Vastustamme jämsänkoskella avattavaa vastaanottokeskusta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

01.12.2015 00:15

Koska vastustan

Vastaukset


Vieras

#8 Re:

2015-12-01 09:24:06

Ehdoton ei tälle!

 


Vieras

#25 Re: juu ei hitossa

2015-12-01 21:28:17

#1: -  

 En haluaisi sanoa tätä, mutta en ollut lainkaan rasistinen ketään kohtaan ennenkuin "turvapaikan" hakijat tulivat tänne. Nyt jokainen kuka poikkeaa suomalaisesta on minulle heti välttelyn kohde. En tunne itseni olevan turvassa enää. Serkkuni on naimisissa naisen kanssa, jonka vanhemmat ovat ulkomailta ja nyt kiitos "turvapaikan" hakijoiden on varmaan rankkaa hänelle ja hänen kulkea kaduilla. Tai leikkiä lastensa kanssa ilman, että ihmiset katsovat heitä. 

Joten ei kiitos...

Kyrsiintynyt Siilistä

#59 Re:

2015-12-26 13:56:33

#1: -  

 Terveiset Siilinjärveltä vaan kaikille. Kannattaa vastustaa vokkeja. Meillä täällä hätämajoituskeskus josta tulee pysyväisluontoinen. Kunta ei tuntunut laittavan kauheasti hanttiin eikä kyllä kuntalaisetkaan, joitain rohkeita lukuunottamatta.. Täällä on rikastuttu esiteinien seksuaalisen ahdistelun muodossa, Fonttis kylpylässä ei voi enää käydä kun muslimi ukot kurkkivat naisten suihkupuolelle jne jne.. Perheemme muuttaa täältä pois koska tytär aloittaa syksyllä ylä-asteen johon näitä matu'teinejä' on laitettu opiskelemaan, enkä sitä halua. Meillä on muitakin tyttäriä joiden tulevaisuus pelottaa, siis lähinnä turvallisuus. Näille on esitelty kaikki paikat, ilmaiset ruuanjakopaikat, pelikentät, leikkipuistot, uimarannat ( syksylläkin kyttäsivät uimarannalla joka keskustan lähellä!!) myös keskustan ala-asteelle on aikuisia miehiä viety. Milloinkahan saadaan eka kunnon pommi-isku tänne maaseudulle??

Keskus toimii  ent. Tarinan sairaalassa jota siis ei ollut varaa enää pitää toiminnassa, mutta tällaiseen tuntuu rahaa valtiolta irtoavan..

 

Älkää suostuko ihan mihin tahansa muuten joudutte muuttamaan tai ainakin vahtimaan isojakin tyttäriänne päivisinkin, kuten me täällä Siilissä. Edes kirjastoon en tyttöjäni päästä ellen minä ole mukana tai isä!!!