OIKEUTTA KURHELAN PERHEELLE

Kommentoitu viesti

Turkulainen

#250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eräs esimerkki, kirjoitettu tänään

07.02.2014 15:06

#247: Sari - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eräs esimerkki, kirjoitettu tänään

Ohitit tarinan opetuksen. Ajatelkaa kuinka paljon harmia voi seurata tällaisesta julkisesta vainosta. Ensisijassa näille "kamalille sossutantoille" mutta välillisesti myös muille asiassa jotenkin osallisina olleille virkamiehille ja luottamustoimijoille. Ja loppu peleissä kaikille lapsille jotka ehkä tämän seuraksena joutuvat asumaan huonoissa koti oloissa kun ne ihmiset jotka voisivat heitä auttaa eivät ehkä enää jaksa/pysty/uskalla auttaa. Hoitaisitte asiaa "oikein" eli laki teitse eikä näin netissä adresseilla, politiikalla, facebokissa ja julkisella häpäisyllä. Se on väärin.

Vastaukset

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-02-07 16:11:28


Sari

#254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eräs esimerkki, kirjoitettu tänään

2014-02-07 17:33:53

#250: Turkulainen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eräs esimerkki, kirjoitettu tänään

Nimenomaan vasta julkisuus on johtanut toimintaan. Eikö olekin ikävää? Tällaiset asiat pitäisi sosiaalitoimiston hoitaa perheen kahden lakimiehen kanssa, mutta sosiaalitoimesta ei vastata edes lakimiehen yhteydenottopyyntöihin. Mitä voimme tehdä? Hyvät neuvot ovat kultaakin kalliimmat. Mielestäni lapset ovat jokatapauksessa asiaan täysin syyttömiä.Tästä lienee olemme samaa mieltä?

Nyt poikia rangaistaan erilaisilla toimilla, kuten estetään pääsemästä kouluun, otetaan puhelimet pois, annetaan tavata vanhempiaan vain kaksi tuntia kerrallaan kahdesti viikossa. Tällainen mielivalta pitää loppua eikä sosiaalitoimen kostoa asian saamasta julkisuudesta saa kohdistaa poikiin. Kaikki perheessä kärsivät tilanteesta.

Tuo väitteesi siitä, että lastensuojelu jähmettyisi pelkoon, on tuulesta temmattu. Ammatti vaatii rautaista paineensietokykyä, se kuuluu ammatillisuuteen. Totuus on kokemukseni mukaan se, että pikemminkin kiltit perheet joutuvat mielivallan kohteiksi. Olen jatkuvasti tekemisissä tapausten kanssa, jossa asioihin ei puututa siinä pelossa, että esim. isällä on rikollinen tausta ja isä käy uhkailemassa toimistolla henkilökohtaisilla "seurauksilla" jos perheeseen kajotaan. Tuo uhka on ammatin ikävä varjopuoli.

Avoin keskustelu ei ole uhkailua. Perhe hakee ainoastaan oikeutta asioihinsa. Koskaan perhe ei ole uhkaillut työntekijöitä.