Kyykäärme tulisi rauhoittaa Suomessa

Kommentoitu viesti

Tero Kallio
Adressin tekijä

#2 Hohhoh...

31.08.2008 13:43

Tuollaista omakohtaista ja kapeakatseista kommenttia odotinkin. Luultavasti se Helvetti (paikka, joka on ehkä olemassa), on pelkästään meitä ihmisiä varten, jotka saamme valita tekomme.

Se on myönnettävä, että kyynpurema on erityisen vaarallinen lapsille. VIISAAT VANHEMMAT LAITTAVAT HEILLE KUMISAAPPAAT METSÄRETKILLE. Tässäkin täytyy kuitenkin huomauttaa, että kyyt purevat vain puolustautuessaan. Uskon, että kyy ei suunnitellut hyökkäävänsä edellisen kommentoijan siskon kimppuun. Eivät ne ilkeyttään pure, vaan puolustaakseen itseään. Ketut, kissat ja ilvekset syövät kyitä. Ne ovat pikkulapsen kokoisia, eikä kyy ala katselemaan, että mitä lajia tuokin on.

Jos sinä (viestin lukija) olisit kyy ja jokin sinua kymmenen, tai sata kertaa isompi olento. Olet hidas, kun olet juuri syönyt, tai sitten on mahdotonta, tai liian myöhäistä paeta. Luultavasti käyttäisit myrkkyäsi.

Pahin syyllinen sellaisessa tilanteessa, kun lasta pistää kyy, on lapsen huoltaja. Metsässä ja muuallakin ulkosalla aikuisten on vahdittava lasta tarkasti. Ampiaiset ja monet nisäkkäätkin saattavat olla vaaraksi.

Mutta kai se niin on, että me suppeat ihmiset pidämme vain niitä eläimiä hyvinä, jotka hyödyttävät meitä ja niitä pahoina, joista on meille hieman harmia. Kuka luonnon tasapainosta välittää.

Vastaukset

Kyiden puolesta

#32 Re: Hohhoh...

2015-05-04 02:03:19

#2: Tero Kallio - Hohhoh... 

 Hyvin kirjoitettu! 

Kyy pakenee ihmistä jos se suinkin on mahdollista, me sen reviiriä viedään ei se meidän! 

Järkikäteen ihmiset, kyy ei vaani meitä eikä ole meistä kiinnostunut! Meidän mökillä pihassa oli ja on aina ollut kyitä ja minulle opetettu lapsesta asti että niiden annettava olla rauhassa eikä tarvitse hysterisoida. 

Se että käärme pelottaa tai "yököttää" ei oikeuta tappamaan! Kyy on hyötyeläin ja annetaan sen olla rauhassa.