Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

Kommentoitu viesti

Ei homolakia kiitos!

#1 Homolain seuraamukset kauheat

01.12.2014 17:20

Haluasitko että homot saa adoptoida lapsia, ja että heitä voidaan siinä joskus jopa suosia, kuten Massachutesissa on käynyt?

 

Haluaisitko, että heteroita heitetään kananmunilla kun he tulee astelee ulos omista häistään?

Ranskassakin ollaan jo kaduttu homolakia..

 

KATSOKAA VIDEO MITÄ MASSACHUTESISSA KÄVI HOMOLAIN JÄLKEEN: 

Siinä on suomenkieliset tekstit:

https://www.youtube.com/watch?v=bSXFb6ULsCg

Tällainen on Massachutessin uljas uusi maailma homoliittojen aikana, jossa normaaleja perhearvoja arvostavia kohdellaan kuin  kakkosluokan kansalaisia!! 

Ihan järkyttävää, ja tätä Suomen hallitus haluaa, ja olisi sen pitköaikaiset seuraamukset!! 

Kun laki tulee voimaan politiikot sulkee peloissaan suunsa, ja on liian myöhäistä! 

Lain myötä muutkin seksuaalisen käyttäytymisen raja-aidat alkavat kaatua. Terveyslaitokset ja koulut alkavat jakaa lapsille homoseksaalista aineistoa, seksitaudit lisääntyy..homoja suositaan adoptoinnissa jne..

Puhetta riittää kansalaisoikeuksista ja tasa-arvosta, mutta samaan aikaan monet todelliset kansalaisoikeudet alkavat kadota ja perinteisten arvojen kannattajista tulee kakkosluokan kansalaisia.

Homoliittojen ajamisessa on tosiasiassa kyse siitä, että sillä haetaan homoseksuaaleille julkista hyväksyntää kaikilla tasoilla ja kansalaiset pakotetaan hyväksynään se vastoin tahtoaan, samoin kuin koko sosiaalinen ja poliittinen järjestelmämme ja liike-elämämme.

Niille, joiden kohdalla homoliittojen toteutuminen on vasta uhkakuva, neuvo on tämä: Älkää jääkö odottamaan!

Tätäkö me halutaan Suomelle? On aivan välttämätöntä, että otatte yhteyttä valitsemiinne edustajiin/poliitikkohin ja raivostukaa! Heidän on saatava tuntea suuttumuksenne, ennen kuin on liian myöhäistä!

 

Tätä ei pidä hyväksyä, seuraamukset on karmeat yhteiskuntaan ja lapsiin...

Vastaukset

hetero

#26 Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-04 10:23:00

#1: Ei homolakia kiitos! - Homolain seuraamukset kauheat 

 lisääntykööt kaapissa jos pystyvät


Vieras

#28 Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-04 12:31:27


Vieras

#38 Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-04 18:38:11

#1: Ei homolakia kiitos! - Homolain seuraamukset kauheat 

 Hyvä kommentti! Ei lopeteta tätä palstaa!Tämä on niin tärtkeä asia!


Vieras

#107 Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-06 14:42:08

Itsenäisyyspäivän ekumeenista jumalanpalvelusta seuratessani koin jo nyt itseni ulkopuoliseksi. Askolan jopa vihaisuuttakin huokunut puhe ei ollut ekumeeninen. Vaikuttaa siltä, että liberaali papisto on aloittanut tietoisen mieliä muokkaavan taistelunsa kirkossa. Askolaa kuunnellessa tuntui siltä, ettei perinteistä avioliittoa itseisarvona pitää enää suvaita. Miltähän tuntui jumalanpalveluksessa kirkossa mukana olleilta. Juhlamieli ja kiitollisuus isänmaasta jäivät kakkosasiaksi. 

Suomen poliittisissa piireissä on parisuhteesta hyvinkin radikaalisti ajattelvia. On moniavioisuutta toivovia. Heitähän nyt ainakin syrjitään. Entä he, jotka eivät voi rakastua toiseen ihmiseen, vaan tunteiden kohde onkin esim. hevonen. Nyt julkisuudessa esitetyillä argumenteilla on vaikea kieltää parisuhde tai ns. monikkosuhde näiltäkään vähemmistöiltä. Pitääkö heidänkin tunteitaan ymmärtää ja toiveensa toteuttaa. Edessä on kauhea, sekava, irvokas, anarkistinen aika, mitä tulee seksuaalikäyttäytymiseen, jos luonnon antamat rajat ylitetään. Lainsäätäjien pitää vastuullisesti mediaa uhmaten ja äänien menettämisen uhalla säilyttää hyväksi havaittu, yksi länsimaisen sivistyneen yhteiskunnan kulmakivi. Ei ole järjellä ajatellen tervettä, jos lapsella on monta isää tai äitiä monikkosuhteessa tai mies tai nainen menee naimisiin hevosensa kanssa, kuten antiikin aikana. Olisi hyvä, että nyt keskusteluun tulisivat mukaan myös ne, jotka haluavat laventaa parisuhteen käsitettä edellä kuvaamalleni tasolle. #1: Ei homolakia kiitos! - Homolain seuraamukset kauheat 

 


Vieras

#110 Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-06 20:31:29

#1: Ei homolakia kiitos! - Homolain seuraamukset kauheat 

 Voisitko kirjoittaa maakuntalehtiin ja Helsingin Sanomiin lyhyen yleisönosastokirjoituksen, jossa toisit esiin mahdollisia jatkoseuraamuksia. Suomessa on ainesta, joka on valmis laventamaan parisuhteen käsitteen alle ihmisten ja eläinten suhteetkin. Tätä kannattaisi avata epävarmoille kansanedustajille. Samoin moniavioisuus tulee luonnolliseksi osin avioerojen välttämiseksi ja toisaalta monikulttuurisuuden myötä. Nykyinen lainsäädäntöhän ei huomioi muslimeja. Syrjiihän se myös kantaväestöön kuuluvia miehiä ja naisia, joille oma puoliso ei riitä. On syrjivää, kun pitää salailla uuden rakastetun olemassaolo esim. taloudellisista syistä, jos avioehto on jäänyt tekemättä. "Suvaitsevaisessa " yhteiskunnassa perhettä voisi aina rakastuttuaan kasvattaa. Olisihan moniavioisuus suomalaismiehelle ehkä uusi statussymbolikin. Näin kamalia vaihtoehtoja nousee mieleen, jos leikitellään sellaisilla argumenteilla, kuin tämän asian yhteydessä on mediasta kuullut.

Tunneargumenteilla parisuhde saadaan kuosiin kuin kuosiin tänä yksilöllisyyden aikakautena. Lapsikin on yksilö, mutta hän ottaa kaiken uuden luonnollisena. Mitä seuraa, kun uusi sukupolvi on aivopesty homoavioliitto hyväksymään. Viimeistään sitten uusi luonnollisen raja rikotaan lainsäädäntötasolla. Ensin saattaa tulla huoltajuuden laventaminen kolmeen, kun biologinen isä/äiti alkaa vaatiakin oikeutta olla sateenkaariparin lapsen elämässä. Siitä on lyhyt matka moniavioisuuteen, kunajatellaan, että "lapsen etu vaatii kaikkien vanhempien läsnäolon lapsen elämässä". Sitten jossain vaiheessa yksi ja toinen vähemmistö kokee parisuhdelain syrjiväksi. Missä sopivan ja ei sopivan raja menee? Ehkä syytä ottaa esiin nyt.

Perverssiä

#215 Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-10 15:49:26

Voivoi

#228 Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-11 08:34:22

#1: Ei homolakia kiitos! - Homolain seuraamukset kauheat 

 Minkähän takia  Jani Toivonen tekee kouluvierailuja.   Mitä kertoo, kenen suostumuksella?

toivo

#427 Re: Homolain seuraamukset kauheat

2015-01-06 18:32:39

#1: Ei homolakia kiitos! - Homolain seuraamukset kauheat 

 Adressin toinen kirjoitukseni. Katsoin videon äsken. Luulin olevani tietoinen homoliittolain vaikutuksista Massachusettsin osavaltiossa. Toisin kuitenkin kävi. Osan tiesin, mutta en läheskään kaikkea. Mielestäni tuo oli vähintään järkyttävää. Kyllä kai jokainen ymmärtää, ettei tuo kuulu sivistykseen. Se on jotain muuta, pelon ilmapiiriä lain voimalla.

Eri maissa on eri tilanteita ja erilaisia ratkaisuja. Fiksuina suomalaisina voisimme kehitellä Suomeen jotain muuta.

 

Kommentoin tässä samalla #13 kysymystä: "Millä perusteella tämän adressin allekirjoittajat vaativat erioikeutta saada alistaa muita, jotta jokin heidän omat tarpeensa tulisivat täytettyä?"

Olen tässä irrottanut tuon kysymyksen kirjoittajan muista riveistä, joita en kommentoi tässä. Ainakin tuolla Massachusettsin osavaltiossa tulisi tuo kysymys esittää homoliittolain kannattajille! Ainiin, siellähän lailla pakotetaan kaikki hiljaisiksi, mielipiteet ja kysymykset pitää siellä esittää itselle kaikessa hiljaisuudessa.

Massachusettsin osavaltioon oli myös sopiva tuo otsikko: 

"#13 Sairasta menoa

03.12.2014 08:06

"

Onks tässä nyt mietitty asiat aivan loppuun saakka: "Eduskunta on päätöksellään tehnyt Suomesta vähän paremman paikan elää" Tuo on vain hokema iskulause, ei oikeastaan muuta. Suomeen voisimme haluta jotain parempaa kuin Massachusetts.

Hyvät jatkot, heterot ja homot!