Järvenpääläiset tulevat ekaluokkalaiset säästöjen kohteena

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

07.02.2014 14:13

Tuo on kyllä todella törkeää toimintaa. Mitä ihmeen säästöjä tuolla haetaan, jos on toimiva koulu jossa oppilaita! Meillä täällä lopetetaan kouluja kun kuvitellaan että niistä saadaan säästöjä, vaikka suurin osa säästöistä menee lopetettujen koulujen ylläpitoon sekä lapsien kuljetuskustannuksiin kun välimatkan pitenevät.
Entisen Järvenpääläisenä kyllä päättäjien kantaa, mietitäänkö asiaa uudestaan sitten kun ensimmäinen ekaluokkalainen jää auton alle??

Vastaukset

Järki käteen

#9 Re:

2014-02-12 07:51:33

#1: -

No eipä lähimpiin kouluihin (Kyrölän/Kinnarin) ole kovin pitkää matkaa. Lisäksi reitit näihin kouluhin ovat itseasiassa todella turvalliset. Ihme vouhotusta täällä kun oma kullannuppu on säästötoimeen kohteena. Toisaalta kyllä se on ymmärrettävää, mutta kyllä toisaalta luulisi ihmisillä olevan edes hieman rationaaliseen ajatteluun kykenevää aivokapasiteettia. Järvenpään tulisi säästää lisäksi monessa muussakin asiassa, ja on vain hyvä, että esimerkiksi kaikkialta säästetään enemmän tai vähemmän, kuin että jostain tietystä säästetään todella paljon.