ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti

Halleluja

#1221 Re: Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

17.09.2011 21:49

#1220: Halleluja - Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi? 

 

"Raportin mukaan myös naiset ja lapset ammuttiin lähietäisyydeltä, vaikka he eivät uhanneet israelilaisia sotilaita millään tavalla."

Israel tappoi yli 300 lasta!

Kuinka kylmä ihminen voi sivuuttaa sellaisen asian ja vielä tukea tätä ylivoimaista sortajaa?

"Jeesus ja Jumala siunaavat Israelia..." kuulostaa vain tosi tosi karulta ja hyiseltä

 

Vastaukset


Vieras

#1222 Re: Re: Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

2011-09-17 22:21:38

#1221: Halleluja - Re: Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

Ei meidän tarvitse toimia tuomareina. Kyllä Jumala itse tuomitsee kansansa.

Jumala tuomitsi Israelin kahdesti pakkosiirtolaisuuteen, Assyriaan ja Babyloniaan, koska he olivat tottelemattomia Hänen käskyilleen.

Sitten Jumala tuomitsi heidät ulos koko Luvatusta maasta, ja roomalaiset tuhosivat temppelin ja kansan viimeiseen mieheen (no, täsmällisyyden vuoksi: aivan viimeiset Masadan puolustajat tekivät joukkoitsemurhan, ennenkuin roomalaiset valtasivat linnakkeen).

Melkein 2000 vuotta kesti diaspora, Jumalan tuomio kansalleen. Se sisälsi mm. holokaustin, ja pienempiä pogromeja ym. vainoja.

Eiköhän Jumala ole kansansa suhteen ollut aika tiukka tuomioissaan. Vaikka  kristilliset sionistit hyssyttelee, niin Jumala ei. Hän on myös oikeudenmukaisuuden Jumala, ja Hän ei kertakaikkiaan katso läpi sormiensa. Hänelle ei riitä selitykseksi mikään muu kuin Jeesuksen veriuhri. Kun Hän näkee sen, silloin Hän armahtaa.

Juutalaiset eivät kelpuuta sitä ainutta armahduslitteraa. Joten tuomiot jatkuvat tulevaisuudessakin.

Raamattu kertoo, että lopunaikoina Jumala puhdistaa kansansa, ja jotka edelleen ovat uppiniskaisia, eivätkä suostu vastaanottamaan Jeeusta Messiaakseen, ja Jeesuksen sovitusuhria syntiensä edestä, ne Jumala tuhoaa. Raamatun mukaan 2/3 juutalaisesta kansasta. Myös muista kuin Israelissa olevista.  Pekka Sartola on sanonut, että se tulee olemaan vielä suurempi hävitys kuin holokaustin aikana.

Vain 1/3 selviää, koska he Ottavat vastaan Jeesuksen Kristuksen sovitustyön.

 

Eli kyllä juutalaisten lasku vielä lankeaa maksettavaksi. Ne, jotka tekevät vääryyttä palestinalaisille, samalla myös paaduttavat omaatuntoaan - eli todennäköisesti juuri heistä löytyvät ne, jotka kieltävät Jeesuksen veren sovituksen. Kyllä Jumala tietää jo etukäteen, millaista tekoa me itsekukin olemme. Kuka suostuu nöyrtymään ja armahtamaan muita. Ja kuka valitsee paatumuksen ja kivisydämen.

 

 

 


Vieras

#1223 Re: Re: Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

2011-09-17 22:23:27

#1221: Halleluja - Re: Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi? 

 Kuinka karulta ja hyiseltä se sitten tuntuukin, niin Jumala itse vastaa sanastaan ja kerran rajan tuolla puolen selviää paljon asioita, älä paisuta niillä päätäsi. Usko ainoastaan Jeesukseen vapahtajana ja Herranasi, sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Sitten alkaa selvitä monia asioita. Älä päästä etsikkoaikaasi ohi.