Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#25880 Re:

12.12.2013 23:37




Hän hankki oikeuden kurjalle ja köyhälle; silloin kaikki kävi hyvin.

Eikö tämä juuri ole minun tuntemistani, sanoo Herra?               Jeremia 22:16

 


Tämän on Timo Laaninenkin huomannut: " Jos haluaa etsiä väkevää todistusta yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden tärkeydestä, kannattaa lukea Raamattua", totesi puoluesihteeri Timo Laaninen itsenäisyyspäivän radiokolumnissaan.

Tämä syvistä syvin oikeuden nälkä ja jano tulee etenkin VT:n sivuilta  niin voimakkkaasti vastaan, lisäksi se on vapaa kaikesta rajoittuneisuudesta,  se on Jumalallinen.







Kaikkina aikoina,  kaikissa sukupolvissa,


Kuka on tämän tehnyt ja toimittanut? Hän, joka alusta asti kutsuu sukupolvet esiin: minä, Herra, joka olen ensimmäinen ja viimeisten luona vielä sama.








Jes. 43:13 Tästedeskin minä olen sama. Ei kukaan voi vapauttaa minun kädestäni; minkä minä teen, kuka sen peruuttaa?




Jes. 46:4 Teidän vanhuuteenne asti minä olen sama, hamaan harmaantumiseenne saakka minä kannan; niin minä olen tehnyt, ja vastedeskin minä nostan, minä kannan ja pelastan.





Jes. 48:12 Kuule minua, Jaakob, ja sinä, Israel, jonka minä olen kutsunut: Minä olen aina sama, minä olen ensimmäinen, minä olen myös viimeinen.















Vastaukset


Vieras

#25885 Re: Re:

2013-12-13 00:34:34

#25880: - Re:

"

Nobody on the continent has held more moral authority than Mandela, the first post-apartheid president of South Africa. From the beginning, Mandela spoke out for gay rights in South Africa, the only African country with a constitution protecting homosexuals from discrimination.

Shortly after becoming president, Mandela appointed an openly gay judge to South Africa's High Court of Appeal. Other prominent gay rights supporters include Archbishop Desmond Tutu and Mandela's successor, Thabo Mbeki. According to Mbeki, the struggle against apartheid, which had banned interracial sex, made South Africa's new leaders reluctant to raid people's bedrooms.

The South African examples speak loud and clear: Gay rights are human rights, not Western ones, so everyone is enjoined to respect them."