Arkkipiispa Kari Mäkisen erottaminen virastaan

Kommentoitu viesti


Vieras

#124

02.04.2016 14:27

K. Mäkinen pois arkkipiispan paikalta, koska hän on sekoittanut moskeijan ja kirkon, Allahin ja Jumalan. Kristinuskon mukaan Jeesus kuoli ristillä ja nousi ylös taivaaseen ja islamissa taasen ei, eikä islamin mukaan Jeesus noussut ylös taivaaseen. Nämä ovat kaksi eri uskontoa. Kaikkein pahin töppäys on nämä mennä yhdistämään.

Suomessakin on jo vahva islam-yhteisö,  onneksi suurelta osin maltillista. Mutta mitä enemmän leviää islam, leviää myös samalla ääri-islam. Joten myös maahanmuuttokriittisyyttä tulee harrastaa. Se ei ole sama asia kuin rasismi. 

J. Sakari Hankamäki kirjoittaa hyvin (22.3.2016): 

"Nyt onkin sitten taas mukava askarrella solidaarisia Facebook-taustakuvia ja valitella rasismin kärjistymistä sekä tällä tavoin valmistautua kristilliseen pääsiäisjuhlaan. Muslimiterrorismin keskeinen tehtävä on saattaa Eurooppa alistumaan islamin mahdin edessä, käyttää Euroopassa jo olevaa muslimiväestöä oman vallan warranttina sekä tätä kautta viestittää, että eurooppalaiset ovat hävinneet oman turvallisuutensa, elämäntapansa ja kulttuurinsa, ja siksi meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin myönnytellä, liennytellä, laannutella ja hyssytellä sekä sipsutella varpaisillaan, kuin allamme olisi räjähtävä miinakenttä, jonka mikä tahansa sensuurin ohittava todenperäinen kannanotto saattaa laukaista.

Muslimiterrorismi ja jihad eivät ole islamista irrallisia tai erillisiä osia vaan islamin laajenemisen keskeisiä välineitä, joita arvostelemalla myös ”rauhanuskonnoksi” julistautuva islam haluaa peittää liikkuvansa ketunhäntä kainalossaan. ”Rasismiksi” väitetyt kantaväestön tahdonilmaukset, joilla halutaan tukkia pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden tulviminen maahamme, eivät puolestaan ole rotusortoon verrattavia toimia vaan kansakuntien itsemäärämisoikeuteen perustuvaa kansallisen edun valvontaa, joka nojaa loogiseen ja rationaaliseen analyysiin sekä yleispoliittiseen arvioon siitä, mikä on kansakunnillemme ja valtioillemme hyväksi."

Itse jatkan toisesta aiheesta, ettei polttopullon heittäminen pakolaiskeskukseen ole tietenkään oikea tapa toimia. 

 

Vastaukset


Vieras

#125 Re:

2016-04-02 15:01:51


Vieras

#126 Re:

2016-04-02 19:14:21

#124: -  

 Juu juuri kyllä kuten yllä. Vastaanottokeskuksiin tehdyistä iskuista pitää sanoutua jyrkästi irti. Monet muslimit haluavat vain elää tavallista elämää rauhassa. Meidän kristittyjen kannattaa tehdä pieniä hyviä tekoja muslimeille. Ei kannata leimata heitä vihollisiksi, koska se johtaisi radikalisoitumiseen. 

Ihmisen tasolla ihminen ihmiselle, mutta yleisellä tasolla tuota kansallisen edun valvontaa, joten maahanmuuttokriittisyys on siten myös tärkeällä sijalla. Jo aiemmin maahamme muuttaneet ovat hekin sitä mieltä, ettei niitä ongelmia, joita he ovat lähteneet pakoon, kannata tuoda tänne, joten liiallista maahanmuuttoa tulee,yllätys yllätys, välttää. Selvät sävelet.