ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti

Totuus tulkoon julki.

#437

20.08.2011 14:27

#435: Totuus - Re: Re: Re: Nimimerkki Vieras +muut käyttämäsi nimimerkit.Sinut on paljastettu.

Jälleen viestistäsi kuvastuu. että olin täysin oikeassa siinä, että käytit useita nimimerkkejä ja levittelit melkoisia hörhöjuttuja. Ihmettelen kuitekin miksi? Mikset reilusti esiinny yhdellä nimimerkillä, keskustele ja kysy asioita asiallisesti, jos asia sinua kiinnostaa. Monet kommenttisi ovat ivallisia ja jopa pilkallisia. Kysyt sellaisia asioita joita tuskin pystyy vastaamaan kuin Jumala itse. Sitten saat hykerrellä pienessä mielessäsi. Tämäkö on TOTUUDEN etsintää?

Sitten viestistäsi saa edelleen sellaisen kuvan, että täällä on jokin salainen yhteenliittymä, joka yhteistuumin juonii jotain ihmeellistä. Henkilökohtaisesti olen tullut sivustoille antamaan tukeni Israelin valtiolle ja halunnut täten siunata sitä. Kun siirryin tänne viestisivuille huomasin em. viestisi, joihin reagoin. Ei tämä sen ihmeellisempää ole. En ole vastuussa muiden viesteistä, enkä tiedä vastauksia moniinkaan kiperiin hengellisiin kysymyksiin. Tärkeimmän TOTUUDEN olen kuitenkin löytänyt, TIE JUMALAN YHTEYTEEN KULKEE JEESUKSEN SOVITUSTYÖN KAUTTA. Se vahvistettiin kalliin SOVINTOVEREN hinnalla. Sen olen henkilökotaisesti kokenut, se riittää minulle tällä erää, toivottavasti sinullekkin.

Vastaukset


Vieras

#438 Re: Viimeinkin järkevää puhetta krisityltä!

2011-08-20 14:57:36

#437: Totuus tulkoon julki. -

Siinähän se onkin ,että melko moni täällä kieltäytyy kommentoimasta kun esittää liian vaikeita kysymyksiä.ja jos on eri mieltä niin sitten tuomitaan kadotukseen ja helvettiin tai uhataan jumalan kostolla.Israelin kansalla on oikeus omaan valtioon ,eikä sitä kukaan (kai) ole kiistänyt.Kysymyshän on siitä ,että taikauskoisesti kuvitellaan että kaikki juutalaiset ovat jotenkin pyhempiä ja ottavat automaattisesti jeesuksen vastaan kun aika tulee.

vedotaan ilmestyskirjaan vaikka se jos mikä on vähintäänkin tulkinnanvaraisin osa raamatussa.Jos saat henkilökohtaisesti jeesuksen veren kautta yhteyden jumalaan niin hyvä!

 

jokainenhan on tietysti oikeassa omasta näkökulmastaan katsottuna.

 

Kutsuttu totuus

#439 Re:

2011-08-20 15:14:21

#437: Totuus tulkoon julki. -

Miten, tarkalleen ottaen, viestistäni kuvastuu sinun olleen täysin oikeassa - ja vieläpä siitä huolimatta, ettet ole?

Lisäksi oletko kenties sattunut lukemaan koko viestiä?

 

"En ole vastuussa muiden viesteistä" - lue omaa sanaasi, ja viisastut.

 

Tämän lisäksi kysyin: "Miksi sillä olisi jotain merkitystä, vaikka joku henkilö toimisi tällä tavalla?"

Vastauksesi on ollut, kuten tyypillistä onkin, vaikeneminen.

Olen lopultakehottanut sinua tutkimaan viestien lähettäjien IP-osoitteita. Tähän taitosi tai uskalluksesi eivät ilmeisesti ole riittäneet, mutta eipä tuo mitään: rohkeuden puutehan onkin laajemmalti asian ytimessä.

 

Miten muuten sait aikaiseksi tämän salaliittotulkinnan? Mielestäni sen vetäminen kirjoittamastani vaatii melkoisia mielikuvituksen taitoja - ei sillä, ettei niitä sinulla voisi olla.

En ole niinkään kiinnostunut motiiveistasi toimia, sitäkin enemmän olen kiinnostunut, kuten olen jo kirjoittanut, kaikenlaisen mielettömyyden vastustamisesta. Pilkkaa tai ivaa saatte mielestäni ihan kohtuuden nimissä kestää; jos kanttinne ei siihen riitä, kannattanee omakin asiansa esittää hieman säyseämmin.

Miten muuten oli sen kristillis-juutalaisen säyseyden laita, kuuluiko se nyt puritaaneille ainoastaan vai ei?

Kysyn asioita, joista te väitätte tietävänne joko jumalanne ilmoituksella tai muuten; ei ole minun häpeäni niinkään kuin se on teidän, ettette sittemmin osaakaan kertoa niistä mitään. Jos minulla on pieni mieli, selkeästi se on jumalanne antamaa mieltä suurempi - kykeneehän se osoittamaan "tietonne" aivan muuksi, näet tietämättömyydeksi, mukatiedoksi, henkilökohtaisiksi haaveiluiksi.

Ja jollette osaa vastata, miksei jumalanne vastaa? Hyvänen aika, selkeästi olisi tilausta selvennyksille, ja mitä tapahtuu?

Kaikkivoipa, -tietävä ja kaikkea rakastava jumalanne on vaiti.

Siinä mielessä oletkin vastannut esitettyihin kysymyksiin perin taivaallisen esimerkin nojalla.

 

Älä tässä tai muussakaan asiassa erehdy kuvittelemaan, että jotenkin nauttisin väitteidenne kaatamisesta - päinvastoin, on täysin käsittämätöntä löytää yhä tällaisia kyhäelmiä usean tuhannen vuoden kehityskulun jälkeen. Tiede ja tekniikka ovat edistyneet, mikä lie dogminne laita?

Kyhäelmiä kuten "Sen olen henkilökotaisesti kokenut, se riittää minulle tällä erää, toivottavasti sinullekkin."

Minulle näet riittää vain itsestäni riippumaton totuus, eivät henkilökohtaiset haavemaailmat.