Vetoomus Päihdepalvelujen säilyttämisestä A-Klinikalla Kotkassa

Kommentoitu viesti

JK

#37

04.03.2016 10:56

Ajatus, jota hän kannattaa J.K. N websivuilta.

'opiaattiriippuvuus on enemmän teeskenneltyä kuin todellinen sairaus. Opiaattikorvaushoito on sairauden hoidon teeskentelyä enemmän kuin todellisen sairauden hoitoa."

http://juhakemppinen.fi/index.php?id=yxgnci0xosuj61

Lähteenä edelliselle tekstille on mm. NA opas. Eli J.K. on NA-miehiä, eikä voi sietää A-klinikan hoitoideologiaa. Nyt hän on päässyt jollain konstila toteuttamaan ajatuksiaa toimivaan hoitojärjestelmään ja muuttaa sitä täysin oman mielensä mukaiseksi keskustelematta siitä minkään muun tahon kanssa. J.K. vihaa kaikkea muuta ideologiaa kuin omaansa.

Miten yhden ihmisen ajatusmaailman perusteella voidaan nykypäivänä keskustelematta tehdä näin suuria muutoksia Kotkan kokoisessa kaupungissa. Mitään muutakaan asiaa ei voida muuttaa täysin yhden ihmisen halujen mukaan. Kaupunkilaisilla on joitain oikeuksia? Heitä tulee kuulla tämän kokoisissa muutoksissa?

Täysin käsittämätöntä toimintaa sekä kaupungilta,että tältä "päihdelääkäriltä"

Vastaukset


Vieras

#39 Re:

2016-03-05 17:03:23

#37: JK -  

 Suuria sanoja henkilöltä joka ei nyt ihan kaikkea taida tietää. Kotkan kaupungin päättäjät on vuosi sitten päättänyt että tarvitsee tehdä suuria muutoksia päihdehoitoon jossa ei ole kattavan tutkimuksen mukaan saavutettu riittäviä tuloksia. A klinikka on jo vuosien ajan toiminut loistavana opiaattikorvaushoidon ylläpitäjänä,korvaushoitopäivänä bentsojen ostajat odottavat torilla saataviaan! Ymmärrettävää on jos a klinikan asiakkaat ovat närkästyneitä,pieneneehän heidän rahavarat kun ei voi enää myydä kaupungin kustantamia lääkkeitä..että sillä lailla.