Vastustamme Espoonkartanon louhoshanketta !

Kommentoitu viesti

Kulttuuriperintöä kunnioittaen

#30 Pieni sitaatti / YIT koti espoon kartano (voi googlettaa)

11.06.2014 20:08

http://www.yitkoti.fi/yit_koti/asunnot-alueittain/etel%C3%A4-suomi/espoo/espoonkartano
"Olemme kehittäneet täysin uuden tyyppisen konseptin asuin- ja elinympäristön kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen...
Yhdyskuntarakentamisen avulla pyritään täyttämään asukkaiden tarpeita saada elää ja asua turvallisessa ja esteettisessä ympäristössä. Kokonaisvaltaisen suunnittelun ydin on pyrkimys yhteisöllisyyteen. Sillä halutaan edistää asukkaiden omatoimisuutta ja vaikuttamisen mahdollisuuksia, ja synnyttää luontaista yhteenkuuluvuuden tunnetta.
"

Juu. Ei ole aluleella vielä tänäkään päivänä kaupungin vettä eikä viemäriä, ei kuulu kännykkä, mutta kaikki on harmaana kivipölystä, jyskytys kuuluu vuorokauden ympäri ja taivaanrannassa siintää jätemaavuori...

Vastaukset

Viisaille päättäjille aikaa

#37 Re: Pieni sitaatti / YIT koti espoon kartano (voi googlettaa)

2014-06-23 09:40:11

#30: Kulttuuriperintöä kunnioittaen - Pieni sitaatti / YIT koti espoon kartano (voi googlettaa)

Ihmisiä kusetetaan pikku hiljaa perhe ja alue kerrallaan. Niiltä viedään kaikki rahat kauniilla puheilla ja lupauksilla ja lopuksi luonto, näkyvät sekä yhä useammin HILJAISUUS. Siitä on myös tullut harvinainen luonnonvara.

Tarvitsemme ihan uudenlaista yhdyskuntasuunnittelua. Ilmeisesti myös uudet päättäjät ja sellainen organisaatio tai järjestelmä, jossa päättäjillä on aikaa perehtyä oleellisiin asioihin ja tehdä viisaita päätöksiä.

Tarvitsemme myös vaihtoehtoja, jolloin emme ole pakotettuja käyttämään niitä paria markkinoita dominoivaa toimijaa, jotka meitä kusettavat. Sitä varten Sinunkin on otettava aikaa ja ajateltava. Ja tehdä viisaita päätöksiä.