ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.09.2011 10:27


Vieras

#1202 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

17.09.2011 14:36

Kovin on asennevammaista muslimien paapomista jossa valhe pitää yrittää näyttää totuunena.

Selvitä ensin itsellesi kuinka muslimiterroristit toimivat ja kuinka lapset ja siviilit toimivat ihmiskilpenä eikä maailman ihmisjoikeusjärjestöt tee numeroa mistään muusta kuin Israelin tekemisistä, sillä muslimiterroristithan ovat kaiken lainkäytön  yläpuolella, siksi se ei varmasti mene sulle eikä muille kaltaisillesi jakeluun, teillehän VALHE ON TOTUUTTA!


Vieras

#1203 Re: VIHREÄ PRINSSI KOHTASI RAUHANRUHTINAAN (vihreä on Islamin väri)

17.09.2011 15:48

#1128: - VIHREÄ PRINSSI KOHTASI RAUHANRUHTINAAN (vihreä on Islamin väri)

Tässä on ratkaisu Lähi-idän ongelmiin.   Sen on todennut hamasin perustajajäsenen poika Mosab Hassan Yousef, joka  ennen oli vihaa täynnä oleva palestiinalainen nuorimies. Hän kertoi tuhansille Suomalaisille tänä kesänä, kuinka hän oli suunnattomassa vihan ilmapiirissä kasvaessaan todennut, että ainut ratkaisu palestiinalaisten ja Israelilaisten väliseen vihanpitoon on RAKKAUS, jonka JEESUS vaikuttaa niin ihmisissä kuin kansoissakin. Oli mahtavaa kuultavaa, ennen vihaa täynnä olevan miehen suusta.  Olen myös lukenut hänestä kertovan kirjan HAMASIN POIKA, uskomaton kertomus vihaisen miehen tiestä todelliseen vapauteen ja rauhaan, ymmärtämään lähi-idän konfliktin todelliset syyt ja kokonaiskuva sekä miten siihen löytyy ratkaisu.

Monen tällekkin sivustolle vihakirjoituksia Israelia kohtaan kirjoittavan olisi todella syytä lukea kysenen kirja, voin todella suositella, siis HAMASIN POIKA. Kyseessä ei todellakaan ole kustantajan mainos tai propakandan väline. Se on todella nuoren miehen REHELLINEN tilitys elämästään.

 

tutkimassa paikan päällä

#1204 Re: Israelilla on oikeus elää kansakuntana kansakuntien joukossa

17.09.2011 15:53

#24: OIKEUS JA TOTUUS KUNNIAAN! - Israelilla on oikeus elää kansakuntana kansakuntien joukossa 

 Israelin valtion on perustanut YK. Israelin valtio on sijainnut arabianniemimaalla jossa on eufrat ja tigris!!!!!


Vieras

#1205 Re: Re: Re: Re: Refusal to serve in the Israeli military

17.09.2011 16:07

#1158: - Re: Re: Re: Refusal to serve in the Israeli military  

 Montako päivää israel on ollut sotimatta v.-48 perustamisen jälkeen????

Ja tuo raamatun tulkitseminen, sitähän muutetaan aina tilanteen mukaan. Israelissa on eräs kansanryhmä joka ei tee työtä ollenkaan vaan lukee tooraansa ja loppuajan käy lyömässä päätään seinään itkumuurilla


Vieras

#1206 Veli Andreas, Jumalan salakuljettaja // Veljiä vahvistamassa - kirja

17.09.2011 19:11



Veli Andreas, Jumalan salakuljettaja    http://en.wikipedia.org/wiki/Brother_Andrew

Veli Andreas on perustanut Open Doors-järjestön http://www.opendoorsusa.org/

 

 


Lainaus: http://www.fkf.net/haavisto/Palestiinalaisten_itku.pdf

 



Palestiinalaisten itku


Arviointia ja lainauksia kirjasta:

Veli Andreas, Veljiä vahvistamassa, Kuva ja Sana 2006


Veli Andreas oli aikaisemmin menestyksekkäin Raamattujen kuljettaja rautaesiripun taakse. Kirja
Piikkilanka ei pidätä kertoo siitä.


Jo 70-luvulla Jumala johdatti hänet palestiinalaisten pariin.

Uudessa kirjassaan hän kertoo palestiinalaisten itkusta.

 

Andreas on tavannut Jasser Arafatin ja
kaikki Hamasin ylimmät johtajat. Jokainen heistä on saanut myös Raamatun.

Hän vieraili useita kertoja Libanonin vuorilla Marj al-Zohorin leirissä, jonne 415 Hamasin ”johtajaa” oli karkotettu
vailla mitään huoltoa. Johtajia ei oltu viety oikeuteen eikä kuulusteltua, kuten kansainvälinen
oikeuskäytäntö vaatii.


Andreas kertoo, että Jossi Beil, Israelin entinen oikeusministeri ja Oslon rauhansopimuksen ja Geneven rauhanaloitteen arkkitehti sanoi hänelle: ”Hamasin karkotus Libanoniin oli virhe.” Andreas jatkaa: ”Olin varma, että Israel oli luonnut aikapommin!”


Hamasin johtaja pyysi Andreasta välittämään aselepoa, mutta USA kieltäytyi neuvottelusta.


Andeas valittaa sitä, että uutismedia ei anna kunnolla kasvoja palestiinalaisten kärsimyksille.



Andreas on keskustellut niiden kanssa, jotka israelilaiset ovat ajaneet aseella uhaten pois kodeistaan. Hän kuvaa myös kuinka sotilaat kiduttavat nuoren kivenheittäjän kuoliaaksi.

 

Palestiinalainen lääkäri Mahmud kertoo, että hänet suljettiin Arafatin toimesta neljästi palestiinalaiseen vankilaan siksi, että ”Hoidin ihmisiä, joita israelilaiset ampuivat.” Kirjoittaja näkee, että myös palestiinalaisilla on perheet, unelmia, pelkoja. Äidit, isät, veljet ja sisaret itkevät.



Pala maata ei ole kärsimyksen ydin. On kyse arvokkuudesta, oikeudenmukaisuudesta, kunnianhimosta, vastarinnasta, ihmisoikeuksista ja uskonnosta.



Eräs kristitty palestiinalainen sanoo Jumalalle: ”´Israelin ulkopuolella olevien ihmisten on kuultava itkumme.´ Me itkemme, koska tunnemme olevamme yksin, koska olemme arabeja, tunnemme, ettemme ole missään tervetulleita…

 


Tunnemme olevamme täysin torjuttuja, kristitytkin.” Yksi palestiinalaisten itkunaihe on se, että Jumala rakastaa juutalaisia, mutta ei arabeja.



Andreasta syytetään siitä, että hän on asettunut palestiinalaisten puolelle. Kirjoittaja vastaa: en valinnut juutalaisia enkä palestiinalaisia, vaan Kristuksen ruumiin.



Hän ei ole sinisilmäinen, vaan myöntää: ”…olin tekemisissä maailman pelätyimpien muslimijärjestöjen kanssa.” Palestiinalainen Fadalah ehdotti, että muslimit ja kristityt tutkijat alkaisivat käydä keskusteluja. Andreas lupasi suostua, jos aihe rajataan siihen ”millaisia ihmisiä Kirja, Raamattu – Koraani, tuottaa”.



Koska palestiinalainen seurakunta oli kuolemassa, Andreas keskittyi elvyttämään sitä. Hän on myös luonnut leirejä ja kokouksia, joissa messiaaniset juutalaiset ja arabikristityt etsivät yhteisymmärrystä.



Andreas näkee kaksi pääsyytä siihen, miksi kristityt ovat ajautuneet yksipuoliseen asenteeseen.



Kun natsit veivät juutalaisia kaasukammioihin, kirkko vaikeni. Siitä seurasi syyllisyyden tunne, joka ajoi kristityt sionismiin.



Toinen ongelma on dispensationalismiin tukeutuva teologia. Tuon opin mukaan juutalaiset on ensin saatava Israeliin, sitten on seurakunnan ylösotto ja juutalaiset evankelioivat sen jälkeen maailman. Se johtaa fatalismiin, koska ei nähdä, että useimpiin tulevaisuuteen viittaaviin profetioihin on asetettu ehtoja…ensin evankeliumi on saarnattava kaikille kansoille, ja sitten tulee loppu.



Betlehemin yliopiston opettaja Peter Du Brul puhuu raamattukoulun juhlassa seuraavaa: ”Opiskelijoiden on vaarallisempaa opiskella ja elää Raamattua Betlehemissä kuin missään muualla maailmassa, koska te olette vastakkain sen kansan kanssa ja sen kansan alaisuudessa, josta suurin osa Raamattua kertoo. Te elätte tietyn raamatuntulkinnan suuresti alistamina, joka vie teiltä oikeuden maahanne, Jumalan antaman identiteetin ja tulevaisuuden…


Mikä haaste onkaan elää Raamattua todeksi ja opiskella sitä sellaisen henkilön kanssa, joka suureksi osaksi on jätetty Vanhan testamentin sivujen ulkopuolelle!”

Mielenkiintoinen osa Andrean kirjaa on palestiinalaispastori Hanna Massad. Hän opiskeli USA:ssa Fullerin teologisessa seminaarissa ja tutki lopun aikaa koskevaa dispensationalista kirjallisuutta. Eräs arabipastori oli sanonut tähän liittyen: ”On vaikea joutua kuulemaan, että minut on ensin karkotettava kodistani, jotta Herrani Jeesuksen paluu voi tapahtua.”

Hanna Massad valitsi tohtorin väitöskirjansa aiheeksi ”palestiinalaiskristittyjen ja messiaanisten juutalaisten sovinnon teologisen perustan”. Hän valittaa sitä, että monet USA:n kristityt eivät näe kolikon kahta puolta. He tukevat sokeasti kaikkea, mitä Israelin valtio tekee, on se sitten hyvää tai pahaa.



Myös (ei kristityissä) juutalaisissa on joitakin ymmärtäjiä. Benny Morris on professorina Ben Gurionin yliopistossa Beersebassa. Hän on kirjoittanut kirjat: The Birth of Palestinian Refugee Problem (Palestiinalaisen pakolaisongelman synty) ja Righteous Victims (Vanhurskaat kärsijät).


Koska Suomi on pimeä maa palestiinalaiskysymyksessä, niin on välttämätöntä, että jokainen uskova lukee Veli Andrean kirjan.

Suomen helluntaiherätyksellä ja muillakin lähetysjärjestöillä on ollut etenevä lähetystyö, mutta nyt näky ja into on hiipumassa. Mielenkiinto ja varat kääntyvät exodukseen ja sionismiin. Seurakuntiin hiipii fatalismi: kunhan exodus saadaan päätökseen, juutalaiset hoitavat maailman evankelioinnin. Kiihkeä asenteemme sionismin puolesta sulkee helposti ovia arabimaiden ja muiden muslimien suuntaan.

 

- - - - - - - - - - - - - -- -- - -- - - -

Kirja, joka jokaisen Lähi-Idästä kiinnostuneen Jeesuksen seuraajan täytyy lukea, on siis  "Veljiä vahvistamassa", kirjoittaneet Veli Andreas ja Al Janssen.

Saatavilla kirjastoista, ja esim. kristillisistä kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista.

Tällä hetkellä tarjouksessa http://www.ilonpolku.fi/kauppa/product_details.php?p=4129

 


Vieras

#1207 webinaari

17.09.2011 19:33

ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

WEBINAARIN UUSI LÄHETYSJANKOHTA: MAANTAI 26.9. klo 1917.09.2011 15:02
Aiemmin torstaille 22.9. ilmoitettu Patmos-webinaari YK. ISRAEL JA EUROOPPA - PALUUTA EI OLE on siirtynyt lähetettäväksi MAANANTAINA 26.9.

Muutos johtuu tarkentuneista tiedoista liityen YK:n yleiskokokuksen ohjelmaan, jotka ovat webinaarin ajankohtaisuuden kannalta olennaisen tärkeitä.

Webinaariin ilmoittautuneille ja ilmoittautuville lähetetään päivää ennen linkki, josta he voivat seurata suoraa webinaarilähetystä.

Ilmoittautumiset webinaariin tästä linkistä    (linkki tiedotteissa)



(Huom! Webinaariin tähän mennessä ilmoittautuneiden EI TARVITSE ilmoittautua uudestaan. Aiempi ilmoittautuminen on voimassa.)


Patmos Lähetyssäätiö

Korjattu ilmoittautumislinkki 22.9. webinaariin15.09.2011 18:00
Aiemmassa tiedotteess


Vieras

#1208 Palestiinan itsenäisyyden vastustajat

17.09.2011 19:50

http://www.nytimes.com/2011/09/17/world/middleeast/Abbas-Security-Council-United-Nations-Vote.html?_r=1&nl=todaysheadlines&emc=tha2

Tuosta jutusta selviää, ketkä vastustavat Abbasin YK-hanketta Palestiinan itsenäisyydelle:
- Israel
- USA
- Hamas
Halleluja

#1209 Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

17.09.2011 19:58

#1202: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Selvitä ensin itsellesi kuinka muslimiterroristit toimivat ja kuinka lapset ja siviilit toimivat ihmiskilpenä..."

_________________________________

Koetan vastata siulle----

Mitä sanoo Wikipedia Operaatio Valettu Lyijystä: eli Israelin hyökkäyksestä Gazaan vähän ennen vuodenvaihdetta 2008-9:

 

"Israelin armeijaa syytetään monista operaatioon liittyvistä sotarikoksista mm. ihmiskilpien käytöstä hyökkäyksessä."

"Israel käytti naisia ja lapsia ihmiskilpinä pakottaessaan siviilit jäämään armeijan tukikohdiksi muutettuihin asuntoihin. Israelin maahyökkäyksessä, pommituksissa ja ohjusiskuissa sadat siviilit kuolivat. Raportin mukaan myös naiset ja lapset ammuttiin lähietäisyydeltä, vaikka he eivät uhanneet israelilaisia sotilaita millään tavalla. Israel syyttää Amnestya puolueellisuudesta. Se on langennut Hamasin kylvämään propagandaan. Amnesty syytti myös Gazaa hallitsevaa Hamasia sotarikoksista. Järjestön mukaan Hamas ei kuitenkaan käyttänyt siviilejä ihmiskilpinä sodan aikana, vaikka Israel on niin väittänyt."

"Israelilaisen Breaking the Silence -veteraanijärjestön raportissa kerrotaan kuinka armeija ampui ihmisiä sattumanvaraisesti, käytti siviilejä ihmiskilpinä ja tuhosi koteja mielivaltaisesti. "Parempi osua viattomaan kuin epäröidä ampua vihollista", sotilaille sanottiin. Armeija pakotti Gazan siviilejä, jopa naisia ja lapsia menemään edellään taloihin pitäen asettaan ihmiskilpiensä olkapäällä."

Mitä Ali-pojalle kuuluu tänään?

#1210 Ali Abbas oli 12-vuotias menettäessään kätensä ja vanhempansa USA:n pommituksissa

17.09.2011 20:08

#1201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:


http://1.bp.blogspot.com/_XqC3BwcS9Zo/SdC93EdeeQI/AAAAAAAAA14/QMyRajb98XE/s400/c...

----

Baghdad Boy: Meeting Ali Abbas (BBC)

Iraq war victim Ali Abbas was just 12-years-old when he lost both of his arms, and 16 members of his family, when two stray Allied bombs destroyed his home in Baghdad in 2003. Now 19, Ali’s return to his homeland is documented in a two-part series, Baghdad Boy. Presenter Hugh Sykes describes his journey to Baghdad to meet with Ali

http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2010/11/05/101105115106_wa_bag...

Returning to Iraq: Ali Abbas on a visit to his family home

People still reflexively try to shake hands with Ali when they greet him. I did, the first time I met him three years ago.

When I caught up with him again in Baghdad this summer, I didn’t offer my hand. But, just for a second, I did try to hand him the tin of sweets we’d bought at a corner shop on our way to see him.

I gulped with embarrassment, and put the sweets down. He laughed. I laughed. “It happens all the time,” he said.

Unexplained attack

Ali laughs a lot - even in the simple, one-storey brick house on the farm where his parents and 14 other members of his family were killed by an American missile which exploded, late one night, at the end of March 2003, during the Iraq war.

Ali was twelve years old.

...because of a perceived kidnap threat to foreigners, a simple radio assignment for a BBC reporter to visit Ali Abbas involved two vehicles and eight people altogether, including security advisers and a translator.

BBC correspondent Hugh Sykes

The missile attack remains unexplained. Ali does not think it was accidental. But doesn’t know why. There was a military base in the area – but it was two kilometres away. Ali’s brother and two sisters survived; the walls collapsed into the room where they were sleeping, but a fridge stopped the bricks falling onto them.

Ali, and his mother and father, were buried under rubble. He remembers hearing his mother screaming before she died. Her death was two deaths – she was pregnant.

Ali’s arms were so badly burned in the explosion that there was almost no flesh left on them. Both arms were amputated just below his shoulders.

“Life was better here before the war,” he told me. “Better under Saddam Hussein?,” I asked. “Yes,” he replied.

Many Iraqis agree with him. Mostly, they say things like: “Yes, Saddam was brutal, but you always knew where the red line was – and you knew what would happen to you if you crossed it.”

The first time I heard it argued like that was from a man whose 10-year-old son had been paralysed from the waist down when a stray bullet went through his neck.

High security

Travelling through Baghdad to visit Ali at his home in the countryside, south of the city, there are frequent visible reminders of the awful violence that descended on the Iraqi capital after Saddam Hussein was deposed.

Many main streets are canyons of concrete – high blast walls separating the road from shops and offices, as a deterrent to car bombs. There are watch towers, barbed wire, and incessant check-points with long queues.

And, because of a perceived kidnap threat to foreigners, a simple radio assignment for a BBC reporter to visit Ali Abbas involved two vehicles and eight people altogether, including security advisers and a translator.

Baghdad is much safer now than it was a few years ago – the large-scale attacks which used to happen almost every day are now relatively rare. But they do happen.

Ongoing extremes

http://wscdn.bbc.co.uk/worldservice/assets/images/2010/11/05/101105121200_wa_bag...

Ali with his brother Hamza (centre), and their friend Issam (right)

While I was interviewing Ali, a young man walked into the room – Issam, one of Ali’s friends. He looked exhausted, and stunned.

The previous day, Issam had been queuing for work outside an army recruitment centre in Baghdad, with dozens of other young men, when a suicide bomber exploded his device – killing at least sixty people and wounding dozens more.

Ali listens intently as Issam explains what happened. He then lightened the mood by reaching for his iPhone – with his feet – and scrolling through some cheerful family photographs on the screen – with his toes.

Another challenge in Baghdad in the summer is the heat. The day I visited Ali, it was 50°C (122°F) in the shade. His home has ceiling fans, and an air-conditioner. But no mains water supply. Water is delivered by tanker, and has to be boiled to make it drinkable. And for most of every day, the fans and the air-con unit are powered by a generator. The first person I met when I arrived was Ali’s uncle Taher, who was siphoning fuel from his car, for the generator.

Totuus islamista

#1211 Näin Konstantinopolista tuli Istanbul

17.09.2011 20:11

Esimerkki siitä, mitä tapahtui kaikille kukoistaville kristittyjen keskuksille alkaen Vähästä-Aasiasta Pohjois-Afrikkaan!

Oriana Fallaci:

Konstantinopolin ryöstö

…Murskattuaan kristityt Varnassa vuonna 1444 he varmistivat asemansa Walakiassa; Moldaviassa: Transsylvaniassa, joka on alue, jota nykyisin kutsutaan Bulgariaksi ja Romaniaksi, he käynnistivät sitten uudelleen Konstantinopolin piirityksen. Kaupunki sortui 29. toukokuuta Mehmet II:n käsiin ja sivumennen sanottuna: tiedätkö, kuka oli Mehmet II? Kaveri, joka islamilaisen veljesmurhaan oikeuttavan lain nojalla, joka oikeutti sulttaanin murhaamaan oman perheensä jäsenet, oli noussut valtaistuimelle kuristamalla kuoliaaksi kolme vuotta vanhan veljensä. Tunnetteko tämän aikakirjan, jonka kirjuri Phrantzes on jättänyt meille virkistämään muistiamme muistamattomista tekopyhistä?

Ehkä ette. Erikoisesti Euroopassa, Euroopassa, joka itkee ainoastaan muslimien puolesta, ei koskaan kristittyjen tai juutalaisten tai buddhalaisten tai hindujen puolesta, ei olisi poliittisesti korrektia tietää Konstantinopolin tuhon yksityiskohtia. Sen asukkaat, jotka aamunkoitossa, kun Mehmet II on moukaroimassa Theodosiuksen muureja, pakenevat Pyhän Sofian katedraaliin ja alkavat laulaa siellä psalmeja. Rukoillakseen taivaan armoa. Patriarkka, joka kynttilän valossa viettää viimeistä messuaan ja vähentääkseen paniikin pauhinaa: ”Älkää peljätkö, minun veljeni ja sisareni! Huomenna te tulette olemaan Taivaan Valtakunnassa ja teidän nimenne säilyvät maailman loppuun asti!” Lapsia, jotka itkevät kauhusta heidän äitinsä lohduttavat heitä toistamalla: ” Rauhoitu lapsi, rauhoitu! Me kuolemme sen tähden, että uskomme Jeesukseen Kristukseen! Me kuolemme keisarimme Konstantinus XI:n puolesta, isänmaamme puolesta! Ottomaanien joukot, jotka lyövät rumpujaan astellessaan kaatuneiden muurien jäännösten yli, murskaavat genovalaiset ja venetsialaiset ja espanjalaiset puolustajat, hakkaavat heidät kappaleiksi sapeleillaan, murtautuvat sitten katedraaliin ja katkaisevat jopa vastasyntyneiden lasten kaulat. He viihdyttelevät itseänsä nuuhkimalla kynttilöitä mukanaan irti hakatut päät…Tuo joukkomurha kesti aamunkoitosta iltapäivään. Se lakkasi vasta, kun Suurvisiiri nousi Pyhän Sofian saarnastuoliin ja sanoi teurastajille: ”Levätkää. Nyt tämä temppeli kuuluu Allahille.” Samanaikaisesti, kun kaupunki palaa, sotilaat ristiinnaulitsevat ja hirttävät ja seivästävät, janitsaarit raiskaavat ja teurastavat nunnia ( neljä tuhatta muutamassa tunnissa) tai panevat hengissä säilyneet kahleisiin ja myyvät heidät Ankaran torilla. Ja nämä palvelijat valmistavat Voiton Juhlaa.

Juhlaa, jonka aikana ( vastoin Profeettaa) Mehmet II juopui Kyproksen viineistä ja, koska oli ihastunut nuoriin poikiin, hänelle lähetettiin kreikkalaisen ortodoksisen suurherttua Notaraksen esikoispoika. Neljätoista vuotta vanha keskenkasvuinen, joka oli tunnettu kauneudestaan. Kaikkien edessä hän raiskasi pojan, ja raiskattuaan pojan hänelle lähetettiin hänen perheensä. Pojan vanhemmat, isovanhempansa, setänsä, tätinsä ja serkkunsa. Pojan edessä hän katkaisi heidän kaulansa. Yksi kerrallaan. Hän vaati myös kaikki alttarit tuhottavaksi, kaikki kellot sulatettiin, kaikki kirkot muutettiin moskeijoiksi tai basaareiksi. Oh, niin. Juuri tällä tavalla Konstantinopolista tuli Istanbul. Mutta YK:n tyhjäntoimittajat ja opettajat meidän kouluissamme eivät halua kuulla tästä mitään.

Vieras

#1212 Re: Ali Abbas oli 12-vuotias menettäessään kätensä ja vanhempansa USA:n pommituksissa

17.09.2011 20:12

#1210: Mitä Ali-pojalle kuuluu tänään? - Ali Abbas oli 12-vuotias menettäessään kätensä ja vanhempansa USA:n pommituksissa

Wanted: Arms for young Ali

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39118000/jpg/_39118815_ali_203_body_ap.jpg...

Ali's plight touched the hearts of many around the world

Doctors treating the badly injured Iraqi boy Ali Ismail Abbas are searching for the best possible artificial limbs to help him regain as normal a life as possible.

Ibrahim Ghoniem, a plastic surgeon at the hospital in Kuwait City where the 12-year-old is being treated, said he was recovering well.

The youngster lost both arms and was severely burned during a coalition air raid on Baghdad in which his family was killed.

 

 

http://www.theage.com.au/ffxImage/urlpicture_id_1051876891303_2003/05/03/ali,0.j...

Picture: REUTERS
Ali Ismail Abbas, 12, lost both arms and suffered burns to 20 per cent of his body during the bombing of Baghdad. He was also orphaned.

 

Halleluja

#1213 Re: Näin Konstantinopolista tuli Istanbul

17.09.2011 20:21

#1211: Totuus islamista - Näin Konstantinopolista tuli Istanbul

Ei millään pahalla, mutta eikös tuosta ole aika kauan eikä julmuudet taida niitä maailmanhistorian pahimpia olla. Enkä nyt YK:ta tuohon sekoittaisi enkä opetushallitusta.

 

Meidän lukion historian kirjassa ei mainittu Kurskin taistelusta 1943 mitään. Siellä kuoli miljoona ihmistä.


Vieras

#1214 MAHDOLLISUUS MUUTOKSEEN 15.9-15.10.PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

17.09.2011 20:46

MAHDOLLISUUS MUUTOKSEEN   15.9-15.10.PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Katso, kuuntele ja lue stooreja

Arto Härkönen Urheilijan voittopalkinto
Pekka Reinikainen Ateisti tuli tunnontuskiin
Tuomas Tarkkanen Iloiselle ikiliikkujalle tuli stoppi
Tuulikki Törmälä Irti ennustusten kierteestä
Petri Kammonen Vapauduin peloista
Salla ja Seppo Kyllönen Parin vuoden prosessi
Kari Lehto Vapauduin päihteistä
Satu Pereira Taiteilijaelämää
Matti Pääkkönen Jumala nosti katuojasta
Anne Keskinen Hedelmätön sai lapsen
Kirsi Niemelä Pääsin vapaaksi huume- ja vankilakierteestä
Jimmy Huhtala Tyhjyys huusi sisälläni
Kai Salminen Hylätty lapsi
Sadia Baitwaynele Mistä löydän Jumalan?
Martti Kinnunen Työnarkomaanille tuli stoppi
Pekka Vauromaa Kuolema vaihtui elämäksi
Aki Miettinen Kahden armeijan upseeri
Maria Kojonen Perhehelvetistä vapauteen
Annikka Kolehmainen Elämä on seikkailu
Aila Forsten Toinen kutsu tehosi

Lauri "Late" Johansson NBK-rikollisjärjestön perustaja

(Katso/Kuuntele/Lue) http://www.koemuutos.fi/murhamies-tuli-tunnontuskiin/#teksti


Murhamies tuli tunnontuskiin
Lauri "Late" Johansson NBK-rikollisjärjestön perustaja
Late Johansson soitti 42-vuotissyntymäpäivänään Helsingin väkivaltarikosyksiön tutkijalle. Hän halusi tunnustaa omallatunnollaan olevat murhat.

http://www.koemuutos.fi/wp-content/uploads/2011/09/Late-Johansson-595-201x300.jp...




Synnyin Lapinjärvellä vuonna 1965. Faija oli kuorma-autoilija, äiti ajoi taksia. Emme me köyhiä olleet, emme rikkaitakaan. Kaikki meni hyvin, kunnes faija alkoi dokata. Hän ei pystynyt hoitamaan työtään, eikä äiti pystynyt ajamaan kahta autoa. Konkurssihan siitä tuli ja avioero.
Faija oli väkivaltainen humalassa. Sain elämäni ensimmäiset 12 vuotta selkää joka päivä. Kultahetki oli se, kun mä sain faijalta vaihdefillarin. Se osti sen 600 markalla, joka oli iso raha siihen aikaan. Fillarilla poljin ympäri kyliä ja pikateitä.
13-vuotiaana muutin äitini ystävättären luo. Tappelut faijan kanssa kävivät niin koviksi, että oli pakko lähteä. Mulla ei ollut ketään miehenmallia, ja aloin pyöriä kylän puliukkojen kanssa. Sitten tuli alkoholi kuvaan ja sen myötä ensimmäiset väkivaltarikokset.
Oma valintani
En ole katkera kenellekään, en edes vanhemmilleni. Lapsuus oli mikä oli. Lapsuuden lähes ainoa miehenmallini ja idolini oli yksi Jouni. Vuonna 1991 hän meni ja tappoi mun faijan, ja niin sekin esikuva osoittautui huonoksi. Itse mä kuitenkin olen tehnyt väärät valinnat elämässäni. Rikollisjengitouhu on ollut oma valinta.

 

 


Tilaa kirja tai rekisteröidy
Lue stoori kokonaan tilaamalla ilmaiseksi Mahdollisuus Muutokseen -kirja.
Jos haluat lukea tarinan verkkosivuilla rekisteröidy tai kirjaudu sisään.
http://www.koemuutos.fi/murhamies-tuli-tunnontuskiin/#teksti



Katso, kuuntele ja lue miten Jumala on muuttanut ihmisiä tehdastyöläisistä yritysjohtajiin.

Monille Jumalan voima on ollut avainasemassa muutokseen elämässä.

http://www.koemuutos.fi/stoorit/

Tilaa kirja+dvd ilmaiseksi

Ruudolf, Jukka Tolonen, Mika Poutala, Sakari Orava, Late Johansson,
Anne Pohtamo ja monet muut ovat kokeneet elämässään merkittävän
muutoksen. Tässä kirjassa he haluavat kertoa oman tarinansa sinulle.
He kaikki uskovat siihen, että myös sinun elämässäsi muutos on mahdollinen.

Tilaa ilmainen Mahdollisuus muutokseen-kirja täyttämällä nettisivuilla oleva lomake tai soittamalla numeroon 0800-135 135.


Vieras

#1215 Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

17.09.2011 20:50

#1209: Halleluja - Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

Wikipedia on usein myös terroristien syöttämää pajunköyttä ja sitä valhetta yritetään todistaa TOTUUTENA,  ei todellakaan vakuuta minua.

Olen paikan päällä käynyt kumpaakin puolta nähnyt ja jututtanut ihmisiä enemmän tai vähemmän ja tiedän miten vihan sokaisema ihminen on todellakin kiristänyt rätin pään ympärille niin kireäksi että kaikki heidän tekemiset ovat oikeita ja muut väärässä. Faktaa löytyy jos löytyy tutkivaa journalismia sitä  on turha etsiä valtamediasta saati wikipediasta!


Vieras

#1216 MAHDOLLISUUS MUUTOKSEEN 15.9-15.10.PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

17.09.2011 20:51

 

MAHDOLLISUUS MUUTOKSEEN   15.9-15.10.PÄÄKAUPUNKISEUDULLA    http://www.koemuutos.fi/


Askeleet muutokseen        http://www.koemuutos.fi/uskon-perusta/

Mistä voima muutokseen?


Voiman muutokseen saa Jeesukselta. Raamattu kertoo Jeesuksen syntymästä, hänen opetuksistaan, kuolemasta ja ylösnousemuksesta. Se välittää myös tiedon siitä, mitä Jeesus meille tarjoaa: rakkautta, anteeksiantamusta ja uuden alun elämälle.
Nämä stoorit kertovat, mitä tarkoittaa, kun puhutaan Jeesuksen henkilökohtaisesta tuntemisesta.

http://www.koemuutos.fi/wp-content/uploads/2011/08/2-Kaupunki-B.png...


Jumala rakastaa sinua
Jumala loi sinut. Hän rakastaa sinua niin paljon, että haluaa sinun viettävän ikuisuuden kanssaan. Jeesus sanoi: ”Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.” (Evankeliumi Johanneksen mukaan 3:16) Profeetta Jeremian kirjoittamassa kirjassa Jumala ilmoittaa hyvän tahtonsa meitä kohtaan seuraavin sanoin: ”Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.” (Jeremian kirja 29:11)
Jeesus tuli maailmaan sen vuoksi, että voisimme oppia tuntemaan Jumalan henkilökohtaisesti. Jeesus voi myös antaa elämäämme tarkoituksen.

Miksi ihmiset eivät tunne Jeesusta henkilökohtaisesti?
Tosiasia on, että tarvitsemme Jeesusta. Raamatussa sanotaan: ”kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta” (Paavalin kirje roomalaisille 3:23). Hyvistä yrityksistämme huolimatta me toimimme ominpäin ja kompastelemme.
Jumalan alkuperäinen tarkoitus oli, että meillä olisi läheinen suhde ja tiivis yhteys Hänen kanssaan. Me olemme kuitenkin luonnostamme itsepäisiä ja itsekkäitä ja usein myös kykenemättömiä elämään lupaustemme mukaan.
Ihminen, joka ei tunne Jeesusta henkilökohtaisena pelastajanaan, vastustaa kaikkea, mikä liittyy Jumalaan. Se voi olla aktiivista kapinaa Jumalaa vastaan tai se voi olla passiivista välinpitämättömyyttä. Raamattu kutsuu tällaisia asenteita synniksi. Se tarkoittaa hengellistä, fyysistä ja iankaikkista eroa Jumalasta (ks. Paavalin kirje roomalaisille 6:23).
Yritämme omin voimin tavoittaa Jumalaa, mutta se ei onnistu. Hyvät tekomme tai uuden filosofian tai elämäntavan omaksuminen eivät riitä. Emme milloinkaan pysty omin voimin olemaan tekemättä vääriä tekoja.

Voiko Pyhän Jumalan ja syntisen ihmisen välissä olevaa kuilua ylittää?
Kuilu erottaa meidät Jumalasta. Emme pysty ylittämään sitä omilla teoillamme. Jeesus kuoli ristillä Golgata-nimisellä kukkulalla Jerusalemin ulkopuolella. Niin tehdessään Hän otti päälleen sen rangaistuksen, joka kuuluu meille meidän väärien tekojemme tähden. Kuolemallaan Jeesus maksoi meidän syntivelkamme ja rakensi sillan Jumalan ja ihmisten välissä olevan kuilun yli.
Sen sijaan, että yrittäisimme itse saavuttaa Jumalan ponnisteluillamme, voimme yksinkertaisesti vastaanottaa Jeesuksen ainoana tienä Jumalan luo. Jeesussanoo: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.” (Evankeliumi Johanneksen mukaan 14:6). Raamatussa todetaan: ”Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen.” (Joh. 1:12)
Jeesus sanoo myös: ”Minä olen ylösnousemus ja elämä. Joka uskoo minuun, saa elää, vaikka kuoleekin, eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole.” (Joh. 11:25,26)

Uusi elämä
Jeesus ei vain kuollut meidän syntiemme tähden. Hän myös nousi kuolleista (ks. Paavalin 1. kirje korinttilaisille 15:3–6). Hänellä on oikeus luvata iankaikkinen elämä, sillä Hän on ainoa tie Jumalan yhteyteen.
Jeesus maksoi meidän syntivelkamme, ja jokaisen on henkilökohtaisesti pyydettävä Jeesus elämäänsä. Jeesuksen vastaanottaminen merkitsee, että uskot Jeesuksen olevan se, joka Hän sanoo olevansa. Se merkitsee myös sitä, että pyydät Häntä hallitsemaan elämääsi ja tekemään sinusta uuden luomuksen (ks. Evankeliumi Johanneksen mukaan 3:1–8).
Jeesuksen sovitustyön vastaanottamista voi kuvata vertauksella junasta, joka on matkalla tietylle pääteasemalle. Pääteaseman nimi on taivas. Jos ihminen ei astu junaan, hän ei voi päästä pääteasemalle. Ihmistä ei auta se, että hän tietää, mihin juna on menossa. Hänen on noustava junaan. Matkalippu on jo maksettu – lipun osti Jeesus.
Kuka on elämäsi keskipisteenä?
Alla olevat ympyrät kuvaavat kahdenlaisia ihmisiä:

http://www.koemuutos.fi/wp-content/uploads/2011/08/Minakeskeinen.png...



Minäkeskeinen ihminen
Ihmisen oma minä hallitsee elämää. Jeesus on elämän ulkopuolella. Elämän keskipisteenä on oma minä, mikä johtaa usein ristiriitoihin ja turhautumiseen.

 

 

http://www.koemuutos.fi/wp-content/uploads/2011/08/Kristuskeskeinen1.png...


Kristus-keskeinen ihminen
Jeesus hallitsee elämää. Minä seuraa Kristusta. Mieli on kiinnittynyt Kristukseen, mikä syventää yhteyttä Jumalaan.

 

 


Kumpi esimerkki kuvaa sinua? Kumman esimerkin haluaisit kuvaavan sinua?


Ei riitä, että hyväksyt älyllisesti sen, että Jeesus on Jumalan Poika ja että Hän kuoli ristillä syntiemme tähden. Jokaisen tulee sitoutua Jeesukseen henkilökohtaisesti. Jos teet sen, teet elämäsi tärkeimmän päätöksen.
Sitoutuminen tapahtuu, kun käännymme Jumalan puoleen. Tunnustamme, että olemme pahoillamme vääristä teoistamme. Silloin Hän tulee elämäämme ja tekee meistä sellaisen ihmisen kuin Hän haluaa meidän olevan. Kun olet valmis ottamaan tämän askeleen, sano se Jumalalle.

Jos olet epävarma siitä, mitä sanoa, voit lukea tämän rukouksen:
”Herra Jeesus Kristus, haluan tunnustaa Sinulle syntini.
Kadun pahoja tekojani.
Anna ne minulle anteeksi ja ota minut lapseksesi.
Haluan kääntyä pois kaikesta, minkä tiedän vääräksi.
Uskon, että Sinä olet Jeesus Kristus, Jumalan ainoa Poika, ja että
Sinä kuolit syntieni puolesta Golgatalla.
Haluan seurata Sinua.
Haluan tunnustaa Sinut herrakseni myös ihmisten edessä.
Täytä minut Pyhällä Hengelläsi. Avaa ymmärrykseni niin, että
ymmärrän Sinun Sanasi, Raamatun Sanan.
Kiitos, että kuolit syntieni puolesta Golgatalla niin, että voin
saada anteeksi ja vapauden. Aamen.”

Voitko rukoilla tämän rukouksen kokosydämisesti?
Jos voit rukoilla, tee se nyt ja elämääsi tulee Jeesus Kristus niin kuin Hän on luvannut.
Kun hyväksyt sen, mitä Jeesus teki puolestasi, hän antaa sinulle voiman tulla Jumalan perheen jäseneksi. Syntivelkasi on maksettu. Kun me tunnustamme syntimme, me saamme ne anteeksi. Jokainen, joka ottaa Jeesukseen vastaan, saa elää iankaikkisesti taivaassa. Taivas on se paikka, jonka Jumala on valmistanut kaikille, jotka vastaavat hänen kutsuunsa ja ottavat hänet vastaan.
Jos rukoilit rukouksen ja pyysit Jeesuksen elämääsi, olet ottanut merkittävän askeleen kohti uutta elämääsi Kristuksen seurassa.

 

http://www.koemuutos.fi/uskon-perusta/


Vieras

#1217 MAHDOLLISUUS MUUTOKSEEN menovinkit

17.09.2011 21:01


Menovinkit
17.9. 12:0012H Nonstop rukous -ja ylistystapahtuma
Wärtsilänkatu 8, Järvenpää
17.9. 17:00Mahdollisuus Muutokseen Missioilta
Elimäenkatu 9 A, Helsinki
17.9. 18:00Missiokonsertti
Kaisaniemenkatu 10, Helsinki
17.9. 19:00Mahdollisuus Muutokseen -nuortenilta
Malmin Asematie 3, Helsinki
18.9. 11:00Jumalanpalvelus
Talkootie 21, Vantaa
18.9. 11:00Ovi-jumalanpalvelus
Minttutie 20, Vantaa

Kaikki menovinkit:
http://www.koemuutos.fi/menovinkit/

Vieras

#1218 MAHDOLLISUUS MUUTOKSEEN TV-ohjelmat

17.09.2011 21:04


TV-ohjelmat


Mahdollisuus Muutokseen TV-ohjelmia voi seurata 15.9.-15.10.2011 joka ilta klo 22-24 antennitalouksissa kanavalta 15.

Pääkaupunkiseudulla ohjelmia voi seurata myös dna/welhon kaapeliverkossa kanavalta 16 iltaisin klo 20-24. Voit joutua tekemään digiboksin kanavahaun uudestaan ohjelmien näkemiseksi.


Kampanjan miniohjelmia ja mainosclippejä on nähtävillä myös Jim:llä, Liv:llä, Nelosella ja MTV3:lla 15.9.-9.10.2011.


Ajankohta    Kanava      Ohjelma
17.9. 20:00 Welho 16     Mahdollisuus muutokseen
17.9. 22:00 Antenni 15   Mahdollisuus muutokseen
18.9. 20:00 Welho 16     Mahdollisuus muutokseen
18.9. 22:00 Antenni 15   Mahdollisuus muutokseen
19.9. 20:00 Welho 16     Mahdollisuus muutokseen
19.9. 22:00 Antenni 15   Mahdollisuus muutokseen
20.9. 20:00 Welho 16     Mahdollisuus muutokseen
20.9. 22:00 Antenni 15   Mahdollisuus muutokseen
21.9. 20:00 Welho 16     Mahdollisuus muutokseen
21.9. 22:00 Antenni 15   Mahdollisuus muutokseen
22.9. 20:00 Welho 16     Mahdollisuus muutokseen
22.9. 22:00 Antenni 15   Mahdollisuus muutokseen

Kaikki tv-ohjelmat:
http://www.koemuutos.fi/menovinkit/tv-ohjelmat/

Halleluja

#1219 Jos ei Wikipedia niin

17.09.2011 21:44

#1215: Vieras - Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi? 

Ne olivat siis Amnestyn ja israelilaisen veteraanijärjestön tietoja.

Gazassa tapettiin kuukaudessa yli 1300 palestiinalaista ja vain 13 israelilaista kuoli, neljä omien tulitukseen.

En halua nyt spekuloida niitä syitä, minkä vuoksi et usko näitä tietoja. 

Halleluja

#1220 Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

17.09.2011 21:46

#1209: Halleluja - Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi? 

 Laitetaan uudestaan.

 

Mitä sanoo Wikipedia Operaatio Valettu Lyijystä: eli Israelin hyökkäyksestä Gazaan vähän ennen vuodenvaihdetta 2008-9:

 

"Israelin armeijaa syytetään monista operaatioon liittyvistä sotarikoksista mm. ihmiskilpien käytöstä hyökkäyksessä."

"Israel käytti naisia ja lapsia ihmiskilpinä pakottaessaan siviilit jäämään armeijan tukikohdiksi muutettuihin asuntoihin. Israelin maahyökkäyksessä, pommituksissa ja ohjusiskuissa sadat siviilit kuolivat. Raportin mukaan myös naiset ja lapset ammuttiin lähietäisyydeltä, vaikka he eivät uhanneet israelilaisia sotilaita millään tavalla. Israel syyttää Amnestya puolueellisuudesta. Se on langennut Hamasin kylvämään propagandaan. Amnesty syytti myös Gazaa hallitsevaa Hamasia sotarikoksista. Järjestön mukaan Hamas ei kuitenkaan käyttänyt siviilejä ihmiskilpinä sodan aikana, vaikka Israel on niin väittänyt."

"Israelilaisen Breaking the Silence -veteraanijärjestön raportissa kerrotaan kuinka armeija ampui ihmisiä sattumanvaraisesti, käytti siviilejä ihmiskilpinä ja tuhosi koteja mielivaltaisesti. "Parempi osua viattomaan kuin epäröidä ampua vihollista", sotilaille sanottiin. Armeija pakotti Gazan siviilejä, jopa naisia ja lapsia menemään edellään taloihin pitäen asettaan ihmiskilpiensä olkapäällä."

Halleluja

#1221 Re: Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

17.09.2011 21:49

#1220: Halleluja - Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi? 

 

"Raportin mukaan myös naiset ja lapset ammuttiin lähietäisyydeltä, vaikka he eivät uhanneet israelilaisia sotilaita millään tavalla."

Israel tappoi yli 300 lasta!

Kuinka kylmä ihminen voi sivuuttaa sellaisen asian ja vielä tukea tätä ylivoimaista sortajaa?

"Jeesus ja Jumala siunaavat Israelia..." kuulostaa vain tosi tosi karulta ja hyiseltä

 


Vieras

#1222 Re: Re: Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

17.09.2011 22:21

#1221: Halleluja - Re: Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

Ei meidän tarvitse toimia tuomareina. Kyllä Jumala itse tuomitsee kansansa.

Jumala tuomitsi Israelin kahdesti pakkosiirtolaisuuteen, Assyriaan ja Babyloniaan, koska he olivat tottelemattomia Hänen käskyilleen.

Sitten Jumala tuomitsi heidät ulos koko Luvatusta maasta, ja roomalaiset tuhosivat temppelin ja kansan viimeiseen mieheen (no, täsmällisyyden vuoksi: aivan viimeiset Masadan puolustajat tekivät joukkoitsemurhan, ennenkuin roomalaiset valtasivat linnakkeen).

Melkein 2000 vuotta kesti diaspora, Jumalan tuomio kansalleen. Se sisälsi mm. holokaustin, ja pienempiä pogromeja ym. vainoja.

Eiköhän Jumala ole kansansa suhteen ollut aika tiukka tuomioissaan. Vaikka  kristilliset sionistit hyssyttelee, niin Jumala ei. Hän on myös oikeudenmukaisuuden Jumala, ja Hän ei kertakaikkiaan katso läpi sormiensa. Hänelle ei riitä selitykseksi mikään muu kuin Jeesuksen veriuhri. Kun Hän näkee sen, silloin Hän armahtaa.

Juutalaiset eivät kelpuuta sitä ainutta armahduslitteraa. Joten tuomiot jatkuvat tulevaisuudessakin.

Raamattu kertoo, että lopunaikoina Jumala puhdistaa kansansa, ja jotka edelleen ovat uppiniskaisia, eivätkä suostu vastaanottamaan Jeeusta Messiaakseen, ja Jeesuksen sovitusuhria syntiensä edestä, ne Jumala tuhoaa. Raamatun mukaan 2/3 juutalaisesta kansasta. Myös muista kuin Israelissa olevista.  Pekka Sartola on sanonut, että se tulee olemaan vielä suurempi hävitys kuin holokaustin aikana.

Vain 1/3 selviää, koska he Ottavat vastaan Jeesuksen Kristuksen sovitustyön.

 

Eli kyllä juutalaisten lasku vielä lankeaa maksettavaksi. Ne, jotka tekevät vääryyttä palestinalaisille, samalla myös paaduttavat omaatuntoaan - eli todennäköisesti juuri heistä löytyvät ne, jotka kieltävät Jeesuksen veren sovituksen. Kyllä Jumala tietää jo etukäteen, millaista tekoa me itsekukin olemme. Kuka suostuu nöyrtymään ja armahtamaan muita. Ja kuka valitsee paatumuksen ja kivisydämen.

 

 

 


Vieras

#1223 Re: Re: Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

17.09.2011 22:23

#1221: Halleluja - Re: Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi? 

 Kuinka karulta ja hyiseltä se sitten tuntuukin, niin Jumala itse vastaa sanastaan ja kerran rajan tuolla puolen selviää paljon asioita, älä paisuta niillä päätäsi. Usko ainoastaan Jeesukseen vapahtajana ja Herranasi, sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Sitten alkaa selvitä monia asioita. Älä päästä etsikkoaikaasi ohi.


Vieras

#1224 Matkapassi: Jerusalem ja Länsiranta

18.09.2011 00:45



Matkapassi: Jerusalem ja Länsiranta

Sarjan uudet jaksot alkavat Zay Hardingin opastuksella Jerusalemista.
http://areena.yle.fi/video/1316276805370

YLE TV2
Lauantai 17.9. klo 18.00
Kesto 00:47:16
Esitysaikaa 15 päivää jäljellä
Halleluja

#1225 Jumalaa ei ole olemassa mutta ICC on

18.09.2011 10:14

#1222: - Re: Re: Re: Mutta mitä sanoo Wikipedia väitteestäsi?

"Ei meidän tarvitse toimia tuomareina. Kyllä Jumala itse tuomitsee kansansa."

 

Vai pitää tässä olemattoman tuomioita odotella. Pah.

 

Kansainvälinen rikostuomiosituin on olemassa ja rikokset tulee viedä sinne. Valitettavasti Israel, USA ja Euroopan Nato-maat ovat saaneet syytesuojan. Vain jugoslaavit ja afrikkalaiset joutuvat tuomiolle.