Asemakadun koululle väistötilat heti!

Kommentoitu viesti

Kahden koululaisen äiti

#16 Terveet ja puhtaat tilat

20.02.2014 13:13

Mulle on yks ja sama saavutetaanko ne terveelliset työskentelytilat remontoimalla vai rakentamalla mutta tehtiin miten vain niin lapset ja henkilökunta on saatava pois asemakadun koulusta siihen saakka kun tilat on OIKEASTI puhtaat ja terveet. Ja jos miettii tämän kaupungin päättäjien tekemiä ratkaisuja niin ei voi muuta ko ihmetellä että miksi mennään koko ajan takamus edellä puuhun ja tuhlataan rahaa, lähinnä telakan remonttia ja asemakadun koulun keittiön uudistamista ajatellen.

Vastaukset

Koskenmies

#18 Re: Terveet ja puhtaat tilat

2014-02-20 13:23:53

#16: Kahden koululaisen äiti - Terveet ja puhtaat tilat

Hyvä että vastasit remontinkin riittävän. Kirjatkaa adressin tietoihin se että "väistötilat siksi aikaa kunnes Asemakadun tilat joko remontoidaan tai saadaan uusi toimiva kokonaisuus Telakkakadun yhteyteen".

Silloin tulee selville allekirjoittajille se että ongelman ratkaisu on tärkein tehdään se rempalla tai uudisrakennuksena. Nyt allerkirjoittanneet ei tiiä mikä on adressin lopullinen ajatus. Keskusteluissahan on vaadittu paljon uutta koulua.

Tuota koulua ei kannata remontoida kuin siten että sisäilmaongelma saadaan ratkaistua ja aloittaa uuden koulun rakentamista Telakkakadun yhteyteen. Asemakatu on elinkaarensa päässä.

lääkäriin mars

#27 Re: Terveet ja puhtaat tilat

2014-02-21 06:31:58

#16: Kahden koululaisen äiti - Terveet ja puhtaat tilat

Vie lapsesi lääkäriin ja pyydä diagnoosi. Noissa oireissa mitä kerroit on liikaa sellaista, jotka eivät voi johtua kyseisestä asiasta. Ihminen tuntuu olevan luulosairasta sorttia. Kun vanhemmat ja kaikki ympärillä huutaa kuorossa, että oireilee oireilee, niin pieni ihminen oireilee jo senkin vuoksi.