IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Luvat luonnon tuhoamiseen myönnetään liian helposti!

#728 Re: MOT tekemässä ohjelmaa turvevesipäästöistä

16.08.2011 14:11

#722: Ulla-Maija Heikkonen - MOT tekemässä ohjelmaa turvevesipäästöistä 

Ylen toimittajat varmasti myös penkovat turvetuotannon lupa-asiat, Suomen viranomaisten toiminta kun monesti vaikuttaa pelkältä lupa-automaattina toimimiselta.

Ylen A-studio esitti pari vuotta sitten ohjelman kivilouhokselle myönnetystä erittäin kyseenalaisesta ympäristöluvasta. Mm. luontokartoitus oli tehty pääosin kirjallisuuteen nojautuen. Alla linkki koosteeseen ohjelmasta. Videosta ilmenevällä piittaamattomalla mentaliteetilla myönnetään valitettavasti edelleen ympäristölupia Suomessa. Siis myös turvetuotannolle.

http://www.youtube.com/watch?v=nkGpC4-4V74

Vastaukset

pientä kriittisyyttä kaivataan

#734 Re: Re: MOT tekemässä ohjelmaa turvevesipäästöistä

2011-08-17 10:32:20

#728: Luvat luonnon tuhoamiseen myönnetään liian helposti! - Re: MOT tekemässä ohjelmaa turvevesipäästöistä

Jaaha, nää on taas näitä pikkupoikien tekemiä Youtube-juttuja omine raflaavine välikommentteineen. Tässäkin tapauksessa joku Niko S. on leikellyt osakokonaisuuksia koko ohjelmasta ja saanut näyttämään leikkeen siltä kuin on halunnut. Irrotetaan kokonaisuudesta vain ne seikat jotka ovat tekijän ja hänen ajamansa asian kannalta hyviä lausahduksia. Aivan samalla tavalla esim. poliitikkojen ajatuksia saadaan väänneltyä aivan väärään muotoon, kun irrotetaan kokonaisuudesta osia erilleen ja liitetään ne sitten yhteen. Youtube on täynnä tätä potaskaa, valitettavasti. Ja joku joka ei tiedä tätä, saatta ottaa jutun vakavasti.