Eveline Fadayelin karkoituspäätös kumottava

Kommentoitu viesti

Vieras

#49 Re: Re: Karkotusperusteet?

12.06.2010 08:59

#45: Vieras - Re: Karkotusperusteet?

Onpa mielenkiintoista lukea kansanmurhasta epäillyn saamaa kohtelua. Mies nauttinut maassamme "täyshoidosta" yli kolme vuotta, juristit ovat saaneet kelpo potin meidän - veronmaksajien - rahoista.  Ei puhettakaan karkoituksesta. Kyllähän tällä pelillä joukkomurhaajia riittää juristiemme puolustettavaksi.

Tämänhän Homma-ihmisetkin hyväksyvät. Siihen hintaan pitääkin jo tosi monta vanhusta ajaa maastamme pois, lain ja hengen mukaisesti.  

Vastaukset

Eero Vuorela
VANTAA

#50 Re: Re: Re: Karkotusperusteet?

2010-06-12 11:36:25

#49: Vieras - Re: Re: Karkotusperusteet?

Totta jumal....... kansanmurhaaja pitää karkoittaa, eikä sitä vastusta kukaan muu kuin ne ...tanan lakimiehet jotka näillä asioilla häikäilemättä rahastaa. Ja Suomen ääliömäiset politiikot ja muut päättäjät seisovat neuvottomina tumput suorassa, aivan samoin kuin näiden mummojen karkoitus asioissa.

En ole käynnyt Homma-ihmisten puheilla, mutta aika paksulta tuo väite kuulostaa että he sallisivat kansanmurhaajan jäädä Suomeen. Eli oli todella ääliömäinen perustelu ulkomaanmummojen Suomessa hyysäämiseen.

Eikä tämä ole mikään puolto sille että Suomen kuuluisi alkaa huolehtimaan Egyptin, Venäjän tai minkään muunkaan maan mummoista. Riittää että huolehditaan omista.

Eero Vuorela