Eveline Fadayelin karkoituspäätös kumottava

Kommentoitu viesti

Kermen Soitu
Helsinki

#1 Tukiryhmä Facebookissa

02.07.2009 15:21

Hei
Eveline Fadayelin tukiryhmä Facebookissa:

http://www.facebook.com/groups.php?ref=sb#/group.php?gid=98254019911

Vastaukset

Vieras

#73 Re: Tukiryhmä Facebookissa

2010-06-15 23:34:57

#1: Kermen Soitu - Tukiryhmä Facebookissa

<satiiri>

Kun kerran nirsoiksi aletaan, ajattelin korvamerkitä omat tulevat verorahani käytettäväksi Suomen kansalaisista vain muiden vanhusten kuin täällä syntyneiden miesten hoitoon, he kun tuntuvat kommenttiensa perusteella kovin ikävältä porukalta. Heidän äitejään verorahoillani sen sijaan saa hoitaa, vaikka olisivat isoäitejäkin. Ei tarvitse mummujen sitten muuttaa Egyptiin kun sairaanhoito on täällä taloudellisesti niin rasittavaa.

Omat sukulaismieheni saavat minun puolestani saada sairaanhoitoa vaikka se korottaisikin veroprosenttiani.

Niiden suomalaisten jotka asuvat nyt ulkomailla pitää minun elateikseni vielä jatkossa kelvatakseen houkutella tänne ulkomaista sijoitusrahaa ja todistaa se. Muuten lasken heidät pelkiksi etuja rohmuaviksi opportunisteiksi enkä maksa mitään heidänkään hoidostaan, jos vaikka sattuvat vielä kotimaahan palaamaan.

Lomamatkoille ulkomaille säännöllisesti lentävät suomalaiset maanpetturit puolestaan saisivat maksaa tililleni ilmanpilaamisveroa jotta minua huvittaisi heidän vanhuuden tuskiaan lievittää, eiväthän ne pirulaiset osanneet ajoissa kotimaataan arvostaa vaan ruoho oli aina muualla vihreämpää. Minun puolestani he saisivat myös todistaa vakavaraisuutensa ennen maailmanmatkailua. Ties vaikka tienaisivat siellä jossain rahaa maksamatta veroja Suomeen!

Sitten kun nämä keskustelun alla olevat vanhukset on saatu potkittua pois, voidaankin keskittyä isoon markkinointikampaanjaan jolla saadaan houkuteltua lisää ulkomaalaisia yrityksiä Suomeen. Kun niiden johtajapamput sitten muuttavat Helsinkiin, voidaan antaa heille vähän aikaa asettua ennen kuin ilmoitetaan että mitään alaikäisiä lapsia ei sitten meidän suomalaisten verorahoilla kalliisti peruskouluteta. Eiköhän heilläkin ole kotimaissaan sukulaisia joiden hoteisiin voivat loiset lähettää, hyvin  verkostoituneilla ihmisillä. Yksi lapsi tänään, kaksoset vuoden päästä ;) ?

</satiiri>

Vaikka vakavasti puhuen, ei ole Suomessakaan kauan nautittu eläkkeistä vanhuusvuosina. Huoltoapulaki sälytti vuoteen 1970 asti myös lapsille velvollisuuden huolehtia ikääntyneistä vanhemmistaan. Kyllä oman, sairaan äidin hoitoon omassa kodissa pitäisi kaikilla olla mahdollisuus ilman että poliisi tulee hätiin, oltiin sitten missä vain.

Vieras

#77 Re: Kiva juttu kaikki mummot tänne

2010-06-17 18:14:52

#1: Kermen Soitu - Tukiryhmä Facebookissa

Tosi jees, mekin ja kaikkimuut otetaan sitten mummot ja vaarit tänne mummo ja vaari köyhään maahan, jotta maamme saa lisää mummoja ja vaareja, eiks jees. Tokihan me ensin kutsumme mmot ja vaarit turistiviisumilla ja kutsukirjeellä Suomeen,jossa kerromme ja vannomme mummojen ja vaarien palaavan takaisn kotimaahan ennen, kuin viisumi umpeutuu, mutta se onkin aprillia aprillia, sillä mummot ja vaarithan jäävät mummo ja vaari köyhää suome rikastuttamaan, ja perustamme tukiryhmän ja kansanliikkeen, kunhan vain joku meistä vaan sattuu tuntemann jonkun sukulaisen, jollaon pikkiriikkisen valtaa nostaa meteliä. Emmekä koe tehnmeemme mitään väärää, vaikka olisimmekin hitusen juksanneet aiemmin;)