EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Sampo Nurmi

#21 Re:

14.04.2014 19:41

#13: -

Suomessa ovat asiat toistaiseksi aika hyvin, mutta on täällä suuria ongelmiakin. Mikäli annamme moraalin jatkossakin rapistua samaan tahtiin kuin ennen, alkavat ongelmat olla vielä suurempia. Nyt jo maksamme suurta laskua yhteiskunnan perusyksiköiden, perheiden, hajottua pieniin palasiin. Tässäkin on löyhällä moraalilla sormensa pelissä.

Mikäli emme välitä moraalista ja puutu ajoissa epäkohtiin, luomme tietä entistä suuremmalle erappiolle. Kohta varmaan laillistamme jo isän ja pojankin väliset avioliitot -kysehän on vain rakkaudesta!

 

Mitä muuten tulee isänmaallisuteen, ei ole kyse siitä. Itsekin vietä useita viikonloppuja vuoden mittaan maanpuolustusharrastuksen parissa. Kaikki kunnia veteraaneille, se heille totisesti kuuluu! On kuitenkin eri asia olla veteraani ja tehdä tyhmyyksiä. Sodan jälkeen varmasti monet veteraanit puukottivat toisia hengiltä, syyllistyivät insestiin ja tekivät kaiken maailman muita hölmöläisen tölmäyksiä. Tällöin ei luonnollisesti keskustelu aiemmista ansioista -olisko pitänyt?

 

Terveisin addressin aloittaja

Vastaukset

Kauhistunut

#22 Re: Re:

2014-04-14 19:53:18

#21: Sampo Nurmi - Re:

Olen tästä kyllä ihan samaa mieltä. Muutenkin koko Suomen moraali on huonolla tolalla.

Kuvitelkaa, kerran Tampereella käydessäni näin patsaan joka oli alasti! Ajatelkaa lapsia! Minusta koko Tampere pitäisi polttaa maan tasalle ettei tämä moraalittomuus pääse leviämään. Olen myös kuullut, että muissakin kaupungeissa on samanlaisia patsaita, onko tämä totta? Onneksi minun ei tarvitse alkaa pitämään silmiäni kiinni näiltä asioilta, sillä sitä jo teenkin!

Kerran näin myös patsaan, jossa alaston mies ratsasti alastomalla hevosella alastoman naisen kanssa! Tämä homoeroott.... eikun hetkinen? Äh, minun mokani, kyseessä olikin heteroerotiikkaa joten tämä patsas on ihan hyväksyttävä tapaus!

ISÄN MAAA

#27 Re: Re:

2014-04-15 01:14:00

#21: Sampo Nurmi - Re:

OLEN IHAN SAMAA MIELTÄ. TURUSSA HOMOSEKSIN MEKKASSA ON PORNO PATSAS MISSÄ PAAVO NURMI JUOKSEE PERS PALJAANAA KESKELLÄ KATUA. KUKA SIKA ON KEHDANNUT TEHDÄ  NÄIN  TÖRKEÄN HOMO PATSAAN SUURESTA URHEILU SANKARISTA??? VARMAAN JOKU MAMU TAI HURRI!!! VAADIN ETTÄ SE HOMO PATSAS RÄJÄYTETÄÄN HELVETIN KUUSEEEN!!!! MITÄ TEKEVÄT PERUS SUOMALAISET? EIKÖ ENÄÄ EDES HE PUOLLUSTA MEITÄ HETERO MIEHIÄ HOMOJEN IRSTAILTA KATSEILTA!!!

Kaksimiestä=homo=paha!

#162 Re: Re:

2014-04-15 20:23:27

#21: Sampo Nurmi - Re:

Vertaatko oikeasti insestiä ja puukottamista saman sukupuolen edustajien väliseen seksiin (tai homoeroottisten taideteosten tuottamiseen, viestissäsi ei selviä, kumpaan "tyhmyydet" viittaa)?

Perheiden sirpaloituminen on ongelma, mutta postimerkin kieltäminen vaikuttaa jo melko radikaalilta toimenpiteeltä ja saattaa vahingossa sivutuotoksena korjata ilmaston lämpenemisen, mitä me EMME halua.

-Olisin toivonut, että merkin vastustus edes perustuisi sen voimakkaasti seksuaaliseen vivahteeseen, mutta siitä ei ole tietoakaan vaan homovastaisuus ja ahdasmielisyys on läpinäkyvämpää kuin Tomin housut.

Homous ei ole rappiota, suvaitsemattomuus on. Paljaat pakarat ovat postimerkit jo nähneet aiemminkin, mutta jos kuvassa on sen lisäksi toinenkin mies, se muodostaa joidenkin katsojien päässää irvokasta homografiaa.


Vieras

#273 Re: Re:

2014-04-17 09:39:50

JormaSuussaan

#466 Re: Re:

2014-04-20 16:06:35