Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

Kommentoitu viesti

Tintsa

#138 Re: hmmm

20.08.2014 18:43

#135: M Saari - hmmm 

 Niinpä. Adressin tekijää haluaisi antaa sen vaikutelman, että kaikki kommentoijat ovat hänen asiansa puolella, mutta eipä niin näytä todellakaan olevan. Yleensähän nettijulkaisemisen etiketti vaatii, ettei oman julkaisun kommenteista saa eri mieltä olevien kommentteja poistella, vaan ainoastaan asiattomuudet. Jos itse on valinnut jotain laittaa julkaisuun, niin täytyy hyväksyä myös sitä seuraava keskustelu. Tajuaakohan tuo adressintekijä että ihmiset näkee tuon poistotekstin jokaisen poistamansa viestin kohdalla? Mutta sopiihan tuo poistelu toki adressin tyyliin; tekijä selvästi toivoisi yksipuolisen ylistävää viestintää Israelista, ja näyttää mallia miten vapaa keskustelu ja balanssi tukahdutetaan. :)

Vastaukset


Anonyymi

#182 Re: Re: hmmm

2014-08-23 20:18:59

#138: Tintsa - Re: hmmm 

 :D Kyllä se adressin palveluun lataaja ainakin tajuaa! :D "Tintsa" on nyt sikäli ymmärtänyt väärin, että näillä keskusteluilla täällä ei sinänsä ole adressin kannalta mitään merkitystä: vain allekirjoituksilla on. Ja jälleen tiedoksi: adressin "tekijä" ja sen nettiin lataaja ovat aivan eri henkilöt. :)

Kyllä, tämä adressi on todellakin hyvin yksipuolisesti laadittu: haluamme medialle suitset suuhun sen suhteen, että se uutisoi Lähi-Idän tapahtumista hyvin yksipuolisesti, jopa vääristellen totuutta ja useinmiten Israelia vastaan. 

Olen adressin tänne ladannut ja keskusteluista poistanut linkkejä mm. porno- ja natsifilmeihin. Lisäksi olen poistanut viestejä joissa on epäasiallista tekstiä, tai tänne aiheensa puolesta muuten kuulumatonta tekstiä. Halutessaan näiden kaikkien poistettujen perässä voi kyllä mennä esim. Googlen kautta. Voin erinomaisen hyvällä omatunnolla tässä ja täten ilmoittaa, että oman harkintani mukaan poistan viestejä yhtälailla vastakin! :)

Tämän aiheen vatkaaminen loppuu nyt tähän. Asiallinen keskustelu ok, periaatteeltaan ja tahallista provosointia aiheuttavat anti-Israel -tyyppiset viestit ja KAIKKI otsikon alle kuulumaton viestintä lähtee. Ugh, olen puhunut! 

- SMP