jaahallihanke

Kommentoitu viesti


Anonyymi

#31 Kartan katsominen voisi todella auttaa....

05.06.2011 19:11

#26: - Re: Re: Re: Juu ei tuolle paikalle! 

Laaksolahden jäähalli (Lähdepurontie 1) sijaitsee Laaksolahdessa, joka on aivan eri paikassa kuin Tapiolassa oleva Barona Areena (Urheilupuistontie 4). 

Laaksolahden jäähallin vieressä on lisäksi harkkahalli ja jalkapallohalli - kartoista katsottuna aivan omakotialueen vieressä. Miksei siis myös tänne Kaarelaan?

 

Vastaukset


Vieras

#32 Re: Kartan katsominen voisi todella auttaa....

2011-06-05 21:21:42

#31: - Kartan katsominen voisi todella auttaa....  

 Alue hankkeelle on liian pieni eikä se tuo milläänlailla alueen asukkaiden tarpeita! Liikenne tulee lisääntymään noin 500 autoa vuorokaudessa. Parkkipaikoille ei ole tilaa. Hämeenlinnanväylän levennys vie vielä huomattavan viipaleen alueesta. Jäljelle jäävä metsä-alue toimii meluvalllina. Korjaatkaa seuraava, jos ei pidä paikkansa; Jääkkenttäsäätiö Oy ja Helsingin Liikuntahalli Oy, Helsingin Kaupungilla 100% osakeosuus !? Väitetään ettei säästösyistä voida hoitaa luononjäätä, eikä voida toimittaa jääkiekkokaukaloa talvisin paikalle. Tämä ongelma on monessa Helsingin lähiössä. Hankkeelle löytyy kyllä rahoitus! Hanke on suunniteltu alunperin hätiköiden ja paikan suhteen järkeä käyttämättä. Riittääkö syyksi?