Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti

Kopa

#440 Re: Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

02.09.2011 15:05

#438: Sursum Corda - Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

Ai niin... mitä tulee Timo Hakkaraisen omaan kertomaan tapahtumien kulusta, siinäkään ei oikeastaan tunnu olevan mitään järkeä. Hän kirjoittaa:

"Huomasin jonoon tulleen myös aasialaisen näköisen pienen naisen lastenrattaiden kanssa. Pian paikalle asteli puolueen oma järjestysmies, joka kysyi naiselta, osasiko tämä suomea. Kun vastausta ei kuulunut, mies toisti kysymyksensä englanniksi ja ruotsiksi. Nainen vain hymyili hämillään ja vilkuili toiveikkaana lettukojulle päin.

- Tämä on vain suomalaisille, ilmoitti mies ja osoitti kojua."

Siis mitä? Miksi järkkäri mukamas "ilmoittaisi" naiselle enää tässä vaiheessa verbaalisesti yhtään mitään, kun hän on juuri todennut, ettei tämä ymmärrä noita kolmea kieltä? Vai oliko hänellä sittenkin vielä ässänä hihassa joku thain kieli (jota Hakkarainenkin ymmärsi)? Ja miksi hän sitten osoittaisi aasialaisnaiselle kojua? Jos elekieli on ainoa kommunikoinnin väline, niin tämähän antaisi pikemminkin ymmärtää, että "mene tuonne". Kenties tämä olikin todellinen tarkoitus, jonka Hakkarainen tahallaan tulkitsi väärin.

Vastaukset

Sursum Corda

#441 Odotellaan mielenkiinnolla

2011-09-02 16:23:16

#440: Kopa - Re: Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

Odotellaan nyt sitten niitä neutraalien tahojen kuvauksia tapahtuneesta. Vaikka kai kaikki muutkin jotka eivät ole samaa mieltä persuversion kanssa ovat niitä "katkeria vasureita, jotka kostavat kun ei heille ollut tarpeeksi hyvää tarjoilua". Tämähän vaikuttaa ainakin IL:n keskustelupalstan mukaan olevan teikäläisten virallinen näkemys silminnäkijästä.