EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!.


Vieras

#1976 Re: Re: Vapaa rakkaus

30.05.2014 21:45

#1963: - Re: Vapaa rakkaus

 

KYLLÄ NÄIDEN ASIOIDEN KANSSA USKOVATKIN PAINIVAT,  ja emme pääse paljon alkua pidemmällä,  niinkuin ei kukaan asioista jotka ulottuvat todellisuuksiin,  joita emme tavoita,  tätä ei ole tehty meille helpoksi.  Ja jos olisimme vain älyllisen ajattelumme varassa,  jos puuuttuisi  -elämänkokemuksen kautta tullutta JUmalan hyvyyden  tuntemista,  emme paljon asiassa toivoa näkisi.


Vieras

#1977 Re: Re: Vapaa rakkaus

30.05.2014 21:47

#1965: Regulator - Re: Vapaa rakkaus

 

Erotiikan paikka on jossain muualla kuin  postimerkeissä.


Vieras

#1978 Re: Re: Re: Vapaa rakkaus

30.05.2014 21:55

#1976: - Re: Re: Vapaa rakkaus

 

Näissä pohdinnoissa (Jumalan majesteetti)  on hyvä muistaa Lutherin lausetta (vaikkakin vajavainen Lutherkin)
"Jos tahdot jotain miettiä... (tarkoitti näitä vaikeimpia kysymyksiä) -   riennä Beetlehemiin ja omistaos neitsyen pienoinen piltti,"     =     Katso ihmisen osaan syntyvää Vapahtajaa  ja  vapaaehtoista menoa ahdinkoon ja kuoleman nieluun niin kovin vaikeiden  kipujen kautta omassa ruumiissaan, ja sieluaan kirotuimpana Aadamin perillisenä: se todistaa suurimmasta rakkaudesta.

JuhaniH

#1979 Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

30.05.2014 23:13

#1885: - Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

Kyllähän Suomen suuriruhtinaskunta oli Venäjän keisarikunnan osa 1800-luvun puolivälin Krimin sodassa. Suomen suuriruhtinaskunta soti sodassa ihan miehekkäästi ja Venäjän armeijan joukot Ahvenanmaalla. Siihen aikaan ei posti kulkenut homopostimerkkien voimalla. Nykyään on meno toinen.

Kristillisdemokraatit eivät saaneet Suomesta ehdokasta Euroopan parlamenttiin. Minäkin äänestin Hannu Takkulaa ja se oli kanssa menetys, kun hän putosi parlamentista. Sai sentään lähes 40 000 ääntä. Takkula on esimerkillinen kristitty ja se on harmillista, että hän ei uusinut paikkaansa. Selvä lopunajan merkki tämäkin.

Tom of Finland-merkki on esimakua siitä, että meillekin tulee sukupuolineutraali avioliittolaki voimaan lähivuosina. Amerikoista on huonoa viestiä siitä kehityksestä. Massachusetts oli 1. USA:n osavaltio, jossa ko. laki tuli voimaan, taisi olla vuosi 2003. TV-seiskalla tuli juuri hyvä ohjelma ko. asian suhteen. Meillä Suomessa on vielä asiat jotenkin hyvin, kun avioliittolaki on Jumalan mielen mukainen. Mutta kehitys on vääjäämätöntä ja meillä otetaan esimerkkiä Amerikasta, hampurilaiset ja Coca Cola tuli meille Helsingin olympiakisojen aikaan ja nyt tulee näitä ilmiöitä huomattavasti pahempi kehitys.

Minä olen lainkuuliainen kansalainen, mutta Raamattu on se korkein auktoriteetti, mitä minä tottelen. Pyhän Hengen työ on mahtava asia, mitä henki kristityssa vaikuttaa. Enemmän minunkin pitäisi vielä Pyhällä Hengellä täyttyä. Urheilua kristitynkin kannattaa toki harrastaa, jos vain terveys sen sallii ja sitähän tässä on tehty. Yhtenä motiivina minulla on siinäkin se, että pärjään kaupungilla, jos siellä tappelu tulee, kun evankeliumia julistan. Mutta ei ole vielä homo eikä ateisti kimppuun käynyt. Jumala siunaa kristityn elämää tavalla jos toisella.

Regulator

#1980 Re: Re: Re: Re: Filatelia ei vie sotaan mitään kansaa...

31.05.2014 01:30

#1979: JuhaniH - Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

Krimin Sota on kuitenkin kaukaista historiaa, eikä sinne sitäpaitsi lähtenyt kuin Suomen Kaarti ja Tarkk´ampujapataljoona...Suurin osa kansasta oli korkeintaan kuullut kaukana meneillään olevasta sodasta ja sanomalehtiäkin oli maassa vain muutama.Niitä lukivat vain ne kaupunkien asukkaat ,joilta lukeminen  sujui ja joilla tietoa maailmasta silloin oli ja varaa tilata lehtiä...Minusta noin kaukainen historia on todella kaukaa haettua nyt tähän keskusteluun,eikä näillä asioilla ole oikein  mitään kytköstä toisiinsa.Miksei sotaa periaatteessa  voisi aloittaa sitten vaikka tulitikkuaskien etiketeistä,mutta yhtään todennäköisempänä en kyllä  pidä sitä että tänne hyökättäisiin jonkun postimerkin takia.Melkoisen ´sodan´sai aikanaan kylläkin aikaan  se tunnettu ,tanskalaisessa Jyllands Posten-lehdessä julkaistu pilakuva, jonka jupakka kyllä muistetaan  vielä hyvin täälläkin mutta arabimaissa kai hamaan maailmanloppuun saakka(ainakin heidän omien puheidensa mukaan) Jotain vähän samanhenkistä on nyt tässäkin postimerkkijupakassa. Ainakin suhteellisuudentaju on monilta tähän keskusteluun kannanottojaan lähettäneeltä karannut suhteessa hyvin samalla tavalla...(onneksi vielä ei sentään pommeja ole uhattu lähettää minnekään,mutta ainakin ´sanan säilä´ on täällä viuhunut ilmassa niittenkin edestä...)

Agendan näkee jos tahtoo nähdä, normit alas, on enemmän kuin uhka ns. terveille arvoille jne.

#1981 Aktiivista on,

31.05.2014 05:33

SETAN toiminta, jota osana tämäkin Tom of Finland jupakka on, (ei siis vain yksi postimerkkiarkki monien muiden joukossa!) on erittäin aktiivista, ja nimenomaan pyrkii muuttamaan ajat ja lait.

Esimerkinnä linkistä; Lainsäädännön muutosvaatimukset

Seta on ajanut samaa sukupuolta olevien avioliiton mahdollistavaa lakimuutosta sekä samaan muutokseen sisältyvää adoptio-oikeutta, koska lakimuutos on Setan mukaan tärkeä lapsen kokonaisedun kannalta. Muita vaatimuksia ovat olleet esimerkiksi sukupuolenkorjausprosessin sterilisointivaatimuksen kumoaminen sekä yhdenvertaisuuslain tehokkaampi valvonta.[33][34]

Setan tavoitteisiin kuuluu seksuaalisten vähemmistöjen syrjintää valvovan korkean virkamiehen viran perustamisen ajaminen.[33]

Linkki: http://fi.wikipedia.org/wiki/Seta

ps. Jokaisen kannattaa lukea koko artikkeli, ja varsinkin niin sanotut "kiitospalkinnot ja antipalkinnot"=omput ja rotat jne. Joiden kautta selkeästi tajuaa sen manipuloinin, mielenmuokkauksen, joka on käynnissä ns. homojen "oikeuksien" nimissä. Tasaarvoisuus asiallisissa yhteyksissä on eri asia, kuin se että homous haluaa olla se joka "määrää jokaisen kaapin paikan", eli tyyliin; me saadaan maat ja hallitukset muokata mielekseksemme kampanja, jota Seta ja kumppanit nyt manipuloiden ja syyllistäen, nuorisoamme ideologialleen alistaen ovat parasta aikaa takaa ajamassa.
Agenda on maailmanlaajuinen. Ja Itella on kait sitten osa moista?

#1982 Varoitus Disneylandiin meneville.

31.05.2014 05:58

FFA spokesman David Caton advises the day to avoid this year is Saturday, June 7. As many as 12,000 homosexuals, lesbians, bisexuals and transvestites will descend on Disney World, he says.

And they are there not just to enjoy themselves, but to celebrate their lifestyle in front of unsuspecting families who did not know in advance.
- See more at: http://www.onenewsnow.com/culture/2014/05/29/annual-warning-goes-out-gay-day-coming-to-disney-world#.U4lsr3bpvyp

Eli yli 12 tuhatta (homopride tyyliin) homoa trasua ja biitä valtaa disneylandin 7 kesäkuuta, asiasta ei tiedoteta Disneylandin toimesta, joten normaalit perheet joutuvat tämän kaiken kanssa vastakkain aivan yllättäen. Eikä heille ole asiasta annettu tietoa ja valinnan mahdollisuutta jne

linkki:http://www.onenewsnow.com/culture/2014/05/29/annual-warning-goes-out-gay-day-coming-to-disney-world#.U4lsr3bpvyp


Vieras

#1983 Re: Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

31.05.2014 06:41


Vieras

#1984 Re: Aktiivista on,

31.05.2014 08:18

#1981: Agendan näkee jos tahtoo nähdä, normit alas, on enemmän kuin uhka ns. terveille arvoille jne. - Aktiivista on,

 

Aktiivinen kansalaisyhteiskunta kuuluu länsimaiseen demokratiaan. Ehkäpä arvoisan kristillispersun olisi syytä muuttaa vaikkapa Venäjälle tai Iraniin. Niissä maissa eivät vallanpitäjistä riippumattomat kansalaisjärjestöt toimi.

 

 

 

Puujalkapuu

#1985 Re: Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

31.05.2014 08:23

#1979: JuhaniH - Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

 

Ei voi kuin ihmetellä, miten nämä ylöstempaustaan oikea käsi yläviistoon ojossa odottavat kritillishihhulit jaksavat jauhaa jostain Massachusettsista - oikea vuosi on muuten 2004 - kun tasa-arvoinen avioliittolaki tuli voimaan sitä ennen Hollannissa ja Belgiassa. Outoa, etteivät nuo valtiot ole romahtaneet, mädäntyneet, kärsineet väestökadosta tai mitä ihmeen jumalan kirouksia jeesustelijat sitten keksivätkään. Ja onko Massachusettskaan muuttunut kuin vain paremmaksi paikaksi asua?

 

 

 


Vieras

#1986 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

31.05.2014 08:55

 

 

 

 

 

 

http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#1987 Kirkosta eroamista

31.05.2014 09:01

Sekin voi olla manipuloitua, tänään voi erota, huomenna liittyä ja taas erota. Ilman todellista uskoa Herraan Jeesukseen, uskolla tuskin on asian kanssa mitään tekemistä. Joten tavallaan välikös tuolla, miten paljon murhetta ja vaikeuksia ja epävarmuutta kaikkeen uskoon liittyen moisilla tempauksilla vaikutetaan.

Jumala on ja jokainen joka todella tahtoo saa vastaanottaa anteeksiantamuksen ja armon ja uuden alun.

Vieras

#1988 Re: Kirkosta eroamista

31.05.2014 09:06

#1987: - Kirkosta eroamista

 

Juu, kirkosta eroaminen on osa Illuminaattien, Wallenbergiläisten, Katollisten ja homojen kansainvälistä salaliittoa.

 

 

 

 

SirkkuV

#1989 Re: Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

31.05.2014 10:11

#1979: JuhaniH - Re: Re: Re: Filatelia vie sotaan Venäjän kanssa

 

 

Katsoin tuon Massachusetts-ohjelman. Mitä hurjia seurauksia avioliittolain uudistamisesta siinä kerrotaankaan tapahtuneen?

- Alettiin järjestää samaa sukupuolta olevien parien häitä. – No, Suomessa on järjestetty (virallisesti) jo vuodesta 2002.

- Lukiolaisille alettiin jakaa sateenkaarijärjestöjen materiaalia. – Jaetaan Suomessa jo, Setan edustajat tulevat puhumaan nuorille kun pyydetään. Tärkein valistus tosin tulee opettajien taholta.

- Avioliittolain myötä opettajille on tullut mahdolliseksi puhua oppilaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä. – Tämäkin on Suomessa jo todellisuutta, tietenkin! Vastikään yksi Pohjanmaalla työskentelevä opettajakaveri kertoi, kuinka kasiluokkalaiset olivat pohtineet eräästä ihmisestä, oliko tämä mies vai nainen, ja opettajalle oli tullut siinä hyvä tilaisuus kertoa, että kaikki eivät ole kumpaakaan; puhetta oli tullut myös sukupuolenkorjauksista yms. Oppilaat olivat olleet kiinnostuneita ja asiallisia, ja nyt on sielläkin sitten yksi luokka nuoria vähän valveutuneempi. En tiedä, miten asia on tarkalleen mainittu opetussuunnitelmissa, mutta varmasti pidetään tarpeellisena puuttua sellaisen opettajan toimintaan, joka opettajana esittää sesuvähemmistöt paheksuttavina.

Tuota King & King -kirjaa olen nähnyt Suomessakin päiväkotilasten luettavana. Juuso Kekkosen Outo homo -monologi kiertää suosittuna kouluissa, jne.

Toki vanhemmilla voi olla kaikenlaisia toiveita opetuksen suhteen – yksi ei halua puhuttavan evoluutiosta, toinen Jeesuksesta, kolmas opetettavan ruotsia – mutta tosiaan ei ole mahdollista, että vanhemmat voisivat täysin vapaasti valita mitä lapsille opetetaan ja mitä ei. Valinnaisuuttakin toki on.

Ohjelmassa kauhisteltu asia, että samaa sukupuolta olevien avioliitot saa ja oikeastaan pitääkin kouluissa esittää yhteiskunnan hyväksyminä sillä perusteella että ne ovat laillisia, on johdonmukainen. Miten muuten voisi olla?

Sesuvähemmistöjä neutraalissa valossa esittelevää kirjallisuutta on – tietenkin – Suomessa koulujen kirjastoissa ja muissa kirjastoissa, joskin täällä se on koulujen ja kirjastojen itsensä hankkimaa eikä (mahdollisesti joitain esitteitä lukuunottamatta) järjestöjen toimittamaa.

- Yritysten on huomioitava kaikki avioparit yhtä lailla. – Hyvä homma! – Juristien on tunnettava avioliittolainsäädäntö. – Mikä yllätys, täytyy tuntea lainsäädäntöä! Juristien! – Sateenkaareville on myös oppaita turvaseksistä ja siitä miten toimia parisuhdeväkivaltatilanteissa – hyvä että on, vai eikö ole? – Alaikäisetkin saavat sukupuolenkorjaushoitoja, transtytöt saavat käyttää tyttöjen vessoja jne – niin myös Suomessa.

- Ohjelmassa kuvattu uskonnollisten tilaisuuksien häiritseminen on toki paheksuttavaa ja monessa yhteydessä vastoin lakiakin. Mukavaa, ettei Suomessa ole näkynyt merkkejä tällaisesta (No, paitsi homovastaisten tahojen puolelta.)

Summaten: lähes kaikki ohjelmassa esitetyt kaameat seurausilmiöt ovat Suomessa jo todellisuutta. Onneksi.

 

 

 

 

Annetaan homoillekin oikeus elää tasa-arvoisina kansalaisina

#1990 Elä ja anna elää Pride-viikko YLE:llä 23.6.-29.6.2014

31.05.2014 11:10

Helsinki Pride-viikon aikana YLE esittää useita homojen arkeen liittyviä dokumentteja. Kannattaa katsoa!


"Kansainvälisia dokumentteja, tv-ensi-iltoja, kotimaisia keskusteluja, draamaa. Conchita, Almodóvar, Stephen Fry, Jani Toivola, Susanna Helke ja kymmenet muut. Kaikki ihmisoikeusasialla Ylen Pride-viikolla."


http://yleisradio.mailpv.net/some/html/558124?fb_action_ids=10152407017178468&fb_action_types=og.likes

Taas Setan propandaa yritetään syöttää yleishyvänä. Yrjöt.

#1991 Voi mitä ylevää MAINOSTAMISTA!

31.05.2014 14:09

Suomessa on yhä paljon ihmisiä joiden elämän sisältö ei ole, eikä heillä ole kiinnostusta moiseen, ns. homoelo.

Ja Tom of finlandiaan liittyy porno, (ei sivistyksen suhteen hyvää eikä tarpeellista, paitsi varoittaen tietty).
Tom of Finlandiaan liittyy natsimielisyys, jota kukaan itseään tosissaan kunnioittava ei voi sen menneisyyden tähden kannattaa. Eli; 6 miljoonaa kaasutettua juutalaista! Antiseministiset vivahteet jne
Tom of Finlandiaan liittyy joukkoraiskaukset, ja tietty orjuuttaminen jne..

Ja joku kehtaa tulla tänne ihannoimaan moista!

Tämä on yhä EI TOM OF FINLANDIALLE ADDRESSI!

Se että suomi on jokaulaansa myöten homosuossa, ei muuta tuon Massachusettin videon katsomisen tärkeyttä, koska yli 95% suomalaisista ei ole sukupuolivähemmistöä, vaan päinvastoin.

Vieras

#1992 Re: Voi mitä ylevää MAINOSTAMISTA!

31.05.2014 15:48

#1991: Taas Setan propandaa yritetään syöttää yleishyvänä. Yrjöt. - Voi mitä ylevää MAINOSTAMISTA!

"koska yli 95% suomalaisista ei ole sukupuolivähemmistöä, vaan päinvastoin"

Sivistysvaltio kohtelee myös vähemmistöjään hyvin. Suomalaisten reilu enemmistö, 65%, on tämän jo ymmärtänyt. Viimeksi eilen kokoomuksen puheenjohtajakandidaatti Jan Vapaavuori sanoi napakasti homoavioliitoista kysyttäessä, että "se ei ole keneltäkään pois!". Toinen kandidaatti, Alexander Stubb, puolestaan sanoi, että Suomen on jo korkea aika siirtyä sivistysvaltioiden joukkoon tässäkin kysymyksessä.

Isänmaa

#1993 Re: Re: Voi mitä ylevää MAINOSTAMISTA!

31.05.2014 16:28

#1992: - Re: Voi mitä ylevää MAINOSTAMISTA!

"Jan Vapaavuori sanoi napakasti homoavioliitoista kysyttäessä, että "se ei ole keneltäkään pois!". Toinen kandidaatti, Alexander Stubb, puolestaan sanoi, että Suomen on jo korkea aika siirtyä sivistysvaltioiden joukkoon"

 

Kukko-poikia!

Stubb'han täs taannoin ilmaisi, ettei hänellä ole mitään sitä vastaan, että Suomi myydään pala palalta Venäjälle!!

Ja tämä Jan on samansorttinen suvakki, kaikki käy...kun omat edut vain hoideltu!

Eivät todellakaan isänmaan miehiä!

 

res.matr.

#1994 Arvot sinänsä...

31.05.2014 16:43

#1981: Agendan näkee jos tahtoo nähdä, normit alas, on enemmän kuin uhka ns. terveille arvoille jne. - Aktiivista on,

Eivät voi olla ´terveitä´ tai ´sairaita´ , eivätkä  ´kieroutuneita´ tai  ´suoraselkäisiä´... Kyse on aina ihmisistä  jotka niitä kannattavat ja ajavat.

Esim´. "Terve ja onnellinen perhe" voidaan ja on mahdollista kohottaa arvoksi, jonka perusteella kaikki epäterveet vaikka likvidoidaan ja ´yhteiskunnan kannalta onnettomia vaihtoehtoja´estetään toteutumasta. Esimerkkejä sellaisesta arvojen noudattamisesta on ja kaikkein tunnetuimimpia niistä meillä on tietenkin  kansallissosialismin aikainen Saksa.

Ei yksikään diktaattori maailmassa ole luvannut kansalle muuta kuin terveitä arvoja ja kauniita visioita,toivoa ja uskoa tulevaisuuteen .

Kaikissa visioivissa propagandalehdyköissä on ollut kuvia juuri niistä terveistä,nuorista hymyilevistä onnellisista perheistä pienine lapsineen,tai nuorista miehistä ja naisista jotka ovat katsoneet puhdasotsaina ja  kirkkaasti tulevaisuuteen . Julisteissa nähdään yleensä lähinnä terveitä ,kauniita,nuoria ja komeita ihmisiä säteilevine hymyineen-muut loistavat lähinnä poissaolollaan.

Kaikki muu nähdään uhkana ja kaikki toisenlainen herättää pelkoa.Hymy ja onnellisuuskaan eivät ole ´oikeita asioita´ elleivät ne synny oikeista ja hyväksytyistä syistä.Hymyn ja onnellisuudenkin on oltava systeemin palveluksessa-seksuaalisuudesta nyt puhumattakaan.

Kaikissa diktatuureissa homoseksuaalit ovat poikkeuksetta  olleet -ja ovat- eriasteisesti,vainotun vähemmistön asemassa.Tämä seikka tulisi tästä vähemmistöstä puhuttaessa aina muistaa.Esimerkkejä siitä mitä ja millaista tämä vaino voi olla , ei valitettavasti nykyäänkään tarvitse kovin  kaukaa hakea.

Me elämme onneksemme ja kaikkien onneksi täällä valtiossa, jossa mitään vähemmistöjä ei ole lupaa vainota.Rikolliset eivät ole vähemmistö-he ovat rikollisia.(tosin heidänkin kohtelunsa täällä on oltava lain mukaista)

Homoseksuaalisuus ominaisuutena sinänsä ei ole rikos, eikä sairaus.

Homoseksuaalisuus ei ole henkistä jälkeenjääneisyyttä,  eivätkä he välttämättä ole millään tavalla fyysisesti muista poikkeavia-eivät siis  yhtään sen enempää kuin heteroseksuaalinenkaan väestö,joiden joukossa tietenkin esiintyy vaikka minkälaisia taustoja ,ominaisuuksia,  vaivoja ja vikoja.

Voi toki homoseksuaalikin olla esim. kuuro,tai sokea, hän voi saada syövän tai maksakirroosin, hän voi olla kuuden ällän ylioppilas, tai koulupudokas; seurallinen, tai syrjäänvetäytyvä.

Lyhyesti :hänen luonteensa voi koostua aivan yhtä monista ominaisuuksista kuin kenellä hyvänsä ja hän on tämän maan kansalainen siinä kuin kuka tahansa.

Pelkällä vilkkaalla mielikuvituksellanne ette voi häntä tuomita ja harvallapa teistä täällä kirjoittavalla    taitaa olla ´plakkarissa´ minkäänlaisen tuomarin valtuuksia muutenkaan...

twiikeri

#1995 Re:

31.05.2014 16:55

#23: thanks but no thanks! -

Et ole tainnut ajatella tätä ihan loppuun asti. Ilman näitä merkkejäkin on korttien kuvien aiheet täysin vapaat. Eli vaikka jokaisen julkaistun postimerkin aiheena olisi päivänkakkarat ja ponit, voisi silti lähetellä pyllykuvia ihan mielin määrin haluamilleen henkilöille. Koko tämä adressi on vitsi, ja sitä mm. luotsaamallani keskustelupalstalla palstalaiset kommentoi satojen viestien voimin otsikolla "Koominen Tom of Finland-adressi".

Rehellisyyttä kehiin

#1996 Re: Elä ja anna elää Pride-viikko YLE:llä 23.6.-29.6.2014

31.05.2014 16:58

#1990: Annetaan homoillekin oikeus elää tasa-arvoisina kansalaisina - Elä ja anna elää Pride-viikko YLE:llä 23.6.-29.6.2014

 

"Elä ja anna elää"!??

Kylläpäs taas on repäisty raflaavasti!:D

Osallistuuko muuten Tarja, juhlapuhujana tai jotain?

Jollekin kunnia-pallille varmaan nostatte tämän äiti-suvakin, suoltihan hän 12 vuoden ajan joka puheessaan hänelle läheistä asiaa -

pressan ensisijainen tehtävä??

Ei muuten omena kauas puusta pudonnut!

Nyt on Anna sitten raskaana, samanikäisenä kuin äitinsä oli aikanaan.

Elämänkumppanikin kuulemma on.

Niin sitä vain tulee raskaaksi kaksi naistakin, että napsahtaa.

 

Joo, "ei ympäristötekijöillä ja elinolosuhteilla ole mitään tekemistä homouden kanssa". :D

Tämä on tätä nykyajan sivistyneisyyttä. ;)

p.s. Julkinen salaisuushan, on tieto siitä,  miksi Pena piti kuvioihin saada ja kirkkoonkin liityttiin.

 

 

Regulator

#1997 Re: Re: Elä ja anna elää Pride-viikko YLE:llä 23.6.-29.6.2014

31.05.2014 18:18

#1996: Rehellisyyttä kehiin - Re: Elä ja anna elää Pride-viikko YLE:llä 23.6.-29.6.2014

...että nyt mennään sitten jo jonkun henkilökohtaisuuksiin, kun ei asia-argumentteja  enää ole.Sivistyneeseen keskustelukulttuuriin ei tuollainen kuulu.

Huokausten huokaus tätä "piirileikkiä" kun on kuin lapsen kiukuttelua.

#1998 Voi sentään meitä jne jne

31.05.2014 18:20

Tämä addressi ei ole olemassa homot vastaan muut. Tämä on nimenomaan aqddressi jolla vastustetaan Itellan ylimielistä suhtautumista aihevalinnassa joka ei ole joka suomen kansalaisen mieleen.

Homot taas yrittävät aloittaa me ja te keskustelua, jossa kaikki muut ovat väärässä ja vain he oikeassa. Siten manipuloivasti uhrin asemasta käsin (muka) saadaan paljon irtopisteitä niiltä, jotka eivät ole perehtyneet taktikoihinsa.

Sanopa vaan vielä kerran EI TOM OF FINLANDIALLE, EI NATSI HOmoPORNO SADO,MASOKISTISILLE JOUKKORAISKAUKSILLE, JA EI SILLE KULTTUURILLE, JOTA TÄMÄN KAUTTA YRITETÄÄN VÄKISIN SYÖTTÄÄ KOKO SUOMEN IDENTITEETTINÄ.


Vieras

#1999 Re: Voi sentään meitä jne jne

31.05.2014 19:00

#1998: Huokausten huokaus tätä "piirileikkiä" kun on kuin lapsen kiukuttelua. - Voi sentään meitä jne jne

Eiköhän noista postimerkeistä oo täällä jo moneen kertaan kaikki sanottu. Puolesta ja vastaan. Kuka jaksaa jankuttaa yhtä ja samaa?

Persujen valheilla lyhyet jäljet
Vieras

#2000 Re: Re: Re: Voi mitä ylevää MAINOSTAMISTA!

31.05.2014 19:28

#1993: Isänmaa - Re: Re: Voi mitä ylevää MAINOSTAMISTA!

Stubb'han täs taannoin ilmaisi, ettei hänellä ole mitään sitä vastaan, että Suomi myydään pala palalta Venäjälle!!

 

Ja missähän Stubb noin sanoi?