Eläkkeensaajan asumistukea ei saa laskea yleisen asumistuen tasolle

Kommentoitu viesti


Vieras

#15

09.06.2015 15:20

Soinikin on nyt Niiiiin porvari!Ratsasti  hallitukseen huonompi osaisten äänillä.Nyt  virnahtelee leveä hymy naamalla eduskunta keskustelussakin ei sanonut mitään järkevää .   Vaan Arhinmäki hoiti homman kotiin.iso kiitos siitä  Arhinmäelle. Soini vaan hömpötti vain 20 euron nostosta takuueläkkeeseen .Ei se paljon mieltä kohenna jos asumistuki putoaa minullakin 130 euroa.Osaan laskea ihan itse .Ei siinä  ps Terho ja Niikko olisi tarvittu  vääristelemään  matemaatikon oikeita lukuja.Kun Akaassa  emme kaikki asu .

Vastaukset

Leena P
Adressin tekijä

#16 Kirjoitin tänään Soinille henk. kohtasen sähköpostin

2015-06-09 16:07:30

#15: -  

 katotaan välittääkö siitä mitään. Häntä sentäs äänestin muutamana vuonna mutta enää en, pistin kaikki tunteet peliin totuudenmukaisesti . ja laitoin tän adressin linkin perään ...tulipa puhistettua ilmaa.

Vielä  sähköposteja laittamatta eduskuntaan , aikaa tällä on muutama kuukausi pitäs kai elokuussa päästä luovuttamaan adressi. Nimiä ois vaan hyvä tulla ainakin 5000.

Kumpa ne peruisi tän leikkauksen, mutta ainakin olla yritetty.


Vieras

#17 Re:

2015-06-09 16:09:51

#15: -  

 No kyllä niin suututtaa ettei itku ole kaukana,miten hölmöläisinä Soinikin eläkkeensaajia pitää,mitään hyötyä ei ole mitättömästä 20€ takuueläkkeen korotuksesta kun asumistukeen suunnitellaan näin isoa muutosta.On siinä ollut ässillä hauskaa että miten höynäytetään eläkeläisiä puhuen takuueläkkeen korotuksesta.En ole käynyt kun kansakoulun mutta silläkin laskuopilla osaan laskea että asumistukeni pienenee 115€/kk ja lähtö kodistani on edessä....Kyllä nyt pitäisi jättää eläkkeensaajien asumistuki ennalleen.

 


Vieras

#21 Re:

2015-06-09 17:48:08

#15: -  

 Minä sain Paavo Arhinmäeltä inhimillisen ja ymmärtäväisen viestin. Hän aikoi tehdä kaikkensa, että nämä törkeät leikkaukset eivät menisi läpi. Soini kirjoitti minulle, että takuueläkkeeseen tulee 22e korotus ja aina voi hakea toimeentulotukea. Lupasi myös kammeta leikkauksia vastaan, jota on nyt kuitenkin vaikea uskoa. Porhot, Stubb ja Sipilä, eivät ole vaivautuneet vastaamaan ja mitäpä muuta heiltä voisi odottaakaan!!!