Mopot 60km/h

Kommentoitu viesti

Ääliöt
Vieras

#524 jooo

29.06.2010 15:18

Kyl on tyhmiä ihmisiä jotka väittää että mopojen rungot ja jarrut ei kestäis jotai 70km/h vauhtia :------D. Tuskin kukaa virittää jos tietää et runko menee paskaksi tai sitte jarrut pitää vaihtaa päivän ajon jälkee. :DDDDDDD

Täällä on näitä just 18v täyttäneitä jotka ei oo ikinä ajanukkaa mopolla ja valittaa että 45kmh on liikaa :D:

 

joo, eli mopot kulkeen AINAKIN 60km/h, siinähän tulee enemmän kolareita, kun siinä 45km/h vauhissa tylsistyy ja alkaa katteleen muualle ja uneksimaan. Ku kulkis sen 60km/h niin ois paljon aktiivisempi, OIKEASTI.

Vastaukset

vieras
Vieras

#525 Re: jooo

2010-06-30 12:05:17

#524: Ääliöt - jooo

joo kyllä sitä ihan tosissaan ajaa sitte ku ajaa vaikka 70-100km/h, pakkohan siinä on keskittyä ajamisee, ku ei kerkeä muualle kattoa... 45km/h vauhis sitä rupeaa vaan oikeen kunnolla vituttaa ja sitte pitää tehä kaikkia temppuja, haaveilla yms. että hermot kestää 21km kaupungille... pää räjähtää 45kilsan vauhis... mä ajoin peräti viikon vakiomopolla ja meinasin joutua visalaan... se kiihtyvyyski ne kurit paikoillaa: painaa kaasua ni yhtää mitää ei tapahdu, niinku suossa ajais, hirveää tukehtumista kiihdyttäminen vakiomopolla ja ne suuttimetki laitetaa nii pieniksi että pitää ryyppy pääl ajaa koko ajan, muuten boooooo ja sitte sammuu. mulla on jo kevari mutta silti mulle jäi nii hirveät traumat vakio mopolla ajosta että nään vielä 70v:ki painajaisia ku perse puutuu ja selkä katkee ku joutuu nii hitaasti ajaa. tuhannet kiitokset kaikille viriosien tekijöille... hebon teharilla sain mopostani ajokuntoisen ja suosittelen sitä putkea kaikille, hieno ja tekee moposta mopon.. (no tulipahan sönkättyä tännekki)