PELASTAKAA KOIRAMME!!

Kommentoitu viesti

Valitse nimimerkki

#18 Purematta en niele :D

14.01.2014 05:46

En lähde allekirjoittamaaan, ja uskon että monikaan ei allekirjoita ihan noin heppoisin sellityksen. Tarvitaan ihan mustaa valkoisella ja faktaa. Skannaa vaikka koiran lopettamispäätös ja siinä on varmasti myös eläinlääkärin syy tähän asiaan.

Ihan sokkona en usko että kukaan veisi koiraa syyttä. Kirjoitat näin "Koiraa on hoidettu joka päivä eikä sitä ole ikinä jätetty yksin" tässäkin jo epäilen että liioittelet, jokainen koira nyt kuitenkin joskus on jäänyt yksin. Ainakin koiran kannalta on hyvä asia opettaa olemaan yksin.

" käytetty eläinlääkärissä joka vuosi 1-3 kertaa vuodessa"Oliko koira ihan terve? Kuka käyttää tervettä koiraa 3 krt vuodessa eläinlääkärillä? rokotuksetkin annetaan parinvuoden välein? Kerrohan nyt ihan totuus. Oliko koira muuten minkä ikäinen?

Vastaukset


Vieras

#23 Re: Purematta en niele :D

2014-01-14 18:19:12

#18: Valitse nimimerkki - Purematta en niele :D

Hei! Koira oli mukana meillä yleensä kaikissa niissä paikoissa, minne on sallittua ottaa koira mukaan. Jos koiraa ei voinut viedä johonkin paikkaan, niin silloin se tietenkin oli kotona. Tähän koiran huostaanottoon eikä lopetukseen ei ole perusteita. Ikävää, että tällaista tapahtuu Suomessa, että asioita yritetään vääristellä eläinlääkärin tai muiden toimesta joksikin sellaiseksi, mitä asiat eivät todellisuudessa ole. T. Adressin tekijä