asia ? Ja miksi juuri sinä laitoit tämän vastustus adressin vireille? Ihmettenlen,mikä mielenkiinto sulla onkaan tätä asiata kohtaan?! Eikö "lähempänä" olevat ihmiset itse osanneetkaan laittaa kys.adressia vireille?!
Louhos ei tule viemään mitään työpaikkoja lähialueelta,sitä ette tarvitse pelätä.Päin vastoin.Ja huoltoasema elää entiseen malliin.Tämä on on nykyaikaa,että vierellemme rakennetaan taloja,kauppoja,ostoskeskuksia,teollisuushalleja ja myös perustetaan tällänen Louhimo.Yleensä Louhimoissa käytetään vettä louhittaessa,ettei tämä kivipöly pääse laajenemaan ilmaan.Eikä siitä vielä asukkaille synny mitään "kivipölykeuhkoa"..sitä ette tarvitse pelätä.Ja moottoritiet ja yleensä tiet, on tarkoitettu kaikille autoille kulkemista varten,vai onko ne Vuorelan tiet tarkoitettu teidän pikku autoillenne?! ;) Jälleen kerran,katkeruus ja kateellisuus paljastuu jälleen kerran teidän kaikkien kirjoituksissanne!!!!Toivon sinulle Tarja, että myös viet nämä meidän" muittenkin" kommentit kunnalle nähtäväksi,ettetkä pelkästään kielteistä palautetta ja vastustus adressia.Näinhän meidän aikuisten ihmisten kuuluukin toimia.

Vastaukset

Näin on

#85 Re: Tarjalle.& "Vähän laajenpaa näkökantaa" olevalle...ja muille valittajille..

2013-11-11 09:06:02

#80: "EI Ikolan tyttöjä eikä poikia" - Tarjalle.& "Vähän laajenpaa näkökantaa" olevalle...ja muille valittajille..

Ei vedellä saada pölyämistä kokonaan pois murskauksen yhteydessä se osittain hidastaa sitä eikä talvimurskauksessa voida käyttää ollenkaan. Louhintaräjäytykset ei vedellä ole mitään hyötyä ja tarkoitusta.

Meidän mummo ei enää kuivaa vaatteita ja lakanoita ulkona sen jälkeen.

järki jäässäkö

#86 Re: Tarjalle.& "Vähän laajenpaa näkökantaa" olevalle...ja muille valittajille..

2013-11-11 10:10:42

#80: "EI Ikolan tyttöjä eikä poikia" - Tarjalle.& "Vähän laajenpaa näkökantaa" olevalle...ja muille valittajille..

Pöly voi tuulen voimakkuudesta riippuen kantautua useiden kilometrien päähän. Ja sitä ei tosiaan saa vedellä pois. Pölyn pienet hiukkaset ovat pahimpia ja niistä ne keuhkosairaudet tuloo. Eikö tuo ole selkeä asia, että tuloja tulee maanomistajalle ja rekkakuskeille. Muut eivät siitä kyllä paljoa koostu muuta kuin likaista vettä, pölyä, ympäristövahinkoja. Ja räjäytykset ja tärinä kantautuvat pitemmän matkan kuin 500m. Siitä on monella louhoksesta jopa n. 2 kilometrin päässä asuneilla kokemuksia. Tärinä on ollut jatkuvaa ja räjäytykset kuuluvat yötä päivää. Moni on muuttanut pois louhimoiden luota jopa kolmen kilometrin sisältä! Ja nyt tuo louhimo on tulossa alle 500 metrin päähän suunnitellusta asuinalueesta. ei hyvää päivää...