EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti


Vieras

#13

14.04.2014 16:33

Suomessa on siis oikeasti asiat TODELLA hyvin, jos tällaisesta joku jaksaa vetää hernettä nenään. Turha on kenekään muuta väittää.

Vastaukset

Sampo Nurmi

#21 Re:

2014-04-14 19:41:26

#13: -

Suomessa ovat asiat toistaiseksi aika hyvin, mutta on täällä suuria ongelmiakin. Mikäli annamme moraalin jatkossakin rapistua samaan tahtiin kuin ennen, alkavat ongelmat olla vielä suurempia. Nyt jo maksamme suurta laskua yhteiskunnan perusyksiköiden, perheiden, hajottua pieniin palasiin. Tässäkin on löyhällä moraalilla sormensa pelissä.

Mikäli emme välitä moraalista ja puutu ajoissa epäkohtiin, luomme tietä entistä suuremmalle erappiolle. Kohta varmaan laillistamme jo isän ja pojankin väliset avioliitot -kysehän on vain rakkaudesta!

 

Mitä muuten tulee isänmaallisuteen, ei ole kyse siitä. Itsekin vietä useita viikonloppuja vuoden mittaan maanpuolustusharrastuksen parissa. Kaikki kunnia veteraaneille, se heille totisesti kuuluu! On kuitenkin eri asia olla veteraani ja tehdä tyhmyyksiä. Sodan jälkeen varmasti monet veteraanit puukottivat toisia hengiltä, syyllistyivät insestiin ja tekivät kaiken maailman muita hölmöläisen tölmäyksiä. Tällöin ei luonnollisesti keskustelu aiemmista ansioista -olisko pitänyt?

 

Terveisin addressin aloittaja