IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

-KN-

#752 TURVETÖNTÖILLE OMAT SIVUT

23.08.2011 18:03

Turpeella järvien, jokien, lampien ym. vesistöjen rötvääjille tässä maksuton neuvo:

Perustakaa ihan omat adressisivustonne keskustelupalstoineen ja taputelkaa siellä toisanne selkään, että miten hyviä ja huomioon ottavia sitä ollaankaan.
Kilvan voitte strategia lukujanne siellä parannella ja ihmetellä, että ei ne maalaistollot ymmärrä. Ja oishan se muutoinkin kiva, varmaan ainakin teidän itsenne, nähdä tukijoidenne nimet ja määrät.

Antakaa meidän kärsineiden täällä toisaalla nuoleskella teidän aiheuttamia haavojamme ja lopettakaa tuo jo lyötyjen kiusaaminen jonnin joutavilla höpötyksillänne. Ne voivat upota "muhevaan" maaperään poliitikoille ja virkamiehille (jostain ihmeen syystä), mutta ei meihin arjen kanssa painiskeleviin.

Todellakin, kuten Ranex jo edellä mainitsee: Propagandanne strategioineen ei paranna kiintoaineita vastaanottavan vesistön asujan asennetta tuhoihin. Aiheuttaa vain lisää vihaa ja vastarintaa turvestategian varjolla tehdylle törkeälle ympäristörikokselle!

No, kyllä se vielä joskus tulee sielläkin pää vetävän käteen. Ainakin jälkipolville tuhona ja laskuna.

Vastaukset

nimim. ekaa kertaa täällä kirjoittava

#753 Re: TURVETÖNTÖILLE OMAT SIVUT

2011-08-24 21:48:59

#752: -KN- - TURVETÖNTÖILLE OMAT SIVUT

Täytynee munkin kirjoittaa tänne palstalle ekaa kertaa. Olen mielenkiinnolla seurannut keskustelua täällä ja todennut kuinka asiantuntevia kirjoituksia turpeen käytön kannattajat ovat kirjoittaneet, kun taas vastustajat lähes poikkeuksetta heittelevät sitä sun tätä, joskus ala-arvoistakin, juttua. Tuohan kertoo mun mielestä vaan sen kuinka kyseessä olevasta asiasta ei oikeestaan tiedetäkkään yhtikäs mitään(tark.siis turpeen käytön vastustajia)  ja senvuoksi on turvauduttava noihin ala-arvoisuuksiin. Hatun nosto ja suuret kiitokset turpeen käytön kannattajille ja heidän kirjoituksilleen jotka nojautuu oikeaan tietoon eikä niinkuin joku kirjoittikin sellaiseen musta-vaan-tuntuu-tietoon. Ja jos aiotaan saada keskustelua aikaan niin mun mielestä siihen tarvirtaan aina puolesta ja vastaan mielipiteitä. Eihän keskustelua muuten synny. Toivottavasti turpeen käytön kannattajat jatkavat aina niin asiallisen hienoja kommenttejaan eivätkä pelästy tälläisiä vastapuolen kirjoituksia jotka ovat kaukana asiallisesta keskustelusta.