Ylläs ilman kaivoksia -Ei Kolarin Hannukaisen kaivoshankkeelle

Kommentoitu viesti


Vieras

#253

29.03.2014 05:29

Ja höpö höpö. Taas kirjoitetaan tunteella potaskaa. Entisenä kaivoslastaajana säälin tuota asiantuntemattomuutta. Mesomalla mediassa tyhjästä ammutaan vain omaan nilkkaan. Hannukaisen "pölyhaitat" ovat roskaa.Mistä ne pölypilvet mukamas tulevat kun Rautuvaarasta lähteneitä rikastejuniakaan ei pressuilla peitetty,pölypelon vuoksi kuin muutaman kerran Jos sitä pölyä siellä ei niiden 8 vuoden aikana jotka siellä olin ei näkynyt niin mikä ihme ne nyt sa lentämään. Naamijoen tammukka-ja harrikannat ovat olleet altaankin jälkeen olemassa ja tuo pumpattava prosessivesi on pohjavettä. Hannukaisella ei ensinnäkään mitään rikasteta. Tämä olisi hyvä muistaa ja perehtyä faktoihin ennenkuin alkaa tällaisia huuhaa adresseja väsätä. Matkailun varaan kun jäätiin niin Kolari muuttui n. 5200 asukkaan kunnasta 3800 asukkaan matkailukyläksi.

Vastaukset

Höpöhöpö

#258 Re:

2014-03-29 11:09:55

#253: -

Ai JÄÄTIIN matkailun varaan? Eiköhän se nyt vaan ollut niin, että kun kaivokset lopettivat niin kaivosporukka lähti. Ja niin tulee tässäkin käymään. Piipahtavat hetken, keräävät rahat ja sitten on taas keksittävä jotain, olisko se sitten vaikka taas matkailua?


Vieras

#259 Re:

2014-03-29 12:04:18

#253: -

Ja jos ei matkailua olisi ollut, niin mitä olisi kaivoksen loputtua tapahtunut??? Kaivos kuoli pois, matkailu jäi, AIVAN KUTEN ITSE SANOT! Kannattaako uudella, paljon suuremmalla kaivoksella tappaa matkailu, kun tämänkin kaivoksen elinikä on ajallisesti varsin rajattu??? Kirjoittajalla ei ilmiselvästi ole jälkikasvua, eikä muutakaan pitkän aikajänteen intressejä Ylläksen alueelle.