Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti


Vieras

#415 Silmänlumetta koko jytky

27.08.2011 12:52

Kummallisen hiljaa Persut ovat esimerkiksi perustuslakimuutoksesta, jossa EU-jäsenyys kirjataan Suomen perustuslakiin. Eikä ole kiinnostanut myöskään se, että Lapin pohjavesiä on myyty kiinalaisille pilkkahintaan. Tekevät vaan tikusta asiaa ja usuttavat kansalaisia tosiaan vastaan, mutta eivät kommentoi isoja, oikeasti meitä kaikkia koskevia päätöksiä. Kannattajat tulevat vielä pettymään moneen kertaan, kun luulevat, että puolue ajaa oikeasti koko kansan etua.

Vastaukset

voi nyt vee

#417 Re: Silmänlumetta koko jytky

2011-08-27 13:54:00

#415: -Kummallisen hiljaa Persut ovat esimerkiksi perustuslakimuutoksesta, jossa EU-jäsenyys kirjataan Suomen perustuslakiin. Eikä ole kiinnostanut myöskään se, että Lapin pohjavesiä on myyty kiinalaisille pilkkahintaan. Tekevät vaan tikusta asiaa ja usuttavat kansalaisia tosiaan vastaan, mutta eivät kommentoi isoja, oikeasti meitä kaikkia koskevia päätöksiä. Kannattajat tulevat vielä pettymään moneen kertaan, kun luulevat, että puolue ajaa oikeasti koko kansan etua.

Tämä on niin asiaa! Persut ei ikinä ole esillä mistään oikeasta asiasta mitä ne yrittäisivät konkreettisesti ajaa (suunsoiton sijaan). Tämmöisiä naurettavia tempauksia keksitään ja tosiaan usutetaan kansalaisia toisiaan vastaan. Koska sitähän tämäkin pohjimmiltaan oli, sisäpolitiikkaa. Niinkuin Hazard kirjoitti, kuka voi ulkomailla ottaa tosissaan jengin joka nimeää itsensä kuin Asterixissa. Ottaisitko itse tosissasi puolueen jonka nimi olisi vaikka The Germans? Täydellistä pellemeininkiä. Soini saa tällä naurettavalla tempullaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla: suomalaiset tappelemaan keskenään ja ulkomailla persuille pellemaineen, niin ettei ketään kiinnosta kysyä niitä mihinkään mukaan, mikä tietäisi ikävää kannanottovelvollisuutta oikeisiin asioihin. Ja sitten ei kohta ropisisikaan persujen laariin.