Eveline Fadayelin karkoituspäätös kumottava

Kommentoitu viesti

Janne
Vieras

#47

10.06.2010 16:04

Kuinka arvokas se mummon talo Egyptissä on? Vähintä, mitä voisitte tehdä on myydä se ja tilittää rahat jo valmiiksi Suomen valtiolle. Mummo joutuu takuuvarmasti jossain vaiheessa erittäin kalliiseen erikoissairaanhoitoon. On aivan naurettavaa väittää, ettei mummo tule viemään Suomen veronmaksajien rahoja. Aivan varmasti tulee.

Ja eihän ongelma olisi tämä yksi mummo. Jos tästä tulisi ennakkotapaus, niin kyllä niitä mummoja olisi päinvastaisista väitteistä huolimatta tulossa sukulaisten perässä melkoinen vyöry Suomeen. Tämän tulette näkemään, jos tästä ennakkotapaus tulee. Voitte sitten katsoa ja myöntää, että olin oikeassa.

Toisaalta näin tämän perheen äidin ja pojan haastattelun YLE:n ohjelmassa ja nuori poika ainakin sanoi, että mielellään muuttaisi Egyptiin. Miksi ette mene sinne asumaan? Kun on hieno talo upeine huonekaluineenkin jo valmiina.

Tämä olisi paras ratkaisu sekä teille, että meille suomalaisille, joiden verorahat nyt eivät yksinkertaisesti riitä hoitamaan kaikkia maailman sairaita.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#48 Re:

2010-06-11 10:35:18

#47: Janne -

Kas siinäpä vasta ekonomistin neuvo. Aivan sama kuin laman langetessa kehottaisit ystävääsi sanoutumaan irti hyvästä työpaikasta, mitä väliä sillä on mistä sitä rahaa tulee;  niin - ja jollei työpaikan jättäminen riitä varmuuden vuoksi on hyvä lahjoittaa asunto vaikka kiusattujen kissojen yhdistykselle. Ja varmaankin pidät lopullisena totuutena pikkupoikasi tai -tyttösi jokaista lausahdusta.