ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti

Totuus tulkoon julki.

#432 Nimimerkki Vieras +muut käyttämäsi nimimerkit.Sinut on paljastettu.

20.08.2011 11:53

On ollut lähinnä huvittavaa seurata sivustoilla sinun yksinpuheluasi.Kommentti toisella nimimerkillä, vastaus toisella, tai koommentointi kolmannella nimimerkillä. Välillä jutut ovat täysin päinvastaisia, luulet kai että et näin paljastuisi.Tulee välillä mieleen jakomielitautisuus ja että sininen pilleri on aamulla jäänyt ottamatta. Luulen,että valtaosa hörhöjutuista on juuri sinun käsialaasi. NYT SINUT ON PALJASTETTU, joten voit siirtyä toisille sivustoille. Ihmettelen vain sinun vaikuttimiasi, kun näin kauan olet viihtynyt"kiusaamassa" tällä sivustolla. Tai toisaalta ehkä tiedänkin.....


Vastaukset

Totuus

#433 Re: Nimimerkki Vieras +muut käyttämäsi nimimerkit.Sinut on paljastettu.

2011-08-20 12:22:32

#432: Totuus tulkoon julki. - Nimimerkki Vieras +muut käyttämäsi nimimerkit.Sinut on paljastettu.

 

Ei Raamatusta löytynyt parempaa argumenttia kuin ad hominem? :D

Mitä merkitystä kritisoijan persoonalla on, vapauttaako se teidät jollakin tavoin vastaamisen vaikeudesta?

 

Totuus, jota haluat tuoda julki ja olet kaiken kansan onneksi jo tuonutkin, lienee kuitenkin se, ettei kristinuskolla tai juutalaisuudella mitä ilmeisimmin ole mitään järkipohjaista vastausta jo esitettyyn kritiikkiin - sellaista ette ainakaan toistaiseksi ole onnistuneet tarjoamaan.

 

Samaten oudoksun taipumustanne kiihtyä kritiikin edessä; eikös kristittyjen tai juutalaisten tulisi olla jumalanne ohjeistuksen mukaan ennen kaikkea lempeitä tai lauhkeita? Vai onko tämä ominaisuus varattu "todellisille" kristityille tai juutalaisille?

Kiivailkaa toki puolestani vaikka kuinka ja paljon; mutta älkää unohtako, ettei suurikaan määrä tunteilua poista jo esitettyä kysymystä.

 

Vexi
Vieras

#440 Re: Nimimerkki Vieras +muut käyttämäsi nimimerkit.Sinut on paljastettu.

2011-08-20 19:44:23

#432: Totuus tulkoon julki. - Nimimerkki Vieras +muut käyttämäsi nimimerkit.Sinut on paljastettu. 

 Israelhörhöjä ja raamatunlainaajia riittää. Eivät ne ole yksi ja sama henkilö.

Onhan näitä nähty ennenkin, liekö sama tyyppi aiemminkin, tutulta tuntuu järjettömät tekstit

#441 Re: Nimimerkki Vieras +muut käyttämäsi nimimerkit.Sinut on paljastettu.

2011-08-20 19:56:36

#432: Totuus tulkoon julki. - Nimimerkki Vieras +muut käyttämäsi nimimerkit.Sinut on paljastettu.

On ollut lähinnä huvittavaa seurata sivustoilla sinun yksinpuheluasi.Kommentti toisella nimimerkillä, vastaus toisella, tai koommentointi kolmannella nimimerkillä. Välillä jutut ovat täysin päinvastaisia, luulet kai että et näin paljastuisi.Tulee välillä mieleen jakomielitautisuus ja että sininen pilleri on aamulla jäänyt ottamatta. Luulen,että valtaosa hörhöjutuista on juuri sinun käsialaasi. NYT SINUT ON PALJASTETTU, joten voit siirtyä toisille sivustoille. Ihmettelen vain sinun vaikuttimiasi, kun näin kauan olet viihtynyt"kiusaamassa" tällä sivustolla. Tai toisaalta ehkä tiedänkin...

 

Vastaus: Ahaa, sinäkin huomasit saman asian mihin itse kiinnitin huomiota - tuohon henkilöön, joka on välillä TeroK, lusifer, välillä muslimi, mutta kieltää ehdottomasti olevansa muslimi, vaan sanoo olevansa muka kristitty ja kuitenkin kehuu allahia ja muslimeita, palestiinaa, hitleriä ym pimeetä ja haukkuu kauheasti juutalaisia, kristittyjä ym.

Tyyppi on mielestäni tosiaan joko huumeiden käyttäjä, mt-lääkkeitä saamaton mt-henkilö tai sitten omaan elämäänsä kyllästynyt trolli-peikko.