Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

Kari Lajunen

#2857 Re: Re: Videoita tapahtumasta

30.06.2015 17:06

#2856: jatkokertomus - Re: Videoita tapahtumasta 

Kyllä jatkuu sillä tilannehan tulee entistä mielenkiintoisemmaksi.  Kohta seurataan kahta oikeudenkäyntiä jossa toisen lopputulos on varma ja kyse on ainoastaan vahingonkorvausten suuruudesta sillä laittomuus on jo todettu korkeimmassa hallinto-oikeudessa eikä sen päätöksestä voi valittaa sillä valitustie on käyty loppuun.  

Seuraavan luulen, sillä yleensä toimitaan näin.  Toisessa oikeudenkäynnissä luultavasti syytetään virka-aseman väärinkäytöksestä ja toisessa luultavasti joutuvat loput laittomaksi todettuihin syyllistyneet vastaamaan teoistaan kuten Vapeoplan  lautakuntalaiset jotka tekivät laittoman päätöksen sillä he tiesivät tai heidän olisi pitänyt tietää päätös laittomaksi sillä Aino Siltanen sanoi siellä sanasta sanaan "että irtisanomispäätös on tehty väärässä
järjestyksessä esteellisten virkamiesten toimesta. Toiseksi hän jatkoi, että
irtisanomiselle ei ole voitu esittää laillisia perusteita minkä vuoksi hän
esitti, että lautakunta oikaisee koulutoimenjohtajan 24.4.2012 tekemän
päätöksen Kadarin irtisanomisesta ja palauttaa Kadarille hänen virkansa
kaikkine oikeuksineen."  Em. kopioitu suoraan pöytäkirjasta ja voiko tuota selvemmin sanoa?  Hän siis sanoi tuon ennen äänestystä.

Lautakunta olisi voinut panna jo tuossa kohtaa pisteen koko tapahtumaketjulle.

 

Vastaukset


Vieras

#2858 Re: Re: Re: Videoita tapahtumasta

2015-06-30 18:27:59

#2857: Kari Lajunen - Re: Re: Videoita tapahtumasta 

Laittoman irtisanomisen puolesta Varhaiskasvatus ja perusopetuslautakunnassa  Aika Keskiviikko 13.6.2012 klo. 16:30-21:50 Paikka Kasvatus- ja opetusvirasto, Vaasanpuistikko 16, 65100 Vaasa.   äänestivät:
Päivi Hällfors, Ulla Granfors, Johnny Granholm, Marja Mustonen, Jaakko
Perttu, Juha Silander, Matias Mäkynen, Päivi Ahvenvaara ja Risto Hankosaari.

Pöytäkirjaan merkittiin Aino Siltasen ja Tytti Hyttilä-Huhdan eriävät
mielipiteet.

Laittoman irtisanomisen esittelijöinä ja hyvinä "vedättäjinä" toimivat ainakin Merja Krook  ja Kari Nummela jotka onnistuivat Siltasen lakiin vetoamasta esityksestä huolimatta vetämään lautakuntaa kuin pässiä narusta ja saivat heidät rikkomaan lakia sillä ennakkotietoihin viitaten kaikki he olivat täysjärkisiä vaikka nykyisessä valossa se ei näytä kovinkaan uskottavalta.