Kieltäkää käsiaseet , ei enää koulusurmia

Kommentoitu viesti

Ville Honkala
Seinäjoki

#59

08.12.2009 00:53

Mikä se uutinen oli kun poliisi paljasti luvattoman asetehtaan pari päivää sitten? Sellaiset tehtaat on varmasti seurausta jo nyt tiukasta aselaista. Niistä luvattomista ei ole mitään rekisteriä tietenkään olemassa, niillä kun tekee pahaa niin sitten ase vaan järveen ja vaikka se joskus löytyisikin niin pahantekijä ei. Eikö juuri sen takia ole olemassa luvalliset aseet että luvattomia olisi vähemmän ja jos luvallisella joku rikoksen tekee, voidaan päästä tekijän jäljille ja esim jäljittää luoti jollakin tietyllä aseella ammutuksi? Kun aseista on joku rekisteri, on siinä puolensa verrattuna siihen että vaan ostetaan pimeä revolveri jostain ja jos tapahtuu että sillä sitten ammutaan ihminen niin se sitten vaan hävitetään niin että ei löydy vuosiin ja sormenjäljet katoaa siitä, heitetään syvään veteen. Jos se koskaan löytyy niin eipä löydy tekijää ja teostakin on jo niin kauan ettei sitä muisteta, asekin niin ruosteessa ettei siitä paljon voi päätellä.. Ne koulumurhaajat ovat olleet sellaisia seonneita molemmat, kumpikin ampui itsensä ja piti saada muitakin mukaan. Hulluja on monenlaisia. Luvallisilla aseilla tehdyt rikokset ovat usein luonteeltaan niitä sekopääjuttuja, perheenisä ampuu perheensä ja itsensä-tyyppisiä. Rikollisten teot on sitten erikseen, ne tehdään luvattomilla ja mitä enemmän on luvattomia markkinoilla niin sitä enemmän rikolliset ampuu toisiaan ja mitä vähemmän niin sitä enemmän joutuvat käyttää puukkoja, leipäveitsiä, omatekoisia tuliaseita jne muttei se aseitten määrä vaikuta siihen paljonko tulee ruumiita, se vaan vaikuttaa ruumiittentekemisen keinoihin. Olishan se Auvinen tai Saari voinut rakentaa pommin Myyrmannin tyyliin, ei oo vaikeeta, jos ei olis aseita saanut. Seuraava koulusurma jos sellainen tulee, (todennäköisesti joku jossain koulussa sekoaa ennemmin tai myöhemmin ja ottaa mallia niistä edellisistä ja surma tulee koska ei maailma ole niistä mihinkään muutunut vaikka ne oli hankkivinaan lisää kouluterveydenhoitajia, vittuako sellainen auttaa, mistä ne hoitajat näkee ihmisen pään sisään mitä siellä liikkuu, ei kai ne murhaajat sentään niin tyhmiä oo olleet että olis menneet kertoon sellaiselle tai mitenkään paljastumaan, pakkohoitoonhan sellaisesta Suomessa joutuu eikä mitään apua sais, kauhean kasan lääkkeitä ja jotain mukaterapiaa, entistä huonomman olon vaan) tapahtunee luvattomalla aseella tai pommilla. Ikävä kyllä. Toivottavasti kukaan ei tee sellaista tekoa enää mutta realiteetit huomioon ottaen joku luultavasti tekee jossain vaiheessa. Miten se oli että Homo Homini lupus, niinkö se meni? Niin mitä ne paljonpuhutut hoitajat nyt sitten aikoo tehdä, kysellä oppilailta että aiotko tappaa ketään, onko sellaisia ajatuksia ollut viime aikoina jne? Täytyisi parantaa koko yhteiskuntaa, hoitaa sairautta eikä oiretta jos jotain oikeasti tehdä halutaan vaan eihän ne mitään tajuu. Eivät näe metsää puilta.

Vastaukset

Vieras

#70 Re: Nimenomaan

2011-01-13 18:11:45

#59: Ville Honkala -  

Asia on juuri näin!

Nämä ituvihreät h*o k**nistit yrittävät uskotella että lainkuuliaisuus kasvaa sillä että ennestäänkin sääntöjen mukaan eläneitä kurmotetaan vielä lisää!

Elättelen toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Jokainen äänioikeutettu suomen kansalainen lukee listan uutta aselakia puoltaneista "kansan edustajista" eikä äänestä ainakaan ketään heistä.