Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Kommentoitu viesti


Vieras

#179

12.12.2014 15:55

 

 

 

Niinpäs hei onkin,  vaaditaas    SUKUPUOLIKIINTIÖT AVIOLIITTOON!
sinähän sen sanoit!   No,   se oli lentoa se!  Mutta hauska juttu sinänsä.
Sen sijaan  voisimme todella tästä lähtien ruveta aivan pokkana kaikkialla 
vaatimaan  yhd.vert.terminologiasta luopumista! 
Sitkeästi ja periksi antamatta.  Vai mitä kansa tuumaa?

 

 

 

 

Niikko: Avioliittolain muutos voidaan vielä kumota

Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko uskoo, että avioliittolain muutos voidaan vielä torpata vaalien jälkeen. Hän sanoo olevansa vakuuttunut siitä, että lakimuutosta vastustavan kansalaisaloitteen kerääminen lähtee liikkeelle ensi vuonna ja avioliittolain muutos tulee eduskunnan käsiteltäväksi uudelleen.

 

- Silloin sen eduskunnan voimasuhteet osoittavat sen, muutetaanko laki takaisin. Onhan eduskunnassa monta muutakin huonoa lakia korjattu tai tapettu tai muutettu, kuten esimerkiksi jätevesiasetus.

 

Hän viittaa esimerkiksi Ranskan ja Britannian kokemuksiin, joissa on noussut myös vastustusta sen jälkeen kun homoliitot salliva lakimuutos on tehty. Tämä on vaikuttanut myös joidenkin poliitikkojen kantoihin.

 

 

Hyvä Niikko, olet oikeassa, kansa ei aio luovuttaa!

Kyllä ihmettelen monia muita eduskuntalaisia, että onko se heille ihan samantekevää mitä äänestää, mutta Niikolla on ryhtiä.

 

Vastaukset


Vieras

#182 Re:

2014-12-12 17:10:27

#179: -  

 Mika Niikkohan taitaa olla helluntalainen. Niikon ja muutamien muiden näkemys siitä, että avioliittolain muutos ei sitoisi seuraavaa eduskuntaa, on demokratian ja eduskunnan halveksuntaa. Toisaalta en ihmettele sitä, sillä eihän Raamatussa mainita kumpaakaan. Miksi siis kunnioittaa niitä? Tällaiset henkilöt eivät ole sopivia kansanedustajiksi.

 

Kun vertaillaan niitä lukuja, joilla eduskunta hyväksyi avioliittolain muuttamisen, kansalaisaloitteen sitä ennen saamaa allekirjoitusten määrää ja täällä kerättyjen "adressien" allekirjoitusten määrää, voidaan todeta, että avioliittolain muutosta vastustavat ovat pieni, mutta sitäkin äänekkäämpi vähemmistö, jonka piipityksellä ei ole mitään merkitystä.

 

Jotkut ovat sitä mieltä, että avioliittolain muutoksen myötä homoseksuaalinen vähemmistö alkaisi vaikuttaa heteroseksuaalisen enemmistön elämään. Jos kristillisdemokraatteja ei olisi otettu hallitukseen viime eduskuntavaalien jälkeen, hallitus olisi voinut hoitaa avioliittolain muutoksen tavalliseen tapaan hallituksen esityksellä. Millä oikeudella eduskunnan ja hallituksen pienimmän puolueen puheenjohtajana toimiva eukko (vähemmistö) torpedoi tämän?