Vastustamme Valviran aikeita puuttua kilpirauhasongelmien hoitoon

Kommentoitu viesti

Endokrinologien osaamattomuus on ennenkuulumatonta

#324 Re: Re: Kanteleva endokrinologi ei tiedä, että TSH on aivolisäkehormoni - ei kilpirauhashormoni

14.12.2013 20:04

#322: - Re: Kanteleva endokrinologi ei tiedä, että TSH on aivolisäkehormoni - ei kilpirauhashormoni

Mitähän minun tulisi tarkistaa TSH:sta? Minä olen kyllä se joka osaa TSH:n - kantelevat endokrinologit eivät osaa. Kantelun paperit saa Valvirasta. Ainoastaan potilaiden ja kantelijoiden nimet on mustattu, muuten kaikki paperit ovat juuri sellaiset, kuin Valvirassakin. Nämä kaksi tyhmää endokrinologia/sisätautilääkäriä ovat kannelleet siitä, että potilaiden hormonitoiminta on vakavasti häiriintynyt. Miksi on häiriintynyt? No kun TSH on nollilla.

Niinpä. Juuri tämä on endokrinologien osaamisen taso. Potilaat siis käyttävät T3 -lääkettä: tällöinhän TSH laskee aina. Endokrinologit eivät erota aivolisäkehormonia ja kilpirauhashormonia toisistaan. Endokrinologit luulevat, että TSH, jotenkin, itse TSH, aiheuttaa liikatoiminnan. Muutkin endokrinologit, eivät ainoastaan nämä kannelleet. Endokrinologien osaamattomuus vie sanattomaksi.

Vastaukset


Vieras

#325 Re: Re: Re: Kanteleva endokrinologi ei tiedä, että TSH on aivolisäkehormoni - ei kilpirauhashormoni

2013-12-15 07:37:20

#324: Endokrinologien osaamattomuus on ennenkuulumatonta - Re: Re: Kanteleva endokrinologi ei tiedä, että TSH on aivolisäkehormoni - ei kilpirauhashormoni 

 

On niin mahdoton käsittää miksei endo ymmärrä asiaa jonka tavallinen maallikkokin tajuaa: tsh on t3 lääkityksellä nollilla koska aivolisäkkeen ei tarvitse piiskata kilpirauhasta töihin. Tarvittavat aineet tulevat purkista ja elimistö on tyytyväinen. Eli siis juuri kuten sanoit, ei tsh itsessään aiheuta liikatoimintaa. Nämä eivät ole edes mitenkään hirvittävän hankalia asioita ymmärtää, miksi ihmeessä joku asiantuntija haluaa itsepäisesti pitää kiinni vanhentuneesta tiedosta? Onko sellaisella asiantuntijalla omaatuntoa ollenkaan, joka soimaisi kun potilaansa kärsivät vuosia ja kuolevat ennenaikaisesti sydänsairauksiin. Koska yksinkertaisesti ei kukaan voi olla niin typerä, ettei ymmärtäisi t3 tärkeyttä vajaatoiminnan hoidossa.