Sairaanhoitajat pois palkkakuopasta!

Kommentoitu viesti

Nightingale

#653 Joo, Joillekin työpaikoille,

14.04.2016 11:26

Joillakin työpaikoilla sairaanhoitajien työpäivästä menee suurin osa kahvi- ja ruokatauoilla sekä Facebookissa seikkailuun. Suurempi osa kuin potilastyöskentelyyn. Voi voi kun on jalat kipeet, kun on jalat kipeet kun on kokopäivän ollut jaloillaan.  Vuodeosastoilla se onkin eri juttu, siellä tehdään töitä!! Eikä sairaanhoitajien koulutuskaan niin vaativa  ole, olen huomannut, että heidän yleinen sivistystasonsa on melko surkea.

Vastaukset

vieras

#655 Re: Joo, Joillekin työpaikoille,

2016-04-14 12:21:19

#653: Nightingale - Joo, Joillekin työpaikoille, 

 Juurikin näin. Esim. terveyskeskuksen ajanvarauksessa lääkärille pääsyn aikoja jakaessa ei varmaankaan aivan hirveästi rasitu.

Monesti olen ihmetellyt sitä hoitajien joukkoa sairaaloiden/terveyskeskusten yhteispäivystyksessä jotka istuvat pitkiäkin aikoja tekemättä yhtään mitään.

Ja tarvitseeko suorittavaa työtä tekevien opiskella ammattikorkeakoulussa, kun muille suorittavaa työtä tekeville riittää ammattiopisto.

 

Hoitaja

#709 Re: Joo, Joillekin työpaikoille,

2016-04-21 06:04:00

#653: Nightingale - Joo, Joillekin työpaikoille, 

En usko että on sellaista työpaikkaa missä on aikaa lusmuilla.Vuodeosastot ovat kyllä kaikista raskaimpia työpaikkoja.Joudutaan hoitamaan kaikista vaativimpia potilaita.Hoidettavat on raskashoitoisia.Fyysisesti sekä henkisesti..35 vuotta alalla olevan sairaanhoitajan palkka on 2500 euroa ja lähihoitajan 2300 euroa bruttona.Tällöin on palkka huipussaan.Siksi onneksi on vuorolisät, jotka parantavat hieman palkkaa.Ilman lisiä leipäjono kutsuisi.