EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

JuhaniH

#1979 Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

30.05.2014 23:13

#1885: - Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

Kyllähän Suomen suuriruhtinaskunta oli Venäjän keisarikunnan osa 1800-luvun puolivälin Krimin sodassa. Suomen suuriruhtinaskunta soti sodassa ihan miehekkäästi ja Venäjän armeijan joukot Ahvenanmaalla. Siihen aikaan ei posti kulkenut homopostimerkkien voimalla. Nykyään on meno toinen.

Kristillisdemokraatit eivät saaneet Suomesta ehdokasta Euroopan parlamenttiin. Minäkin äänestin Hannu Takkulaa ja se oli kanssa menetys, kun hän putosi parlamentista. Sai sentään lähes 40 000 ääntä. Takkula on esimerkillinen kristitty ja se on harmillista, että hän ei uusinut paikkaansa. Selvä lopunajan merkki tämäkin.

Tom of Finland-merkki on esimakua siitä, että meillekin tulee sukupuolineutraali avioliittolaki voimaan lähivuosina. Amerikoista on huonoa viestiä siitä kehityksestä. Massachusetts oli 1. USA:n osavaltio, jossa ko. laki tuli voimaan, taisi olla vuosi 2003. TV-seiskalla tuli juuri hyvä ohjelma ko. asian suhteen. Meillä Suomessa on vielä asiat jotenkin hyvin, kun avioliittolaki on Jumalan mielen mukainen. Mutta kehitys on vääjäämätöntä ja meillä otetaan esimerkkiä Amerikasta, hampurilaiset ja Coca Cola tuli meille Helsingin olympiakisojen aikaan ja nyt tulee näitä ilmiöitä huomattavasti pahempi kehitys.

Minä olen lainkuuliainen kansalainen, mutta Raamattu on se korkein auktoriteetti, mitä minä tottelen. Pyhän Hengen työ on mahtava asia, mitä henki kristityssa vaikuttaa. Enemmän minunkin pitäisi vielä Pyhällä Hengellä täyttyä. Urheilua kristitynkin kannattaa toki harrastaa, jos vain terveys sen sallii ja sitähän tässä on tehty. Yhtenä motiivina minulla on siinäkin se, että pärjään kaupungilla, jos siellä tappelu tulee, kun evankeliumia julistan. Mutta ei ole vielä homo eikä ateisti kimppuun käynyt. Jumala siunaa kristityn elämää tavalla jos toisella.

Vastaukset

Regulator

#1980 Re: Re: Re: Re: Filatelia ei vie sotaan mitään kansaa...

2014-05-31 01:30:20

#1979: JuhaniH - Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

Krimin Sota on kuitenkin kaukaista historiaa, eikä sinne sitäpaitsi lähtenyt kuin Suomen Kaarti ja Tarkk´ampujapataljoona...Suurin osa kansasta oli korkeintaan kuullut kaukana meneillään olevasta sodasta ja sanomalehtiäkin oli maassa vain muutama.Niitä lukivat vain ne kaupunkien asukkaat ,joilta lukeminen  sujui ja joilla tietoa maailmasta silloin oli ja varaa tilata lehtiä...Minusta noin kaukainen historia on todella kaukaa haettua nyt tähän keskusteluun,eikä näillä asioilla ole oikein  mitään kytköstä toisiinsa.Miksei sotaa periaatteessa  voisi aloittaa sitten vaikka tulitikkuaskien etiketeistä,mutta yhtään todennäköisempänä en kyllä  pidä sitä että tänne hyökättäisiin jonkun postimerkin takia.Melkoisen ´sodan´sai aikanaan kylläkin aikaan  se tunnettu ,tanskalaisessa Jyllands Posten-lehdessä julkaistu pilakuva, jonka jupakka kyllä muistetaan  vielä hyvin täälläkin mutta arabimaissa kai hamaan maailmanloppuun saakka(ainakin heidän omien puheidensa mukaan) Jotain vähän samanhenkistä on nyt tässäkin postimerkkijupakassa. Ainakin suhteellisuudentaju on monilta tähän keskusteluun kannanottojaan lähettäneeltä karannut suhteessa hyvin samalla tavalla...(onneksi vielä ei sentään pommeja ole uhattu lähettää minnekään,mutta ainakin ´sanan säilä´ on täällä viuhunut ilmassa niittenkin edestä...)


Vieras

#1983 Re: Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

2014-05-31 06:41:47

Puujalkapuu

#1985 Re: Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

2014-05-31 08:23:52

#1979: JuhaniH - Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

 

Ei voi kuin ihmetellä, miten nämä ylöstempaustaan oikea käsi yläviistoon ojossa odottavat kritillishihhulit jaksavat jauhaa jostain Massachusettsista - oikea vuosi on muuten 2004 - kun tasa-arvoinen avioliittolaki tuli voimaan sitä ennen Hollannissa ja Belgiassa. Outoa, etteivät nuo valtiot ole romahtaneet, mädäntyneet, kärsineet väestökadosta tai mitä ihmeen jumalan kirouksia jeesustelijat sitten keksivätkään. Ja onko Massachusettskaan muuttunut kuin vain paremmaksi paikaksi asua?

 

 

 

SirkkuV

#1989 Re: Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

2014-05-31 10:11:01

#1979: JuhaniH - Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

 

 

Katsoin tuon Massachusetts-ohjelman. Mitä hurjia seurauksia avioliittolain uudistamisesta siinä kerrotaankaan tapahtuneen?

- Alettiin järjestää samaa sukupuolta olevien parien häitä. – No, Suomessa on järjestetty (virallisesti) jo vuodesta 2002.

- Lukiolaisille alettiin jakaa sateenkaarijärjestöjen materiaalia. – Jaetaan Suomessa jo, Setan edustajat tulevat puhumaan nuorille kun pyydetään. Tärkein valistus tosin tulee opettajien taholta.

- Avioliittolain myötä opettajille on tullut mahdolliseksi puhua oppilaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä. – Tämäkin on Suomessa jo todellisuutta, tietenkin! Vastikään yksi Pohjanmaalla työskentelevä opettajakaveri kertoi, kuinka kasiluokkalaiset olivat pohtineet eräästä ihmisestä, oliko tämä mies vai nainen, ja opettajalle oli tullut siinä hyvä tilaisuus kertoa, että kaikki eivät ole kumpaakaan; puhetta oli tullut myös sukupuolenkorjauksista yms. Oppilaat olivat olleet kiinnostuneita ja asiallisia, ja nyt on sielläkin sitten yksi luokka nuoria vähän valveutuneempi. En tiedä, miten asia on tarkalleen mainittu opetussuunnitelmissa, mutta varmasti pidetään tarpeellisena puuttua sellaisen opettajan toimintaan, joka opettajana esittää sesuvähemmistöt paheksuttavina.

Tuota King & King -kirjaa olen nähnyt Suomessakin päiväkotilasten luettavana. Juuso Kekkosen Outo homo -monologi kiertää suosittuna kouluissa, jne.

Toki vanhemmilla voi olla kaikenlaisia toiveita opetuksen suhteen – yksi ei halua puhuttavan evoluutiosta, toinen Jeesuksesta, kolmas opetettavan ruotsia – mutta tosiaan ei ole mahdollista, että vanhemmat voisivat täysin vapaasti valita mitä lapsille opetetaan ja mitä ei. Valinnaisuuttakin toki on.

Ohjelmassa kauhisteltu asia, että samaa sukupuolta olevien avioliitot saa ja oikeastaan pitääkin kouluissa esittää yhteiskunnan hyväksyminä sillä perusteella että ne ovat laillisia, on johdonmukainen. Miten muuten voisi olla?

Sesuvähemmistöjä neutraalissa valossa esittelevää kirjallisuutta on – tietenkin – Suomessa koulujen kirjastoissa ja muissa kirjastoissa, joskin täällä se on koulujen ja kirjastojen itsensä hankkimaa eikä (mahdollisesti joitain esitteitä lukuunottamatta) järjestöjen toimittamaa.

- Yritysten on huomioitava kaikki avioparit yhtä lailla. – Hyvä homma! – Juristien on tunnettava avioliittolainsäädäntö. – Mikä yllätys, täytyy tuntea lainsäädäntöä! Juristien! – Sateenkaareville on myös oppaita turvaseksistä ja siitä miten toimia parisuhdeväkivaltatilanteissa – hyvä että on, vai eikö ole? – Alaikäisetkin saavat sukupuolenkorjaushoitoja, transtytöt saavat käyttää tyttöjen vessoja jne – niin myös Suomessa.

- Ohjelmassa kuvattu uskonnollisten tilaisuuksien häiritseminen on toki paheksuttavaa ja monessa yhteydessä vastoin lakiakin. Mukavaa, ettei Suomessa ole näkynyt merkkejä tällaisesta (No, paitsi homovastaisten tahojen puolelta.)

Summaten: lähes kaikki ohjelmassa esitetyt kaameat seurausilmiöt ovat Suomessa jo todellisuutta. Onneksi.