Viikin Gardenian toiminnan on jatkuttava!

Kommentoitu viesti

?

#68 Puutarhakulttuuria

15.04.2014 21:41

Gardeniaa ja sen palveluita ei ole ehkä mainostettu tarpeeksi. Varmasti niin hienossa ympäristössä ja alueella olisi moni yritys halunnut järjestää toimintapäiviä ja ravintolaillallisia, jos olisi ollut tietoa.

Mikä aikataulu lakkautukselle on suunniteltu? Jos puutarha aiotaan sulkea jo muutaman kuukauden sisällä, eihän siellä ehdi edes kokeilemaan mitään parempaa/tuottoisampaa toimintamallia. Puutarhassa voisi vaikka testata ja markkinoida suomalaisten yritysten kehittämiä tuotteita: kastelujärjestelmiä, valaistusratkaisuja, viherseiniä,...

Jos kaikista kaupungin guggenheim- ja muista uusista puuhaprojekteista säästettäisiin murto-osa, säästyneet rahat voisi ohjata kokeiluihin, joilla Gardenian toiminta saataisiin tuottavammaksi. Nyt voi käydä niin, että lakkautetaan Gardenia mutta kehitetään sen tilalle pahempia, pitkäikäisiä rahareikiä. Ei vaikuta älykkäältä verorahan sijoittamiselta, jos Gardenian 'säästöillä' kustannetaan arkkitehtuurikilpailuja yksityisille yrityksille ja rikkaille, globaaleille taidesäätiöille. Ekana kaupungin päättäjien kannattaisi selventää, mihin rahat aiotaan ohjata jos ei Gardeniaan.

Vastaukset

Viikkiläinen

#70 Re: Puutarhakulttuuria

2014-04-23 06:43:41

#68: ? - Puutarhakulttuuria

Ihan nopeaa alasajoa ei voi tulla, joten ehditte kokeilemaan paikkaa varmasti. Mainostetaan nyt paikkaa enemmän ja käydään tapahtumissa ja kursseilla joukolla. Pihalla toimii myös taimimyymälä.