Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

helpottunut

#2539 Välillä hyviäkin uutisia

06.02.2014 11:09

Viraston johtajan viran hoito
Varhaiskasvatus- ja perusopetuslautakunta 20.1.2014 § 4
Viraston johtaja Harry Swanljung, harry.swanljung(at)vaasa.fi, puh. 325 3100

Viraston johtaja Harry Swanljung jää eläkkeelle 1.2.2014. Mikäli kaupunginvaltuusto aikanaan hyväksyy tämän kokouksen esityslistalla olevan johtosääntömuutoksen, vi-raston johtajan virka tulee poistumaan. Siihen saakka kunnes johtosäännön muutos on saanut lainvoiman, on viraston johtajan virkaa kuitenkin hoidettava. Voimassa olevan johtosäännön mukaan lautakunnalla on oikeus päättää viran hoidattamisesta korkein-taan kuuden kuukauden ajaksi.

Toimialajohtajan kanssa on keskusteltu siitä, että nykyinen johtosäännön mukainen viraston johtajan sijainen, ruotsinkielinen koulutoimenjohtaja Birgitta Höglund mää-rättäisiin oman virkansa ohessa hoitamaan viraston johtajan virkaa siihen saakka, kun-nes johtosäännön muutos on saanut lainvoiman, ja hän on antanut tähän suostumuk-sensa.

Viraston johtaja HS

Määrätään koulutoimenjohtaja Birgitta Höglund oman virkansa ohessa hoitamaan kasvatus- ja opetusviraston viraston johtajan virkaa 1.2.2014 alkaen siihen saakka, kunnes varhaiskasvatus- ja perusopetuslautakunnan mahdollisen johtosäännön muutos on saanut lainvoiman, kuitenkin korkeintaan 31.7.2014 saakka.

Päätös Merkittiin pöytäkirjaan että Birgitta Höglund poistui ennen tämän asian käsittelyä.

Esitys hyväksyttiin.


Vihdoinkin, päästiin hänestä eroon!

Vastaukset

Kari Lajunen

#2540 Videodokumentti

2014-02-06 12:14:33

#2539: helpottunut - Välillä hyviäkin uutisia

Jos minulle väitettäisiin, että vapaa-ajanviettoon puuttuvat he joiden toiminta on todettu lainvastaiseksi, en uskoisi.  Tämä on kuitenkin totta Vaasassa tänä päivänä.  Katso videoni jota tarjoan huomiselle www.vaasalaisia.info etusivulle.  Jos se otetaan etusivulle niin siinä on pitkä teksti mukana.  Video tässä http://youtu.be/4lS1KIc2j2A