Katainen ja Kiviniemi, toimien luvallisuus ja ministerivastuulaki

Kommentoitu viesti


Vieras

#15

25.05.2011 00:44

Jos päätökset eivät ole lainmukaisia, eikö nihin voi puuttua muutakin kautta kuin adresseilla, jotka näyttää olevan melkolailla yhtä tyhjän kanssa ? Soini tuntee "asiat ja pykälät", ottaisi lakimiehen, joka hoitaa loput.

Vastaukset


Vieras

#17 Re:

2011-05-25 09:12:28

#15: -

Se on niin, että adressi toimii tässä mielipiteiden kanavoinjana ja antaa osviittaa ihmisten mielipiteistä ja ajatuksista tästä kyseisestä tilanteesta. Laki on tietysti laki, mutta tämä koko tukipaketti on niin vaikeaselkoinen ja summia heitellään sinne sun tänne, että varmaankin harva (edes poliitikoista?) on kärryillä miten paljon tässä menetetään rahaa - koska sitä eittämättä menetetään. Kyse on myös siitä, että suomalaisten hyvinvointia perustasolla on vaarassa rahanpuutteen vuoksi, vanhusten hoito on retuperällä, opiskelijat ja työttömät ovat todella nälkärajalla. Tuntuu, että poliitikot eivät kertakaikkiaan halua hoitaa oman maan asioita kuntoon, mutta sitten sananmukaisesti "brysselin kabineteissa" liidellään matalalentoa ilma enää kosketusta tavallisen kansalaisen realiteetteihin. Minua ainakin vanhuus tässä maassa pelottaa.


Vieras

#225 Samaa mieltä Soinista .Re:

2012-07-05 11:04:31

#15: -

Mitä ilmeisemmin Soini tietää asioista ,miksi hän ei tosiaan toimi . Koneisto pyörimään muuten Suomi menetetään . Edes yrittää pitäisi enenkuin maamme romahtaa . Vuosikymmeniksi olemme jo velkaantuneet .