PELASTAKAA KOIRAMME!!

Kommentoitu viesti

Bastet

#19 Kaikki ei kohdallaan

14.01.2014 08:31

"Koiraa on hoidettu vuosien aikana yhteensä useiden tuhansien eurojen arvosta eläinlääkäreissä."

Kuulostaa tosi vahvasti liioiteltulta tai sitten koira on todella vakavasti moniongelmainen/ sairas.

Jotain tässä on jätetty kertomatta ja jotain ylimääräistä lisätty juttuun. En usko, että virkamiehet heppoisin perustein huostaanottavat eläimiä.

Vastaukset


Vieras

#22 Re: Kaikki ei kohdallaan

2014-01-14 18:11:39

#19: Bastet - Kaikki ei kohdallaan

Hei! Koira ei ole moniongelmainen eikä sairas. Koira on vahva koira. Kun laskee yhteen kaikki eläinlääkärikulut vuosien aikana, kun esim. sen turkkia on ajettu eläinlääkäriasemalla, rokotukset yms. hoidot, niin kyllä siitä kertyy yhteensä tuhansia euroja, mitä eläinlääkäreihin on syydetty. Ja joskus olemme käyneet eläinlääkärissä varmistamassa, että koiran terveys on ok. Ainakin meillä yksi eläinlääkärikäynti on maksanut noin 200 euroa. Ja kun kysyimme eläinlääkäriltä, että eikö saisi alennusta tai osamaksulla, niin ei saanut. Kyllä vaan eläinlääkäri & kumppanit ottivat koiran huostaan, ei auttanut mitkään selitykset. Eläinlääkäri keksi asioita omasta päästään, että me emme muka ole hoitaneet koiraa. T. Adressin tekijä

Andreas

#227 Re: Kaikki ei kohdallaan

2014-10-24 17:53:00

#19: Bastet - Kaikki ei kohdallaan 

 No kyllä tuosta paistaa läpi ettei koiraa ole hoidettu hyvin. Suomessa saa/pystyy lain mukaan eläimen hommaamaan lähes kuoleman porteille ilman huostaanottoa. Yhden eläinlääkärin mielipide ei vaikuta asiaan millään tavalla. Itse opiskelen Viikissä ja lain mukaan koirasta tehdään kuntoarvio.  Todella harvoin koiria otetaan huostaan samantien, ainoastaan silloin kuin vaikuttaa siltä että ilman välitöntä hoitoa eläin menehtyy. Yleensä neuvotaan hoidossa jne.  Joten aloittaja puhuu täyttä pask aa.