ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti

TeroK

#487 Emme ole kirkossa vaan internetissä

22.08.2011 15:54

Ymmärrän kyllä,että tämä adressi on (taika)uskoisille todella tärkeä asia.Todennäköisesti lahkojenne jumalanpalveluksissa muistutetaan usein israelin asiasta ennenkuin kolelehti kerätään.sen jälkeen kun olette syöneet jumalan lihaa ja juoneet hänen vertaan ja mongertaneet hiemaman siansaksaa pyhällä hengellä niin tokikin sitä alkaa kuvittelemaan,että tämänkin adressin allekirjoittaminen on jotenkin jumalan tahdon toteuttamista...varsinkin kun hangonkeksinaamainen pastori niin vakuuttaa.

nyt sitten vedotaan vanhusten uskomusten kunnioittamiseen kun ei muita argumentteja ole.en ole tulossa teidän temppeliinne häiritsemään pyhiä kannibalismi hetkiänne, älkää huoliko, mutta älkää käyttäytykö kuin tämä tila olisi jotenkin hartaushuoneenne jatko.

Vastaukset


Vieras

#736 Re: Emme ole kirkossa vaan internetissä

2011-08-31 23:01:52

#487: TeroK - Emme ole kirkossa vaan internetissä

#487 Emme ole kirkossa vaan internetissä
22.08.2011 15:54Ymmärrän kyllä,että tämä adressi on (taika)uskoisille todella tärkeä asia.Todennäköisesti lahkojenne jumalanpalveluksissa muistutetaan usein israelin asiasta ennenkuin kolelehti kerätään.sen jälkeen kun olette syöneet jumalan lihaa ja juoneet hänen vertaan ja mongertaneet hiemaman siansaksaa pyhällä hengellä niin tokikin sitä alkaa kuvittelemaan,että tämänkin adressin allekirjoittaminen on jotenkin jumalan tahdon toteuttamista...varsinkin kun hangonkeksinaamainen pastori niin vakuuttaa.nyt sitten vedotaan vanhusten uskomusten kunnioittamiseen kun ei muita argumentteja ole.en ole tulossa teidän temppeliinne häiritsemään pyhiä kannibalismi hetkiänne, älkää huoliko, mutta älkää käyttäytykö kuin tämä tila olisi jotenkin hartaushuoneenne jatko.

------------

Jotta ymmärtäisit mistä on kysymys: Jumalan hullut ovat maailman ihmisten silmissä Jumalan hulluja, koska ovat saaneet uskonlahjan YLHÄÄLTÄ. Parasta tässä on, ettei mikään maailman mahti pysty sellaista hulluutta parantamaan.

1.Korinttolaiskirje:1:18 Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.2:14 Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.


Viikon Sana> Joh. 11:25-26

Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko sen?"


Koska saatat olla aikamoinen jääräpää ja odotat kovia aikoja, ennen kuin käännyt Pelastajan puoleen, pyydän vain, ettet ottaisi mikrosirua oikeaan käteesi tai otsaasi kun sitä tullaan tarjoamaan uskovien poistuttua maan päältä.

Ilmestyskirja:

13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

Googlaa: RFID/verichip

Kirja: Mark Hitchcock: "Eurot pois - siru tulee"

Kuten huomaat. Raamattu on ennustus- ja tietokirja.